Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník eleven
Odesláno

Tady máš vlákýnko s Makem.

http://www.chrono24....facturerIds=124

Ještě mrkni na Big Mako a pak, mě teda se nejvíc líbí tyhle..

http://www.orientuhr...o621dabiqf628l2

Páč mám radši puntíky než čísílka. Jako na mojich skx007.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Takže už jsem na 90% rozhodnutý o koupi těchto hodinek http://www.orientuhr...tml?language=en a to z toho obchodu z kterého je odkaz. Doufám, že mě nezklamou.. Četl jsem na ně hodně recenzí a všechny tyto hodinky chválily.

Rozhodl ses dobře,mám ty samé a jsem spokojen,ale to záleží samozřejmě na tobě,jakou barevnou verzi zvolíš.

Odesláno (upraveno)

Zkrácení tahu se neboj.Zvládneš to sám i v domácích podmínkách.Na vytlačení čípku/kolíčku po směru šipky Ti klidně postačí malý špičatý nožík.Kdyby nebyl,tak to jde s něčím vhodným vyťuknout i jehlou.

Upraveno uživatelem Jezevcik2
Odesláno (upraveno)

Osobně bych zvažoval i nákup gumy a NATO...udělají z nich zase trochu jiné hodinky...nevím jak u Orientuhren, ale pokud bys kupoval tady, tak máš i s tou gumou a nato strapem dopravu zdarma (nad 100?). Jinak dobrá volba, než jsem pořídil SEIKA, taky jsem je zvažoval, ale moc se mi nelíbí logo (velmi subjektivní dojem, vůbec si ho nevšímej :) ).

Edit: jak tak koukám, stačí přidat do košíku náhradní stěžejky (1,5 ?) a máš i tak poštovné zadáčo...a to se vyplatí ;)

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Osobně bych zvažoval i nákup gumy a NATO...udělají z nich zase trochu jiné hodinky...nevím jak u Orientuhren, ale pokud bys kupoval tady, tak máš i s tou gumou a nato strapem dopravu zdarma (nad 100?). Jinak dobrá volba, než jsem pořídil SEIKA, taky jsem je zvažoval, ale moc se mi nelíbí logo (velmi subjektivní dojem, vůbec si ho nevšímej :) ).

Edit: jak tak koukám, stačí přidat do košíku náhradní stěžejky (1,5 ?) a máš i tak poštovné zadáčo...a to se vyplatí ;)

Jaká guma a NATo? To byhc potřeboval osvětlit..

Jojo o obchodě ještě váhám.. Nevím pro jaký se rozhodnout.

Jinak děkuji za to, že mi schalujete můj výběr myslím, že budu také velice spokojen. A když si hodinky zrkrátím můžu ho po nějaké době zase prodloužit ? :-)

Odesláno

Posted Image

na gumě..

Posted Image

na nato strapu

obojí se dá samozřejmě sehnat i tady v ČR, ale je rozhodně elegantnější a ekonomičtější koupit zároveň s hodinkami (dohromady navíc tak 20?)...na výměnu pak budeš potřebovat tzv. vystěžejkovač (dá se pořídit i zánovní, tak 10?)), aby sis mohl sám měnit řemeny dle libosti....btw, vystěžejkovač má i hrot, díky kterému si můžeš regulovat délku kovového pásku/tahu.

já mám zkušenost jen s obchodem schoeneuhren.de, a musím říct že hodně dobrou, ale to podle mého platí i u orientuhren.de

Odesláno

Posted Image

na gumě..

Posted Image

na nato strapu

obojí se dá samozřejmě sehnat i tady v ČR, ale je rozhodně elegantnější a ekonomičtější koupit zároveň s hodinkami (dohromady navíc tak 20?)...na výměnu pak budeš potřebovat tzv. vystěžejkovač (dá se pořídit i zánovní, tak 10?)), aby sis mohl sám měnit řemeny dle libosti....btw, vystěžejkovač má i hrot, díky kterému si můžeš regulovat délku kovového pásku/tahu.

já mám zkušenost jen s obchodem schoeneuhren.de, a musím říct že hodně dobrou, ale to podle mého platí i u orientuhren.de

No já měl zatím pásky pouze na gumě a na NATO strapu tak chci vyzkoušet i ocel, prototože vypadá podle mne elegantně. Akorát tedy ještě nevím když to bdue stát 99 euro co k tomu by byl ov hodné jako příslušenství, abyhc měl zadarmo poštovné.. (jestli ten vystěžejkovač..?? )

Odesláno

No já měl zatím pásky pouze na gumě a na NATO strapu tak chci vyzkoušet i ocel, prototože vypadá podle mne elegantně. Akorát tedy ještě nevím když to bdue stát 99 euro co k tomu by byl ov hodné jako příslušenství, abyhc měl zadarmo poštovné.. (jestli ten vystěžejkovač..?? )

Jak jsem psal, přihoď si tam stěžejky za 1,5 ? a je to ;)

Odesláno

Stěžejky drží pásek na hodinkách, na každé straně je hrot a ten je na pružince...no a aby si mohl ten hrot stlačit a řemen oddělat, tak k tomu nejlíp slouží vystěžejkovač - ale ten v e-shopu schoeneuhren.de nemají...ale pokud si šikovný ogar, tak se to dá zvládnout i malým šroubováčkem, případně si ho můžeš lehce upravit zbroušením do "v".

Každopádně, náhradní stěžejky se hodí, zvlášť když díky nim ušetříš tři kila za poštovné...

Odesláno

Jeste by me zajimalo,co je "masivniho" na Orientu Mako.

Ty hodinky mají 165 gramů a jsou na ruce znát.Z pohledu někoho,kdo nosil třeba quartzky a vstupuje do světa mechanických hodinek masivní prostě jsou.Netřeba se nad nimi ošklíbat.Jedná se o dobrou volbu za pár korun.Horší jsou plechové koncovky jinak kvalitního tahu,ale to samozřejmě odpovídá ceně.
Odesláno

Ty hodinky mají 165 gramů a jsou na ruce znát.Z pohledu někoho,kdo nosil třeba quartzky a vstupuje do světa mechanických hodinek masivní prostě jsou.Netřeba se nad nimi ošklíbat.Jedná se o dobrou volbu za pár korun.Horší jsou plechové koncovky jinak kvalitního tahu,ale to samozřejmě odpovídá ceně.

Tak co by jsi chtěl za hodinky, které jsou u nás za 4500 a v Německu za 2500. Žádný luxus, ale za tu cenu lepší hodinky těžko najdu a bezesporu jsou kvalitní. Když se k nim nebudu chovat jako prase a opečovávat je myslím, že vydrží hodně dlouho.

Odesláno

Sorry,ale Orient Mako jsou normální,malý hodinky.Masivnější jsou třeba Big Mako.

CO se týká šíířky ciferníku je rozdíl pouze 3 mm. Big Mako - 44mm. Mako - 41 mm

Odesláno (upraveno)

CO se týká šíířky ciferníku je rozdíl pouze 3 mm. Big Mako - 44mm. Mako - 41 mm

To je sakra rozdíl ! Pocit z hodinek je uplně jinej. Alespoň já to tak mám.

Upraveno uživatelem saida

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...