Přejít na obsah

Nové STRELY

Doporučené příspěvky

Odesláno

Případně v ČR zajišťuje servis firma TULIPAN spol. s r.o. - kontakt ZDE

Kdysi jsem k nim posílal jedny Poljoty na servis strojku a proběhlo to v pohodě a za slušnou cenu.

Díky, Ondro. Nevěřil bys-vyklouzly mi z ruky a upadly mi z poměrně malé výšky na lino, ale opravdu naplacato- na sklo. Rozcáklo se po celé místnosti, ale jinak se jim vůbec nic nestalo. Zvažuju, že je možná dám ke svému hodináři, aby mi tam dal něco pořádného- nebo myslíš opravdu se obrátit na ten servis?

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno

Díky, Ondro. Nevěřil bys-vyklouzly mi z ruky a upadly mi z poměrně malé výšky na lino, ale opravdu naplacato- na sklo. Rozcáklo se po celé místnosti, ale jinak se jim vůbec nic nestalo. Zvažuju, že je možná dám ke svému hodináři, aby mi tam dal něco pořádného- nebo myslíš opravdu se obrátit na ten servis?

To je pech...:( Alespoň, že jinak jsou hodinky v pořádku. Našel jsem možnost individuální výroby safírového sklíčka na jakékoliv hodinky, za relativně slušnou cenu - mrkni SEM.

Odesláno

To je pech...:( Alespoň, že jinak jsou hodinky v pořádku. Našel jsem možnost individuální výroby safírového sklíčka na jakékoliv hodinky, za relativně slušnou cenu - mrkni SEM.

Jojo, tyhle stránky sjíždím často a poctivě, už jsem tam leccos nakoupil. Myslíš? Nějak mne odrazuje že bych je asi musel poslat poštou- a stejně si myslím, že by je měl vidět hodinář, nějak potřebuju slyšet na vlastní uši, že sklo jsem sice rozcáknul, ale hodinkám jinak nic není :crying_anim02: Bože, já jsem takový nemehlo!!!!

Odesláno

Jojo, tyhle stránky sjíždím často a poctivě, už jsem tam leccos nakoupil. Myslíš? Nějak mne odrazuje že bych je asi musel poslat poštou- a stejně si myslím, že by je měl vidět hodinář, nějak potřebuju slyšet na vlastní uši, že sklo jsem sice rozcáknul, ale hodinkám jinak nic není :crying_anim02: Bože, já jsem takový nemehlo!!!!

Osobně ti nechci radit, ale pokud jsi rozbil sklíčko napadrť, tak bych to svěřil do rukou hodináře. Nikdy nevíš, zda se tam ještě něco nerozbilo ( budeš tím mít jistotu ). Jinak s tebou cítím, jen nechápu, jak se ti to opravdu takhle mohlo podařit, holt fakt velké štěstí.

Odesláno

Osobně ti nechci radit, ale pokud jsi rozbil sklíčko napadrť, tak bych to svěřil do rukou hodináře. Nikdy nevíš, zda se tam ještě něco nerozbilo ( budeš tím mít jistotu ). Jinak s tebou cítím, jen nechápu, jak se ti to opravdu takhle mohlo podařit, holt fakt velké štěstí.

Nojo, právě to jsem měl na mysli. Poslední dobou mám nějaký problém s citem v prstech- prostě jsem je vzal do ruky a vyklouzly mi-krve by se ve mně nedořezal v tu chvíli!!

Návštěvník Ondra
Odesláno

Občas vypadnou hodinky z ruky asi každému, nepříjemné je když to dopadne takhle fatálně...

Vůbec si nejsem jistej, jestli hodinář bude umět sehnat nové sklíčko. To bude asi stejně úkol pro tebe :)

Odesláno

Občas vypadnou hodinky z ruky asi každému, nepříjemné je když to dopadne takhle fatálně...

Vůbec si nejsem jistej, jestli hodinář bude umět sehnat nové sklíčko. To bude asi stejně úkol pro tebe :)

Myslím že je hodně šikovnej...dokáže i nechat udělat. Uvidíme.

Odesláno

Ještě k tomu sklíčku, ty doporučované stránky- nejpanskehodinky.cz. Mohl by ho tam mít ( v nabídce měl i tytéž hodinky, už jsem tam dlouho nebyl ), mám s ním velice dobrou zkušenost ( rychlé dodání, skvělá komunikace,.... )

Odesláno

Ještě k tomu sklíčku, ty doporučované stránky- nejpanskehodinky.cz. Mohl by ho tam mít ( v nabídce měl i tytéž hodinky, už jsem tam dlouho nebyl ), mám s ním velice dobrou zkušenost ( rychlé dodání, skvělá komunikace,.... )

Tak jsem tam napsal, jestli sklíčko nemají. Odpověď přišla okamžitě: když jim hodinky pošlu, sklo mi tam dají sami. To je super, cena taky jde (do 600- to je vyšší, ale akceptovatelné). Ale ta představa, že budu posílat hodinky bez skla :crying_anim02: ještě to promyslím...mám dojem že na těch Strelách není nějaká výjimečná velikost, co by hodináři neměli nebo nesehnali...

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Tak jsem tam napsal, jestli sklíčko nemají. Odpověď přišla okamžitě: když jim hodinky pošlu, sklo mi tam dají sami. To je super, cena taky jde (do 600- to je vyšší, ale akceptovatelné). Ale ta představa, že budu posílat hodinky bez skla :crying_anim02: ještě to promyslím...mám dojem že na těch Strelách není nějaká výjimečná velikost, co by hodináři neměli nebo nesehnali...

Být tebou, rovnou už bych si tam nechal dát safír :)

Upraveno uživatelem Ondra
  • Po roku...
Odesláno

Zdravím,

Jaký je rozdíl mezi hodinkama strela a poljotama na obrázku, pouze v ciferníku ???

Ano, pár informací a odkazů viz sousední vlákno o kalibru 3017

• po měsících...
Odesláno

Oživujem. Do prčíc večer pozerám na svoje Strely - a - skončil som ako straspol so svojimi. Až na to že nemám absolútne potuchy kedy a kde som to sklíčko rozbil... ani by som neveril, že ten minerál je tak krehký... Ale k veci, má niekto skúsenosť s už zmieňovaným zafírom na nových strelách? A ďalej - nové strely majú vypuklý minerál - vie niekto dôvod ( žeby verné napodobenie starých Striel)?

Odesláno

Tak zafír sa mi roztrepať ešte nepodarilo. Len vždy som s myslel že to rozbité sklíčko nejak zaregistrujem, ale prišiel som na to po celom dni keď pozerám na ciferník ktorý vyzerá ako keby tam ani nebolo sklíčko a obdivujem aký je tam kvalitný antireflex...

Odesláno

Zafir pojde dat na cokolvek na com bol mineral, v uchyteni by tam nemal byt rozdiel, ale priprav sa na slusnu palku za vyrobu zafiru na mieru. Inak roztrepat sa da cokolvek, zvlaste na hodinkach kde sa povodne pocita s plexi a mineralne sklo tam proste nie je dost hrube na to, aby bolo dostatocne odolne. Zafir na tom v takej konfiguracii bude s nerozbitnostou +/- rovnako ako mineral.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...