Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 ... hodinky jako takové mě neberou, ale lbí se mi uložení setrvačky,rotor a mazání článek foto
bandicoot Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 (upraveno) vono i to pouzdro je vymakaný, byť jeho tvar je otázka vkusu AHoi edit: bych je bral zfleku Upraveno 8. února 2010 uživatelem bandicoot
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 vono i to pouzdro je vymakaný, byť jeho tvar je otázka vkusu AHoi edit: bych je bral zfleku k mejm rotrhanejm kalhotám by se to moc nehodilo, ale taky bych se na ně nezlobil OT: dnes jsem si objednal další roztomilý nožík, který nepotřebuju a vzhledem k tomu, že byl levný tak jsem vzal rovnou dva
lolohh Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 (upraveno) OT: dnes jsem si objednal další roztomilý nožík, který nepotřebuju a vzhledem k tomu, že byl levný tak jsem vzal rovnou dva Ty prostě nejsi normální, do toho telefonu jsem ti to nestihl říct. Upraveno 8. února 2010 uživatelem lolohh
Dantechno Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ale ta trojka , ta trojka je nejaka divna.....
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Ty prostě nejsi normální, do toho telefonu jsem ti to nestihl říct. chtěl jsem ti ho věnovat - tak nic no
lolohh Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 chtěl jsem ti ho věnovat - tak nic no Zas tak divnej nejsi! líbí se mi ten řemen,z čeho to je???? Kevlar? Jakobykevlar?
Gilius Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Kevlar? Jakobykevlar? Taky mi přijde. OT: dnes jsem si objednal další roztomilý nožík, který nepotřebuju a vzhledem k tomu, že byl levný tak jsem vzal rovnou dva co sis objednal???
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 řemen je z pravé paty new milise a nožík je tenhle http://www.noze-nuz.com/buck/BU295DP.php
PhoeniX Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Slušný future. Vono to asi bude drahý jako prase. řemen je z pravé paty new milise a nožík je tenhle http://www.noze-nuz.com/buck/BU295DP.php Proč si místo těchdle plechů nekoupíš jeden Al-Mar?
lolohh Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Proč si místo těchdle plechů nekoupíš jeden Al-Mar?
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Proč si místo těchdle plechů nekoupíš jeden Al-Mar? ten sem si koupil včéra
Gilius Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 A necukal se milis moc????? Přecejen to muselo trochu bolet....... OT - Buck je fajn....
PhoeniX Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 ten sem si koupil včéra Gůt... Hoť sem ňáký foto. Nebo třeba kam to patří. A necukal se milis moc????? Přecejen to muselo trochu bolet....... OT - Buck je fajn.... Dyž von je na jednu haxnu mrzák. Vono to asi bylo z tý nemocný...
Návštěvník SukHoi Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Gůt... Hoť sem ňáký foto. Nebo třeba kam to patří. http://www.noze-nuz.com/almar/AMS2K.php
Gilius Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Dyž von je na jednu haxnu mrzák. Vono to asi bylo z tý nemocný... Já myslel,že to bůlo jen dočasný???
PhoeniX Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 Já myslel,že to bůlo jen dočasný??? To jo, ale prej na dlóho.
bandicoot Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Odesláno 8. února 2010 To s tim AlMarem bylo dobry. Slusna trefa. Akorat ja jsem jak nahej, sem za 2 tejdny prisel o Sebenzu a AlMara. Ke kvadru ted taham Gerber Hinderer CLS a to jaksi neni vono. Bych potreboval neco mensiho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se