Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Krásný žlutý světla...to je nějaký export do Francie????

První výrobní rok - 1970 a naopak vyrobeno a i koupeno ve Francii. Na štítku v motorovém prostoru je jako výrobce označen OPEL FRANCE. Áčkové manty se vyráběly také v Antverpách v Belgii. Jinak jsem hrdý třetí majitel - první mimo Francii a vůz má najeto něco přes 70 tisíc kilometrů a vše na něm je původní a funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Nevím, zda to patří přímo sem, ale manželka mi ráno dost kysele oznámila, že dospěla k závěru, že když mi bude chtít příště něco sdělit, asi to bude muset napsat na sem na fórum. No a to jsem ještě nenašel odvahu se jí pochlubit, že očekávám v týdnu nový přírůstek. :goof:

Odkaz ke komentáři

Nevím, zda to patří přímo sem, ale manželka mi ráno dost kysele oznámila, že dospěla k závěru, že když mi bude chtít příště něco sdělit, asi to bude muset napsat na sem na fórum. No a to jsem ještě nenašel odvahu se jí pochlubit, že očekávám v týdnu nový přírůstek. :goof:

Tak at se regne taky a bude klid:-)

Odkaz ke komentáři

Vidíš, to jí hned navrhnu. Nebo raději ne :smoke:

Mám to asi stejné. Žena začíná schválně do hovoru vkládat naprosto překvapivě ,,klíčová kontrolní slova". Bavíme se třeba o nákupu, já se zamyslím nad pěknými Traktory a ona najednou povídá jen mírně důraznějším hlasem ,,CIFERNÍK" a jako by se nechumelilo pokračuje ,,a taky došlo kafe a potřebujem pár konzerv pro kočičky a kup sunar"... je to tak ponižující... vždycky to se mnou úplně škubne...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...