Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Tak jsem dnes odolal, ovšem hlodá mě to zpětně...

Nejdřív jsem nechal v bazáči černý igeny s origo bílou lunetou, za 2000 Kč, ovšem spodek docela odrbaný a sotva jsem vytáhl korunku.

Pak vedle v antiku Bruselské za 1300 Kč, ovšem ta verze cifru s dvěma čárkama místo bruselské dvanáctky.

Takže jsem domu donesl jen 5 kilo rejže basmati od Pakistánců a nevím jestli se cejtit na sebe hrdý nebo jako blbec...

:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív jsem nechal v bazáči černý igeny s origo bílou lunetou, za 2000 Kč, ovšem spodek docela odrbaný a sotva jsem vytáhl korunku.

Pak vedle v antiku Bruselské za 1300 Kč, ovšem ta verze cifru s dvěma čárkama místo bruselské dvanáctky.

Takže jsem domu donesl jen 5 kilo rejže basmati od Pakistánců a nevím jestli se cejtit na sebe hrdý nebo jako blbec...

Tohle stadium znam:-)Bud na sebe hrdej,uz nekupujes kazdou kasi,jen aby si ji mel,ale premejslis,jestli to za to stoji..v poradku:-)

Odkaz ke komentáři

Jseš prostě dobrej, to se musí nechat- gratuluju, říkej si že jsi ušetřil na větší ránu :clap:  nemusíš už mít každej šrot..

Odkaz ke komentáři

Několikrát jsem vás kolegové žádal, abyste tady nepsali o budíkách, nástěnných hodinách, orlojích a jiném neskladném svinstvu. Několikrát jsem jasně deklaroval, že to doma nechci. Koukejte plantážníci, jak jsem kvůli vám dopadl. :crying_anim:

Ta sbírka budíků mi připomíná burzu u nás, kdy jsem narazil na bednu krásných budíků, asi 30 ks za cca 700kč všechny, ale byl jsem druhej. Na druhou stranu, přesně jsem si říkal, že budíky ne, to by to dopadlo :-). Tak jsem pak koupil jedny nástěnný hodiny kinzle....

Odkaz ke komentáři

jsem ochoten dva lodní kufry plný budíků a podobných blbostí kamkoli dodat, zn. levně......ty budíky jsou fakt úlet a asi máte ve své nemoci trochu horečku, možná i trochu blouzníte....

Moje řeč. Taky jsem to stihl umrtvit ještě, než mi to přerostlo přes hlavu.

Odkaz ke komentáři

Chybí ti tam bruselské, pak skládací cestovní budík a ještě pár drobností, ale já ti věřím, ty to dotáhneš do konce.

A abych nebyl OT, tak moje rodící se sbírka PS2.

attachicon.gifP1000372.jpg

No borci!!

Vy fakt máte dost :):)

To už je fakt diagnosa!!??

Jen určit opravdu tu správnou, podle mě je to nějaká fixace, na jistý druh předmětu, oscilujiícího na přesně daném kmitočtu !?

No prostě - dál od Vás, nebo to taky chytnu!!

Jen tak dál!!! :)

Odkaz ke komentáři

To tady probíhal nějaký dialog na téma bastlení a na téma kdy už si ubastlím něco s mantou, tak jsem jen narychlo poskládal z různých zbytků a vraků nějaké hodinky a dozdobil rejnokem a za půl hodiny jsem kontroval fotkou. Říkal jsem si, že později cifr přehodím na lepší strojek a do lepšího pouzdra, ale nějak se dodnes nepovedlo, takže se není čím chlubit. :bag:

Odkaz ke komentáři

Heh, zrovna včera mi přišly jedny primky z aukra a borec to bůhvíproč posílal v nějaké docela velké krabici. Tak jsem doma řekl ze srandy "hele, mám prvního budíka" a když jsem viděl pohled mojí milé, tak jsem rychle pochopil, že budíky asi nee... :-)

Honzo, že ty máš i nějaké 2x... :-) ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...