Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Minimálně, většinou jsou tam určité barevné mutace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 To Honza.Manta a straspol ....................Tyyyyyyyyy........Tyyyyyyyyyy..........Ty vypadají........ :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 To Honza-Manta: Neříkej, že tyhle jsou s Mantou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Chce to jiné pouzdro a jiný strojek - oboje tu mám, ale jsem línej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Chce to jiné pouzdro a jiný strojek - oboje tu mám, ale jsem línej. P1100864.jpgTo je na zakázku, nebo opravdu náhodná koupě???!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 To jsem bastlil sám - ciferník ze soudků a samolepka - kudy z nudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 ale jako Maskot Tvé sbírky je to geniální! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Chce to jiné pouzdro a jiný strojek - oboje tu mám, ale jsem línej. P1100864.jpg Tak to je teda fetišismus jako bič.....ještě si nechat za pár Káčé vygravírovat podpis na dýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 To jsme si v Mantaclubu kdysi nechali udělat samolepky na ten plastovej rámeček okolo SPZ. Nikdy jsem ho nepoužil, ale nakonec se hodil - vystřihl jsem si z něj toho rejnoka. Mám i jiné úlety - mám i hrnečky se svým avatarem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Tak z tohohle musí být z ranní kávy opravdovej elixír.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Tak nám ještě ukaž svou Mantu na čtyřech kolech.........krásný, sportovně střižený oldtimer, polokupé Opel Manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Mantu jsem měl s kámošem jako první vozidlo, no vydržela hodně, ať je jí země lehká. Jinak jsem nedávno potkal tuhle krasavici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Krásný žlutý světla...to je nějaký export do Francie???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Já to věděl... Tohle mi teď visí v kuchyni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Krásný žlutý světla...to je nějaký export do Francie????První výrobní rok - 1970 a naopak vyrobeno a i koupeno ve Francii. Na štítku v motorovém prostoru je jako výrobce označen OPEL FRANCE. Áčkové manty se vyráběly také v Antverpách v Belgii. Jinak jsem hrdý třetí majitel - první mimo Francii a vůz má najeto něco přes 70 tisíc kilometrů a vše na něm je původní a funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Nevím, zda to patří přímo sem, ale manželka mi ráno dost kysele oznámila, že dospěla k závěru, že když mi bude chtít příště něco sdělit, asi to bude muset napsat na sem na fórum. No a to jsem ještě nenašel odvahu se jí pochlubit, že očekávám v týdnu nový přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Nevím, zda to patří přímo sem, ale manželka mi ráno dost kysele oznámila, že dospěla k závěru, že když mi bude chtít příště něco sdělit, asi to bude muset napsat na sem na fórum. No a to jsem ještě nenašel odvahu se jí pochlubit, že očekávám v týdnu nový přírůstek. Tak at se regne taky a bude klid:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Vidíš, to jí hned navrhnu. Nebo raději ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Vidíš, to jí hned navrhnu. Nebo raději ne Mám to asi stejné. Žena začíná schválně do hovoru vkládat naprosto překvapivě ,,klíčová kontrolní slova". Bavíme se třeba o nákupu, já se zamyslím nad pěknými Traktory a ona najednou povídá jen mírně důraznějším hlasem ,,CIFERNÍK" a jako by se nechumelilo pokračuje ,,a taky došlo kafe a potřebujem pár konzerv pro kočičky a kup sunar"... je to tak ponižující... vždycky to se mnou úplně škubne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se