Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to se kvuli inspiraci tady lidi hadaji? ach jo, ja bych to treba rad vedel...

no a teď už to víš,já nikdy na Chopardy mít nebudu tak bych vzal Štejny,hodinek s inspirací je mraky.
  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

no a teď už to víš,já nikdy na Chopardy mít nebudu tak bych vzal Štejny,hodinek s inspirací je mraky.

vidim to stejne

Odesláno

mne sa ta luneta naopak velmi paci, samozrejme netreba to brat ako univerzalne hodinky, ale nieco pre automobilovych fanusikov na spestrenie kolekcie ;)

Odesláno (upraveno)

Mě tímto Steinhart velmi mile překvapil, hodinky se mi opravdu líbí, ač to není můj šálek kávy, ale tou lunetou to totálně zabili :(

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

skoro mě přijde, že je budou jen rozdávat nějakým vipakům při závodech :)

ale no tak, dyt to neni tak hrozne :-) v barvach Gulf by vypadaly perfektne
Odesláno

Trochu jsem si pohrál,co něco takového? rezerva chodu nebo nějaký budík by se šikl,ale to na PC nezvládám.Jestli tady ovšem porušuji nějaky ........ prosím o smazání.

post-8590-016038500 1343546845.jpg

post-8590-004645900 1343546944.jpg

Odesláno

to je verzia Kleber ?? :D

misso to ti nepovím,ráno jsem si trochu hrál.Představoval bych si ty Štejny trochu jinak,ale víš jak to je.1000 lidí 1000 chutí.:cheers:

Odesláno

jasne, sikula! Posted Image ja len ze mi to pripomenulo klebery ktore mavaju napisy o 90° otocene ako vsetky ostatne :)

Odesláno

Podle mě zajímavý počin, ale dvě věci které je poměrně srážejí- už nekolikrát zmíněná luneta a pro mě i WR 3ATM, vždyť jsou to sportovní hodinky a tam bych 100m viděl jako minimum. Ale zase palec nahoru za ručky a pěkně nenápadné datumové okénko. Jen tak dál Guntere

Odesláno

no sportovni ano, ale k motorsportu, tam se moc nepredpoklada, ze se plave. kdyz jdu plavat tak beru na ruku Monstery :-)

Odesláno

Nejsou špatné, ale Limitka Grand Prix je opravdu povedenější a lépe mi sedí k motosportu. Racing hodinky by měli mít chrono...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...