vraby Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 to se kvuli inspiraci tady lidi hadaji? ach jo, ja bych to treba rad vedel... no a teď už to víš,já nikdy na Chopardy mít nebudu tak bych vzal Štejny,hodinek s inspirací je mraky.
Corto Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Nezbyva nez souhlasit, bez toho nadpisu by to byly pekne hodinky. ta luneta je strasna...ten napis na ni vypada jak od kolotocu....
Pribina Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 no a teď už to víš,já nikdy na Chopardy mít nebudu tak bych vzal Štejny,hodinek s inspirací je mraky. vidim to stejne
misoo Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 mne sa ta luneta naopak velmi paci, samozrejme netreba to brat ako univerzalne hodinky, ale nieco pre automobilovych fanusikov na spestrenie kolekcie
oberan Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 skoro mě přijde, že je budou jen rozdávat nějakým vipakům při závodech
Chorche Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 (upraveno) Mě tímto Steinhart velmi mile překvapil, hodinky se mi opravdu líbí, ač to není můj šálek kávy, ale tou lunetou to totálně zabili Upraveno 28. července 2012 uživatelem Chorche
Pribina Odesláno 28. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. července 2012 skoro mě přijde, že je budou jen rozdávat nějakým vipakům při závodech ale no tak, dyt to neni tak hrozne :-) v barvach Gulf by vypadaly perfektne
vraby Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Trochu jsem si pohrál,co něco takového? rezerva chodu nebo nějaký budík by se šikl,ale to na PC nezvládám.Jestli tady ovšem porušuji nějaky ........ prosím o smazání.
vraby Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 to je verzia Kleber ?? misso to ti nepovím,ráno jsem si trochu hrál.Představoval bych si ty Štejny trochu jinak,ale víš jak to je.1000 lidí 1000 chutí.
misoo Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 jasne, sikula! ja len ze mi to pripomenulo klebery ktore mavaju napisy o 90° otocene ako vsetky ostatne
sashator Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 Podle mě zajímavý počin, ale dvě věci které je poměrně srážejí- už nekolikrát zmíněná luneta a pro mě i WR 3ATM, vždyť jsou to sportovní hodinky a tam bych 100m viděl jako minimum. Ale zase palec nahoru za ručky a pěkně nenápadné datumové okénko. Jen tak dál Guntere
Pribina Odesláno 1. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. srpna 2012 no sportovni ano, ale k motorsportu, tam se moc nepredpoklada, ze se plave. kdyz jdu plavat tak beru na ruku Monstery :-)
enicar2 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Nejsou špatné, ale Limitka Grand Prix je opravdu povedenější a lépe mi sedí k motosportu. Racing hodinky by měli mít chrono...
kubson Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ta vodotěsnost je vtip? jasně! bad joke, jako 50m u AP RO hehe
Honza.manta Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Zeptal bych se pomocí SZ, ale to nefunguje. Kubsone, dá se koupit ta guma samostatně? Ta se mi fakt líbí. Díky.
kubson Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Zeptal bych se pomocí SZ, ale to nefunguje. Kubsone, dá se koupit ta guma samostatně? Ta se mi fakt líbí. Díky. tak určitě
Honza.manta Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 tak určitě A dá se nějak objednat nebo si pro ni někam zajet rovnou?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se