Mipa Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Podle mne na hodinkové strojky se nehodí krabičky od výročních mincí - ty jsou zcela uzavřené aby hlavně stříbrné mince nečernaly a jsou nizoučké pouze na sílu mincí (to hodinkové strojky tak tenké nejsou a nevejdou se tam na výšku) a nemají pružnou molitanovou vložku aby mince byly vidět z obou stran. Tyto krabičky na hodinkové strojky co jsem dostal já jsou o dost vyšší a mají speciální vylisované otvory po straně na průchod osičky natahovací hřídelky s korunkou a mají pružnou molitanovou vložku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Tak, to je niečo iné. Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 (upraveno) Pro technické "chronoprimkomagory" v posledním stadiu přidávám porovnání krabičky na samostatné hodinkové strojky (jistě budou i jiná provedení) oproti nižší uzavřené krabičce na mince. "Sorry" že je uvnitř strojek Pobeda, ale jen u něho mi čouhá korunka ven. Dole pod strojkem je vidět pružná molitanová vložka aby tam taky strojek nelítal "jako nudle v bandasce". Edit: Upřesnění textu. Upraveno 23. října 2017 uživatelem Mipa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 tu su nejake puzdra https://www.hswalsh.com/product/perspex-box-packaging-watch-movements popripade si urobit zo strojceka manzetove gombiky:) https://es-jewels.en.alibaba.com/product/60613669851-209954969/Watch_Movement_Cufflink_Custom_Stainless_Steel_mechanism_Cufflink_for_Men_with_Luxary_Storage_Box_Shirt_Cufflink_Manufacturer.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Super díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Nejsem v konečném stádiu - spíš někde na začátku, kdy mě to teprve pohlcuje, což je asi ještě horší. Řekl jsem si, že si nekoupím žádné další Primky, dokud neprodám ty duplicitní nebo alespoň ne dřív než po Vánocích. A teď se po delší době objevily ty, po kterých koukám už delší dobu (na Primky dražší kousek). Je tu nějaký univerzální návod co s tím? Jak odolat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Bohužel není ,už z toho nevyjdes jen tak :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Nejsem v konečném stádiu - spíš někde na začátku, kdy mě to teprve pohlcuje, což je asi ještě horší. Řekl jsem si, že si nekoupím žádné další Primky, dokud neprodám ty duplicitní nebo alespoň ne dřív než po Vánocích. A teď se po delší době objevily ty, po kterých koukám už delší dobu (na Primky dražší kousek). Je tu nějaký univerzální návod co s tím? Jak odolat? Jak pravil někdy v roce 1942 Winston Churchill: "To není konec, ani začátek konce! Je to ale konec začátku!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Takže odpověď na mou otázku jak je nekoupit? - zní: "Kup je, stejně už ti není pomoci." Dík za pomoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Vítej v klubu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 8. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2017 Musel jsem si koupit další knihu 1954-1994 ,proste mi to nedalo...Nechám ji v trezoru ve tvrdém plastikovém sáčku a v práci z ni vysaju vzduch :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamB Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Pomaličku si tak rozmnožuji svoji sbírčicku, vrtám se v nich a pucuji je.Pak tatíkovi ukážu nový přírůstek, ještě něž projde údržbou, řeknu pyšně (dle mého mínění kolik jsem u...šetřil) a odpovědí mi je "ty seš blázen". No tak jsem asi vykročit vstříct.....světlým zítřkům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Choroba je léčitelná. Já již jsem téměř vyléčen. Stačí zakonzervovat sbírku a přejít na další značky. Možností je na výběr mnoho a na primky rázem není čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Pořád ale trpíš "Chronobundusem", jen s jinými příznaky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Řeč byla o prim závislosti, dle názvu vlákna. Jinak viz hlavička nad mým avatarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Však o tom jsem psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Dlouho tady, o Konečném stadiu Prim závislosti, nic nebylo, tak bych přispěl jedním symptomem - to jest po medicínsku: patrná známka postižení. Tohle je prosím můj nejoblíbenější Vánoční stromeček, který si patřičně zdobím . Navzdory poťouchlým poznámkám okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Dlouho tadkýy, o Konečném stadiu Prim závislosti, nic nebylo, tak bych přispěl jedním symptomem - to jest po medicínsku: patrná známka postižení. Tohle je prosím můj nejoblíbenější Vánoční stromeček, který si patřičně zdobím . Navzdory poťouchlým poznámkám okolí.No moc hezky,akorát žádný z nich nenesou logo bochánek PRIM . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Bochánek PRIM je tam jako základ, ze kterého mohl vyrůst ten stromeček následovníků s modernějším psaným logem. Bez "Bochánku" by nebylo následovníků. Jinak děkuji za pochvalu výtvoru z mého chronopostižení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 1. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2019 Hezké to máš!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se