Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Aha, jsem rád, že nejsem sám s podobnou zkušeností. Důležité je o tom mluvit a nestydět se. Tento problém by mohl řešit Netbook na WC investice cca 7.000kč, nebo levněji jako u inkontinentních pacientů: Pleny, bažant, cévka, nebo navlékací kalhotky: 14ks/371kč v akci. Zde Přiložím i foto, jelikož odkaz může být časem nefunkční.

Edit: škoda.. mohla by na to něco pusit i zdravotní pojišťovna.

post-17158-089340400 1347469771.jpg

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se že to jsme tady všichni. Je mezi přítomnými lékař? :crying_anim02:

Poloviční (aspoň mi tak říkaj :D)

Jsem farmaceut, radiolog a teďka dokončuji biomedicínu - jestli budeš/te chtít něco předepsat nebo stanovit nějakou diagnózu, (sice už ji všichni známe, ale stejně) tak dej/te vědět smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Poloviční (aspoň mi tak říkaj :D)

Jsem farmaceut, radiolog a teďka dokončuji biomedicínu - jestli budeš/te chtít něco předepsat nebo stanovit nějakou diagnózu, (sice už ji všichni známe, ale stejně) tak dej/te vědět smile_anim.gif

Hahaha- to se ozval teda ten pravej- jako ve filmu ,,Vrchní, prchni" : Co na to říkal doktor? ...že to má taky...

Odkaz ke komentáři

Neb mi pomalu docházejí šance koupit si další primky - je jich méně a méně, které by mne zajímaly a zároveň bych je finančně udýchal - tak se pomalu přeorientovávám i na jiné značky. Konec konců bych nerad zakrněl jen na primkách. A když změnu, tak jedině k lepšímu, takže rovnou švýcary. A jakožto zasloužilý akoholik dám hodně i na název hodinek, tak padla volba na SWISS MADE hodinky BOURBON a ani nebyly drahé, jen mám pořád pocit, že už jsem podobné někde viděl ...

post-5320-072953500 1347484575.jpg

post-5320-041323500 1347484581.jpg

post-5320-076928300 1347484587.jpg

:suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Dneska mě to zase popadlo. V půl pátý jsem zamířil do pražských Holešovic, že projdu místní bazary. 5 bazarů a nic - ve 4 primky už vůbec nevedou, pátej měl 3 ks nějakejch ubožáků. Další bazar zavřenej a ten, od kterýho jsem si nejvíc sliboval zmizel i s celým barákem. Barák prostě zbourali a bude se tam stavět! Nakonec jeden antik a černý Spartaky za 7.800Kč :suicide_anim: No, našel jsem tam jeden nadějnej, co mi ale zavřel před nosem. V 18h akce skončila, to zavíraj. Nachodil jsem asi 5km, dobrá fitness aktivita :-) tak uvidíme zejtra... vidím vizi NOS orlíků za 500,- :oneeyed02::rolleyes:... sakra, už z toho blouzním... :-)

Odkaz ke komentáři

Dneska mě to zase popadlo. V půl pátý jsem zamířil do pražských Holešovic, že projdu místní bazary. 5 bazarů a nic - ve 4 primky už vůbec nevedou, pátej měl 3 ks nějakejch ubožáků. Další bazar zavřenej a ten, od kterýho jsem si nejvíc sliboval zmizel i s celým barákem. Barák prostě zbourali a bude se tam stavět! Nakonec jeden antik a černý Spartaky za 7.800Kč :suicide_anim: No, našel jsem tam jeden nadějnej, co mi ale zavřel před nosem. V 18h akce skončila, to zavíraj. Nachodil jsem asi 5km, dobrá fitness aktivita :-) tak uvidíme zejtra... vidím vizi NOS orlíků za 500,- :oneeyed02::rolleyes:... sakra, už z toho blouzním... :-)

Tohle míváš často? Já dnes taky lovil ve vetešnictví, pořídil jsem moc pěkné televize 68 a vroubkované soudky 68 za slušné ceny v opravdu pěkných stavech. Mám je tu na stolku, koch, koch... :pokey: nezlob, Orlíky čekaj stejně na mne!!

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Tohle míváš často? Já dnes taky lovil ve vetešnictví, pořídil jsem moc pěkné televize 68 a vroubkované soudky 68 za slušné ceny v opravdu pěkných stavech. Mám je tu na stolku, koch, koch... :pokey: nezlob, Orlíky čekaj stejně na mne!!

Ukaž fotky těch televizek, ať mi trošku stoupne tlak :)

Odkaz ke komentáři

Předevčírem v noci jsem měl sen, že Orlíky padaj z nebe, řeknu vám, že jsem horší noční můru nezažil, jak dopadaly na zem a níčila se NOS pouzdra....Probudil jsem se klasickou odhodlaností najít Orlíky v brněnských anticích :D Prošel jsem snad všechny možnosti, kde by mohli mít nějaké Primky, většinou nezajímavé nebo zníčené kousky. Po Orlících ani vidu ani slechu. Nohy na maděru, o psychice ani nemluvě. Doma do 2 do rána na internetu a na aukru, hledám nějaké snesitelné kousky, zase nic nebo předražené. Jsem docela na začátku, ale netuším, kde to skončí, po dvou měsících sbírání je celá rodina alergická na slovo hodinky a nekoukají už ani na PRIMu...

Odkaz ke komentáři

Tyhle příběhy nám všem dávají naději :)

Více takových, jsem za ně rád smile_anim.gif

No tak. Buď trochu realista. Taky bych Ti je přál, ale nezapomínej že takových krásných náhod nemůže být zase nějak moc- a já si tu svou vymodluju už dost dlouho na to, abych ji jen tak někomu přenechal... :boxing:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

No tak. Buď trochu realista. Taky bych Ti je přál, ale nezapomínej že takových krásných náhod nemůže být zase nějak moc- a já si tu svou vymodluju už dost dlouho na to, abych ji jen tak někomu přenechal... :boxing:

Modlit se nestačí, musíš to cítit a přitáhnout si tu "náhodu" k sobě smile_anim.gif

Je jich dost pro nás pro všechny, kteří po nich pasou ;)

Nedávno jsem tu viděl zmínky o tom, kolik je známo Orlíků z 300 ks a moc jich teda nebylo, stejně jako leteckých :)

Takže někde prostě jsou, někdo je nevědomky nosí každý den,netušící, co má za poklad... Někdo je mám zaprášené v krabici na půdě, někdo zase zapadlé za postelí... Jiný je získá jako dědictví a pak je zanese neerudovanému prodejci do vetešnictví no a Ty budeš mít to štěstí a za hubičku je koupíš, konec příběhu, AMEN tongue.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...