Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No určitě jdu do těch Bule Mako, ale objednávám si je asi až osmého zatím zkoumám ty stránky co mi byly porazeny (https://www.schoeneuhren.de) a moc se v tom nevyznám.. Nemají tam platbu na dobírku tak nechápu jak může být poštovné zadarmo a nebo to nikde nevidím nemá s tímto obchodem někdo zkušennosti, protože nevím jeslti budu schopný si to z tohoto obchodu objednat.

Odesláno

No určitě jdu do těch Bule Mako, ale objednávám si je asi až osmého zatím zkoumám ty stránky co mi byly porazeny (https://www.schoeneuhren.de) a moc se v tom nevyznám.. Nemají tam platbu na dobírku tak nechápu jak může být poštovné zadarmo a nebo to nikde nevidím nemá s tímto obchodem někdo zkušennosti, protože nevím jeslti budu schopný si to z tohoto obchodu objednat.

jelikož jsem doporučoval já, tak SZ :)

Odesláno

OK děkuji moc ještě se rozhodnu z jakého obchodu, ale podle mě to výjde skoro nastejno, ale zajímalo by mě jestli je možné u těchto hodinek vyměnit minerální sklíčko za safírové a kolik by to asi stálo. Jestli to náhodou někdo neví.

Odesláno

OK děkuji moc ještě se rozhodnu z jakého obchodu, ale podle mě to výjde skoro nastejno, ale zajímalo by mě jestli je možné u těchto hodinek vyměnit minerální sklíčko za safírové a kolik by to asi stálo. Jestli to náhodou někdo neví.

Určite to jde, nějaké info v odkazech, jestli to má ale smysl záleží na Tobě :)

http://forums.watchu...500-307867.html

http://www.pmwf.com/...d.php?10,132740

http://www.yobokies.com/

Odesláno

Tak penízky jsou už doma teď akortá uvažuji z jakého obchodu a jeslti to není velký risk posílat peníze předem.. Přece jenom sjem na orientuhren popř. schoneuhren moc recenzí nečetl.

Návštěvník eleven
Odesláno

Tak penízky jsou už doma teď akortá uvažuji z jakého obchodu a jeslti to není velký risk posílat peníze předem.. Přece jenom sjem na orientuhren popř. schoneuhren moc recenzí nečetl.

Ten obchod osobně neznám, ale co se týče placení předem, to je ve světě běžný standart. Stačí používat selský rozum a neobjednávat někde, kde to je hodně podezřelé. Doporučuju zřídit si PayPal účet. Teď někdy jsem tady na fóru vlákno viděl vlákno, kde byly nějaké odkazy, jak si ten účet založit. Neklikal jsem na to, tak nevím konkrétně, co tam psali, ale na netu ty návody budou určitě taky.

Teď si uvědomuju, že jsem napsal blbě první větu. Správně mělo být, že nemám osobní zkušenost s nákupem z těch shopů, ale o obchodu orientuhren.de vím dlouho. Ten druhý neznám.

Odesláno

já je mám tak z orientuhren.de a vše bez problémů. Jediné co mně překvapilo, že k hodinkám nebyla originální krabička. Přišly jen tak samotné. Jinak vše OK. Zašlou tracking number a svojí zásilku můžeš sledovat na stránkách Deutshe post a poté, po překročení hranic, na stránkách České pošty.

Odesláno

Tak krabičku jsem si chtěl za tři eura koupit k tomu :-). Paypal nemám a na orientuhren ej možnost platit peněžní poukázkou tak zaplatím pomocí ní a snad nebude žádný problém. Mohu se ještě zeptat za jak dlouho Vám po objednání hodinky přišly?

Odesláno

Ahoj, jestli můžu poradit, tak já jsem kupoval orient ray v tomhle obchodě a všechno bez problému. Je to tady v Česku takže žádný paypal ale normálně na dobírku, komunikace s prodejcem bez problému, v ceně zkrácení tahu a navíc neplatíš poštovný. Jo a ještě je tady na orient mako zrovna nějaká akce

Odesláno

Recenze na schoeneuhren.de tady, jelikož jsem ten e-shop doporučoval já (hlavně kvůli té úspoře na poštovném)...myslím, že nemusíš mít obavy z posílání peněz napřed (u obou uvedených obchodů)...jinak já jsem měl hodinky doma do tří dnů od zaplacení PayPalem a v den dodání jsem se s kurýrem domluvil přímo na danou hodinu, takže pohodička a žádné lítání na poštu...

Odesláno

tomek..nevidim duvod doporucovat je z cz obchodu, kdyz tam vyjdou od vice jak 1k draz. Tah ti zkrati kazdy hodinar nebo si ho zkratis doma sam. Jinak z orientuhren jsem je mel za tyden doma.

Gustaf: Jo to mas asi pravdu, tak se omlouvam. Jen me to tak napadlo kdyz rikal ze nema paypal (myslel jsem kdyby se mu ho treba nechtelo zrizovat)...Posted Image

Jinak vidim ze zloun uz je pevne rozhodnutej pro maka. Tak si ale rikam jestli by nestalo zato zvazit i novejsi variantu orient ray... Mel jsem moznost mit oboje hodinky a srovnat je a musim rict ze ray se mi zdaji jako o neco lepsi a i hezci hodinky (mozna relativni). Jaky nazor na to mate vy ostatni?

Odesláno

Ještě u těch orientuhren je možnost platit "money/check order" sice jsem si našel, že to znamená poštovní poukázka, ale to mi připadá jako blbost.. Neznamená to platba převodem? Že jím pošlu z normálního účtu peníze a oni mi pošlou zboží? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...