Naving Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Odesláno 17. července 2012 Ahoj! Obrátila se na mne manželka dobrého kamaráda, že by si přál k narozeninám nějaké hezké kapesní hodinky (ještě žádné nevlastní). Protože já toho o kapesních hodinkách vím ještě méně než o náramkových (t.j. žalostně málo), obracím se s prosbou o pomoc na Vás. Rozpočet si stanovila na cca 200 GBP. Myslíte, že je to dost na "decent vintage piece"? Můžete mi prosím také poradit co nejlepší cca se v této ceně dá sehnat?na jaké charakteristiky (kromě vzhledu ) by se jako laik při rozhodování měla zaměřit?kde koupit (buď online nebo nějaký kamený obchod v Londýně)Dík za všechny tipy.
bohus76 Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Ahoj! Obrátila se na mne manželka dobrého kamaráda, že by si přál k narozeninám nějaké hezké kapesní hodinky (ještě žádné nevlastní). Protože já toho o kapesních hodinkách vím ještě méně než o náramkových (t.j. žalostně málo), obracím se s prosbou o pomoc na Vás. Rozpočet si stanovila na cca 200 GBP. Myslíte, že je to dost na "decent vintage piece"? Můžete mi prosím také poradit co nejlepší cca se v této ceně dá sehnat?na jaké charakteristiky (kromě vzhledu ) by se jako laik při rozhodování měla zaměřit?kde koupit (buď online nebo nějaký kamený obchod v Londýně)Dík za všechny tipy. Koupil bych si nějaké pěkné staré Omegy ve stříbře či IWC v obecném kovu,Doxy či Zenithy,záleží co by se dotyčnému líbilo. Na nové bych se vybodl a mrkl na ebay či Aukro na nějaké pěkné staré vintážky.
dknespl Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Jasně, starý IWC, za ty peníze slušný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se