Zloun Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Tak jsem si dnes objednal hodinky ze schoneuhren.de doufám, že nebude problé ms dopravou a že mě nenapalí přeci jenom mám z toho trochu strach.
Gustaf Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 (upraveno) buď v klidu...oba obchody jsou tady řádně prověřené edit: překlep Upraveno 2. srpna 2012 uživatelem Gustaf
Ondoni Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Taky bych byl v klidu...jakmile je vyexpedujou, měl bys dostat číslo zásilky a tady pak můžeš sledovat jejich rychlý přesun do ČR. Klidně můžeš zavolat i na infolinku a domluvit si čas, kdy by se u Tebe kurýr mohl zastavit...z vlastní zkušenosti můžu říct, že ty moje byly doma dřív než kdyby mi je posílal někdo českou poštou z vedlejší vesnice takže přeju, ať je vše taky ok!
Gustaf Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 (upraveno) Taky bych byl v klidu...jakmile je vyexpedujou, měl bys dostat číslo zásilky a tady pak můžeš sledovat jejich rychlý přesun do ČR. Klidně můžeš zavolat i na infolinku a domluvit si čas, kdy by se u Tebe kurýr mohl zastavit...z vlastní zkušenosti můžu říct, že ty moje byly doma dřív než kdyby mi je posílal někdo českou poštou z vedlejší vesnice takže přeju, ať je vše taky ok! já od orientuhren.de sledoval tady: https://www.deutsche...le=en&init=true edit: teď jsem si všiml, že vlastně objednával jinde..takže odkaz bezpředmětný Upraveno 3. srpna 2012 uživatelem Gustaf
Zloun Odesláno 3. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Tak objednával jsem to včera v 7 hodin ráno a dnes jsou tři hodiny odpoledne a furt tam píšou" kein Zahlungseingan" tak nevím...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 (upraveno) Tak objednával jsem to včera v 7 hodin ráno a dnes jsou tři hodiny odpoledne a furt tam píšou" kein Zahlungseingan" tak nevím... edit: asi už jsem mimo..chtěl jsem napsat, že je to víkendem, ale tys to posílal už ve čtvrtek...takže nic. Jdu si dát pár facek Upraveno 4. srpna 2012 uživatelem Gustaf
Zloun Odesláno 4. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 edit: asi už jsem mimo..chtěl jsem napsat, že je to víkendem, ale tys to posílal už ve čtvrtek...takže nic. Jdu si dát pár facek :D, tak platba do zahraničí může trvat až týden tak snad se neděje nic hrozného :-)
Ondoni Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Tak to jo, ty tři dny od zaplecení po doručení, co sem udával já byly asi díky tomu, že jsem platil přes PayPal. Platba byla vypořádána během několika hodin...nehledě na to, že já u svého bankovního domu platím celkem dost za převody do zahraničí, ale to už je jiná kapitola...tak ať Ti to rychle vypořádají!
Zloun Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Tak hodinky mi už přišly a jsou nádherné.. Byl jsem hned u hodináře, aby mi zkrátil tah a ještě se ho zeptal na pár věcí včetně toho kolik by stála výměna sklíčka, ale hodinář mi řekl, že sklíčko je nějak zapuštěné pod korunkou nebo co a že pokud ho budu chtít vyměnit budu to muset poslat tam kde jsem si hodinky koupil (schoneuhren Německo) což mi připadá jako nesmysl.
Ondoni Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Něco k tomu safíru tady. Zkus jiného hodináře, problém s korunkou a zapuštěním, který popisoval, mi přijde mimo...možná s tím jen nemá zkušenost...a užij si jich!
Zloun Odesláno 9. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 OK.. ještě jsme se chtěl zeptat jaká má být vůle u řemínku.. Hodinář mi to seřídil tak, že když se snažím prostrčím škvírou mezí tahem a rukou ukazováček, ale víc nic. Je to tak správně?
Návštěvník eleven Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 OK.. ještě jsme se chtěl zeptat jaká má být vůle u řemínku.. Hodinář mi to seřídil tak, že když se snažím prostrčím škvírou mezí tahem a rukou ukazováček, ale víc nic. Je to tak správně? To je úplně jedno. Hlavní je, aby to pro tebe bylo pohodlný. Doporučuju nákup takovýho toho udělátka na štelování tahu a můžeš si to pak upravovat sám.
Jezevcik2 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Mám rád,když hodinky na ruce trochu"cestují",ale neměly by se otáčet dokola.Pokud mezi sponu a zápěstí strčíš pohodlně ukazováček,tak bych řekl,že to je moc volné.Ono taky jde o to,jestli máš ukazováček nebo ukazovák.
Zloun Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2012 Ahoj,tak hodinky nosím asi tři týdny a jsou perfektní netlačí mě jsou sice trochu těžší, ale to mi vůbec nevadí. Zatím se odchylka moc neustálila a ještě se srovnávají tak poté ještě změřím kolik sekund se za den opožďují a kdyby to bylo hodně a mělo to trvalý trend tak je dám k hodináři na seřízení. Po čase ještě uvažuju o výměně minerálního sklíčka za safírové, ale jinak to jsou perfektní hodinky. Všem děkuju za to jak mi radili :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se