Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když píšeš dostali, tak musíš psát hodinki, aby to k sobě pasovalo :)

Cenu si můžeš jednoduše najít sám na Aukru v ukončených aukcích. To je úplná hračka.

A rok výroby bývá napsaný na strojku. Nevím jestli u všech Molnijí, u starších ano.

Odesláno

Omlouvám se za pravopisné chyby. :) Bohužel dýnko mi nejde oddělat, tak sem se radši zeptal zkušenějších, než s tím pudu za hodinářem.

Jinak - hodinek se zbavovat rozhodně nechci, jen mně zajímala orientační cena, po který se tyto cibule pohybují :)

Odesláno (upraveno)

Abych řekl pravdu, o této funkci jsem doposud nevěděl. Posted Image Ale i přes to jsem nenašel na Aukro.cz stejný, nebo podobný model.

ALE! Trošku jsem "pogooglil" a našel jsem nějaké stránky, které mi přinesly více info:

Strojek - Molnija 3602 manual wind

Rok výroby - 2. čtvrtletí 1985

Našel jsem i fotografie, ale... http://jiehong.net/g...+-+IMG_7138.JPG ( zdroj: jiehong.net )

Pokud to porovnáte s modelem který vlastním, všimne te si určitých rozdílů - Logo Molnija a dole pod sekundovkou ty ruské čmáranice ( zřejmně Made in USSR ).

Moje teorie je, že se jedná o vývozní model. Co myslíte vy? Posted Image

Upraveno uživatelem Trololo
Odesláno

Jo, ty mám taky .. s hezčím cifrem, koupeno za nechutných 20USD i s poštovným a toještě v době, kdy byl dolar za 17...

Odesláno

cestovaly doslova okolo světa, fotka je prodejce, dneska jsou už vyčištěné, namazané a používám je já nebo dcera

post-16636-014399700 1342786210.jpg

Odesláno (upraveno)

Jsou pěkný. Posted Image Ale na těch mích se mi hrozně líbí, jak je useknutá 7čka a 5tka podle té sekundovky. Posted Image

Edit: přidám ještě jednu fotku - ten bílej flek na ciferníku je odraz světla.

Posted Image

Upraveno uživatelem Trololo
  • po měsíci...
Odesláno

Tak jak se dívám, nové Molnije už rok výroby na strojku nemají. Škoda, bylo to šikovné.

A pro Trolola: už ses díval na to Aukro?

tyhle molnia žádné datum nemají a mimo to je jich ohromná série v tomto provedení se dělaly několik let,minimálně 1985-1995. jejich cena je řádově několik stokorun.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...