Trololo Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Zdravím, dostali se mi do rukou kapesní hodinky Molnija v top stavu ( nepoškrábané sklíčko, jen pár oděrek na dýnku ) http://www.imagehosting.cz/?v=sdc11681.jpg Zajímal by mně rok výroby, jaký strojek v tom tiká a popřípadě nějaké cenové ohodnocení. Díky!
Karlos Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Když píšeš dostali, tak musíš psát hodinki, aby to k sobě pasovalo Cenu si můžeš jednoduše najít sám na Aukru v ukončených aukcích. To je úplná hračka.A rok výroby bývá napsaný na strojku. Nevím jestli u všech Molnijí, u starších ano.
Trololo Odesláno 12. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Omlouvám se za pravopisné chyby. Bohužel dýnko mi nejde oddělat, tak sem se radši zeptal zkušenějších, než s tím pudu za hodinářem. Jinak - hodinek se zbavovat rozhodně nechci, jen mně zajímala orientační cena, po který se tyto cibule pohybují
Adam99 Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Ohledně ceny si zkus projít zdejší prodejní sekci aby sis udělal představu (viz. zde) a tady by měly být fotky stejných co máš Ty i s fotem strojku.
Karlos Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Tak jak se dívám, nové Molnije už rok výroby na strojku nemají. Škoda, bylo to šikovné.A pro Trolola: už ses díval na to Aukro?
Trololo Odesláno 12. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2012 Vyhledávání: Molnija Nebyly nalezeny žádné nabídky obsahující zadaný výraz.
Trololo Odesláno 12. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2012 (upraveno) Double click Upraveno 12. července 2012 uživatelem Trololo
Karlos Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 No to ses moc nesnažil.Musíš použít "Pokročilé" vyhledávání a tam zaškrtnout "Vyhledat v ukončených nabídkách".
Trololo Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2012 (upraveno) Abych řekl pravdu, o této funkci jsem doposud nevěděl. Ale i přes to jsem nenašel na Aukro.cz stejný, nebo podobný model. ALE! Trošku jsem "pogooglil" a našel jsem nějaké stránky, které mi přinesly více info: Strojek - Molnija 3602 manual wind Rok výroby - 2. čtvrtletí 1985 Našel jsem i fotografie, ale... http://jiehong.net/g...+-+IMG_7138.JPG ( zdroj: jiehong.net ) Pokud to porovnáte s modelem který vlastním, všimne te si určitých rozdílů - Logo Molnija a dole pod sekundovkou ty ruské čmáranice ( zřejmně Made in USSR ). Moje teorie je, že se jedná o vývozní model. Co myslíte vy? Upraveno 16. července 2012 uživatelem Trololo
Rs. Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Odesláno 16. července 2012 pokud je cifr popsaný latinkou - export, pokud bukvicemi - pro vnitřní trh dýnko se sundá prostě vyloupnutím, je jenom nacvaklé. Abys to nepoškrábal, můžeš to zkusit kupř. plexisklovým pravítkem. http://watch-wiki.org/index.php?title=Werkfamilie_Molnia
Trololo Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Dýnko už sem rozdělal, teď jen nějaká ta hodnota - koukal jsem že na ebay se podobné typy pohybují kolem 60$, co myslíte vy?
Rs. Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Jo, ty mám taky .. s hezčím cifrem, koupeno za nechutných 20USD i s poštovným a toještě v době, kdy byl dolar za 17...
Rs. Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 cestovaly doslova okolo světa, fotka je prodejce, dneska jsou už vyčištěné, namazané a používám je já nebo dcera
Trololo Odesláno 21. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Jsou pěkný. Ale na těch mích se mi hrozně líbí, jak je useknutá 7čka a 5tka podle té sekundovky. Edit: přidám ještě jednu fotku - ten bílej flek na ciferníku je odraz světla. Upraveno 21. července 2012 uživatelem Trololo
Karlos Odesláno 21. července 2012 Nahlásit Odesláno 21. července 2012 7čka a 5tka Piš to prosím normálně slovy, tohle je fakt hrůza.
Trololo Odesláno 21. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2012 Omlouvám se. Tak tedy - líbí se mi, jak je useknutá sedmička a pětka podle sekundovky.
Trololo Odesláno 21. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2012 (upraveno) Double click. Upraveno 21. července 2012 uživatelem Trololo
speedmaster1 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Tak jak se dívám, nové Molnije už rok výroby na strojku nemají. Škoda, bylo to šikovné.A pro Trolola: už ses díval na to Aukro?tyhle molnia žádné datum nemají a mimo to je jich ohromná série v tomto provedení se dělaly několik let,minimálně 1985-1995. jejich cena je řádově několik stokorun.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se