MarcelG Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Bulgari Endurer Chronosprint Chronograph Automatic (Ref. BRE56BSVDCHS) tak trochu PP Nautillus ... zdroj
StanoBare Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Odesláno 11. července 2012 Jj, trochu Nautilus, aj keď Roth zachováva aj tu aspoň náznak na svoje typické elipsocurved puzdrá. Inak ale tento model nebol predstavený už na Baselworld 2010? Pridávam pár živých fotiek z basel.watchprosite.
instant Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Oproti tomuto je nautilus neduzivy damsky quartzik, neviem ci ste mali sancu vidiet osobne.. to si nepomylis ani na 10 metrov
Návštěvník admira Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Odesláno 11. září 2013 http://us.bulgari.com/department.jsp?cat=cat00237
cigi Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Nemovky mi, jak známo, lezou krkem, ale tohle vypadá na úctyhodný neokoukaný kus železí.
Rodkopf Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 BVLGARI má jedny hodinky obšlehlé Nautily a druhé s velkou pompou představené jsou AP...tato značka mi vůbec nic neříká...teda aspoň strojky nebo rotory jim dělají v Zenithu, tak aspoň něco.
StanoBare Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Hľadajme za tým predsa Daniela Rotha, ktorý už nejaký ten rok patrí pod Bulgari. Elipsocurved je jeho poznávacie znamenie. Proporčne na jedničku, malá pripomienka - ešte trochu posilniť h/min ručičky, ale inak nádhera.
Chorche Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Tak tohle je pecka. Když člověk zkousne tvar pouzdra, tak jim není co vytknout...teda až na tah a ručky. Ale korunka je výborná.
shag Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 Ty wole v poslednej dobe tu uz kazdy aj z logra vycita Nautilus, popripade Pateky...
instant Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 presne tak. pritom tie nautily by im do toho cifru asi spadli cele..
shag Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 presne tak. pritom tie nautily by im do toho cifru asi spadli cele..:-)
instant Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Odesláno 13. září 2013 ja som dlhe roky fanusik Sebastiena Chabala, no ale frantici maju z hodiniek zjavne srandu /on specialne si uziva reklamy na cokolvek/ - hodinky? neda sa to zozrat, tak nech je to aspon ruzove
shag Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 ja som dlhe roky fanusik Sebastiena Chabala, no ale frantici maju z hodiniek zjavne srandu /on specialne si uziva reklamy na cokolvek/ - hodinky? neda sa to zozrat, tak nech je to aspon ruzove Tak to je manik :-) Ja som vzdy fandil tomuto borcovi (Sorry pani za OT):
Rodkopf Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 No Chabal dělá reklamu na hroznou tragédii:
Rodkopf Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 (upraveno) No Chabal dělá reklamu na hroznoz tragédii: A nezlobte se, ale já to v tom prostě vidím - konkrétně u tohoto modelu, tvar pouzdra a cifr ( ne rozvržení ), indexy... Ale je fakt, že to Octo se od AP dost liší ( bohužel je nepěkné ) Ale BVLGARI dělá i krásné kousky: Upraveno 14. září 2013 uživatelem Rodkopf
instant Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 No Chabal dělá reklamu na hroznoz tragédii: Navrhujem aby si mu isiel prezentovat svoje rozhorcene zhnusenie osobne. Pripadne zacni tym druhym manikom Ja som mal oboje na ruke, tak nehovorim dojmy z obrazku - nazivo si ich pomylit nejde, ani len podobne sa ti zdat nebudu. Su to dva rozne svety.
IzTaPa Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 @Rodolf: me se naopak octo moc libi - chvili jsem uvazoval, ze bych si jej poridil
Rodkopf Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Odesláno 14. září 2013 Navrhujem aby si mu isiel prezentovat svoje rozhorcene zhnusenie osobne. Pripadne zacni tym druhym manikom Ja som mal oboje na ruke, tak nehovorim dojmy z obrazku - nazivo si ich pomylit nejde, ani len podobne sa ti zdat nebudu. Su to dva rozne svety. Na živo bych měl na Chabala strach i promluvit a u toho druhého maníka mluví tvar jeho nosu za všechno! Takže jim přeju velké prodeje...( i když mě spíše překvapilo, protože po uhrančivém pohledu Chabala by určitě ( aspoň pro reklamu ve Francii ) šáhla kdejaká věhlasná firma ). A máš pravdu, neviděl jsem je na živo, takže to nemůžu hodnotit a budu rád, když se prokáže, že se mýlím. @Rodolf: me se naopak octo moc libi - chvili jsem uvazoval, ze bych si jej poridil U nich to bude asi o tom samém, soudit až po tom, co je má člověk na ruce. Řekne mi někdo vlastně více o BVLGARI? Byl jsem v Zenithu a dělali tam pro ně rotory, velký barák mají v Neuchatelu, ale je to italská firma se šperkami. Jak dlouho jsou vlastně v hodinářské branži?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se