atomicsteve Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Nahromadila se mi doma spousta hodinek a už nevím, kam to pořád cpát, tak bych se tu rád zeptal profesionálů a kolegů sběratelů, jak mají skladování hodinek a součástek vyřešené. Rád bych si něco pořídil a hodí se mi každá rada. Kolega štraspol má plastové placaté přepravky, boleslavský hodinář má otočný stojan se šuplíčky.
straspol Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Nahromadila se mi doma spousta hodinek a už nevím, kam to pořád cpát, tak bych se tu rád zeptal profesionálů a kolegů sběratelů, jak mají skladování hodinek a součástek vyřešené. Rád bych si něco pořídil a hodí se mi každá rada. Kolega štraspol má plastové placaté přepravky, boleslavský hodinář má otočný stojan se šuplíčky. Moje placaté plastovky jsou z Hornbachu. Vzhledem k množství asi ideální- ale blbbý je že se mi tam nevejdou včecky modely typů prim automat nebo sport 2
uff Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 ja bych idealne nejakou prosklenou vitrinku, ale aby mela trosku uroven, nemate nejaky tip? ty natahovace se mi moc nelibi, rad bych nejakou klasiku, cerne drevo a sklo
Luděk Talián Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 (upraveno) Něco takového? http://www.ebay.com/...cat=0&_from=R40Ideálně http://www.ebay.com/...cat=0&_from=R40Líbí se mi ty dřevěné boxy... Nahoru výstavní kusy, do spodního šuplíku zbytek... Nicméně, ty ceny jsou dost přehnané... Ale zajít s obrázkem za dobrým truhlářem by možná šlo Edit: Ještě jeden... http://www.ebay.com/itm/30-Watch-Wooden-Black-Stand-Wall-Display-Storage-Case-Fit-up-to-60mm-Cloth-/140860217914?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20cbec5a3a Upraveno 5. října 2012 uživatelem Luděk Talián
Rs. Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 no, dělám si více méně ze sportu a úspory místa jednoduché vlastní z překližky, jdou snadno modifikovat. Cena u truhláře za předpokladu použití exotického dřeva nebo alespoň dýhy imho o moc nižší nebude.Do deseti kusů ty prosklené jsou fajn, ale jinak to zabírá neuvěřitelného místa. Pro nošené hodinky jsou lepší polštářky - pásky tolik netrpí narovnáváním. Jak skladuji a) na volno v krabici (ala ebay), ty které nosím, dto, ale navíc v rychlozavíracím pytlíkuc) v krabičkách z ikea - různý stupeň servisu a shánění součástek. Na tohle jsem viděl takové plexi kontejnery na ebay, byly by asi lepší, ale velikost počet oddílů mají spíš pro kapesky.d) díly - buď origo kazety nebo malé modré z Hornbachu, ale jsou zbytečně hluboké a nevejdou se celé hodinky.
uff Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 diky moc za odkazy, jeste mrknu do Ikea a pokud tam nenajdu nic pouzitelneho, tak si jdu registrova paypal
Liqid Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Já mám v plánu něco jako mají zde Jen nevím, jak vyřešit výplň proti poškrábání, ideální by byl nějaký molitan a vyřezat tam díry dle velikosti hodinek viz obr Neví někdo, kde za přijatelnou cenu sehnat nějaký ten molitan?
atomicsteve Odesláno 6. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Zkus mrknout na tom samém webu do sekce Výstelky krabiček
Luděk Talián Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Tak za tenhle odkaz na krabičky děkuji... Koupil jsem u nás poslední a zjistil, že dvanáct přihrádek je opravdu málo...Jinak, co se vnitřku týče - pro inspiraci mrkněte na http://www.ebay.com/itm/200810913310?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 ... Netvrdím, že to musíte kupovat... Šikovná manželka udělá své A samet na internetu taky roste...
Liqid Odesláno 7. října 2012 Nahlásit Odesláno 7. října 2012 Polštářky jsou fajn, ale radši bych tam dal molitan, je to rychlejší a je menší možnost poškrábání.
mydlinkaTM Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Molitan by měli mít v prodejnách Řempo Holoubek, nebo jsem ho před lety kupoval v prodejně Vesna. problém je v tom, že nevím jestli tam budoiu mít černý, který by jako podklad pro hodinky byl nejlepší. Pozor, krabičky zavírat vadí mu sluneční záření, mě se za rok na parapetu jeden začal rozpadat
JeromeHeretic Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Odesláno 11. října 2012 Mnozstvi a bordel v soucastkach ruznych kalibru me nedavno taky donutily to zacit resit a zatim sem to poresil tak, ze jsem zasel do obchodu s rybarskyma potrebama a nakoupil tam takove ty krabicky do kterych si rybari strkaji hacky a oluvka a takove veci. Prihradek to ma spoustu, jsou ruznych velikosti, clovek si vybere. A stoji to par penez, trebas petadvacet kacek za kousek, nebo neco takoveho.Jak skladovat hodinky, to zatim poresene nemam, ale na ty soucastky, to kouknete klidne na nakem webshopu na ty rybarske. Z tech obrazku nejsou rozmery patrne ale vezte, ze ty nejmensi prihradky jsou rozmerove tak 2.5x3cm, hloubka taky okolo 3cm.
Luděk Talián Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 No vida... To je dobrý nápad... Já zatím drobný bordel skladuju v pytlíčkách od elektrosoučástek z GM... Tohle by mohlo být přehlednější...
Rob2805 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Mně se momentálně osvědčila taková menší krabička z Bauhausu - má 12 přihrádek, které se dají samostatně vyndat (jinak se dost podobá těm rybářským). Stálo to něco přes šedesát korun. Odpadá tím složité lovení drobných součástek na dně - jednoduše to vytáhnu a vysypu.
Baz36 Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2016 Inspirace se da najit i zde http://www.pevex.cz/krabicky-na-hodinky/
Skarohlid Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ahoj,já mám hodinky v boxu... Teda ty hezčí..." podle mne "
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se