MegaTenese Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 ty jsou fakt paradni.. tahle fotka me nalomila
Návštěvník Ondra Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 Vojenské hodinky na vojenském řemeni
Návštěvník severes Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 pekne, kolik te staly a kde se daki koupit?
chicon Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Odesláno 2. září 2012 pekne, kolik te staly a kde se daki koupit? Tady na fóru v prodejní sekci, viz.: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/52329-strela-3133-chronograf/
PetrM Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Když nové Strely, tak přidávám své...Nemám teď lepší foťák, tak se za kvalitu omlouvám. Ale i tak Šturmanskie nemají chybu. Mám je druhý rok a myslím, že to byl skvělý kup. Koupeny nové, na Slovensku, v Bánské Bystrici u provozovatele ruskehochronografu.sk. Tolik hodinek, co tam měl, jsem ještě nikdy neviděl. Ládoval to na stůl jako rohlíky. Vostoky, Šturmanky, Komandirskie....desítky, možná stovky kusů. Pro fajnšměkry ruských hodinek to byl ráj.
Wanderer Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Tak jsem si říkal, že co má na sobě azbuku už kupovat nebudu, ale jak koukám, budu muset změnit názor. Vypadají pěkně, vůbec všechny, co tu byly nafocené.
kuncák7 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Tak jsem si říkal, že co má na sobě azbuku už kupovat nebudu, ale jak koukám, budu muset změnit názor. Vypadají pěkně, vůbec všechny, co tu byly nafocené. Nezapomeň, že azbuka má své tajemno, na hodinkách vypadá dobře a ty hodinky samotný taky nejsou k zahození. Taky bych se nejraději vydal přímo do krámu ( ruskychronograf.sk ), protože mám nějak neustálé problémy ze zobrazováním jejich stránek a nabídky.
PetrM Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Nezapomeň, že azbuka má své tajemno, na hodinkách vypadá dobře a ty hodinky samotný taky nejsou k zahození. Taky bych se nejraději vydal přímo do krámu ( ruskychronograf.sk ), protože mám nějak neustálé problémy ze zobrazováním jejich stránek a nabídky. Souhlas, hodinky vypadají fakt hodně dobře. Když je mám na ruce, dost lidí se na ně ptá a jejich původem jsou fakt zaskočeni. I strojek vykazuje slušnou přesnost chodu, za týden utečou tak o minutu. A s tím internetem máš taky pravdu, některé nabídky mi občas nejdou zobrazit. Doporučuji osobní návštěvu v Bánské Bystrici (pokud se tam teda někomu chce). Prodejce byl ochotný a věnoval nám spoustu času a informací. A těch hodinek co nabízel.....
kuncák7 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Souhlas, hodinky vypadají fakt hodně dobře. Když je mám na ruce, dost lidí se na ně ptá a jejich původem jsou fakt zaskočeni. I strojek vykazuje slušnou přesnost chodu, za týden utečou tak o minutu. A s tím internetem máš taky pravdu, některé nabídky mi občas nejdou zobrazit. Doporučuji osobní návštěvu v Bánské Bystrici (pokud se tam teda někomu chce). Prodejce byl ochotný a věnoval nám spoustu času a informací. A těch hodinek co nabízel..... OK, mohl bys mě prosím do SZ poslat přesnou adresu v BB ? Mě se teď pro změnu neukáže ze stránek vůbec nic .
PetrM Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 OK, mohl bys mě prosím do SZ poslat přesnou adresu v BB ? Mě se teď pro změnu neukáže ze stránek vůbec nic . SZ
Wanderer Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Tajemno azbuky a znám a plně to chápu. Zařekl jsem se, že koupím jen Vostok a dál nic ruskýho, ale tyhle hodinky jsou vážně pěkný a věřím, že svoje kouzlo mají. Docela bych o nich uvažoval. Sakra, tady se objevuje tolik pěkných hodinek, kde na to má jeden brát...
martinix Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 nemáte nekdo tip, za kolik a kde se daji sehnat ?
PetrM Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 nemáte nekdo tip, za kolik a kde se daji sehnat ? Zkus ruskychronograf.skMinuly tyden jsem s nimi mluvil, neni problem ani s osobni navstevou v BB. Je to oficialni importer ruskych hodinek. Ze svych zkusenosti mohu jen doporucit.
kuncák7 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 nemáte nekdo tip, za kolik a kde se daji sehnat ? Ahoj, nebo, pokud jsi z Prahy a okolí - www.tophodinky.cz . Hodinky prohlídneš naživo proti OC na nám. Republiky.
PetrM Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Ahoj, nebo, pokud jsi z Prahy a okolí - www.tophodinky.cz . Hodinky prohlídneš naživo proti OC na nám. Republiky. Ano, potvrzuji. Jenom ta nabidka je vyrazne mensi.
kuncák7 Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Ano, potvrzuji. Jenom ta nabidka je vyrazne mensi. Nejen menší, ale i o dost dražší. Taky bych spíše doporučil BB, kam se mimochodem chystám ( na doporučení ), ale na ošahání hodinek a předvedení stačí Praha ( mají je tam, koukal jsem na ně, měl je i v ruce ).
straspol Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 ty jsi provokater:-)Pánové, nevíte co mají za sklíčko tyhle Strely a kde se dá sehnat? Rozstříklo se na tisíc maličkých kousků...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 Cos jim udělal, chudinkám...? Sklo je minerální. Nové (příp. celou opravu) ti zajistí Julian Kampmann (kampmann@poljot24.de).
Návštěvník Ondra Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) Cos jim udělal, chudinkám...? Sklo je minerální. Nové (příp. celou opravu) ti zajistí Julian Kampmann (kampmann@poljot24.de). Případně v ČR zajišťuje servis firma TULIPAN spol. s r.o. - kontakt ZDEKdysi jsem k nim posílal jedny Poljoty na servis strojku a proběhlo to v pohodě a za slušnou cenu. Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem Ondra
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se