grga_pitic Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Jednoznacne PRIM jako c. 1 a pak znacky honosici se jmeny Frederique Constant, Maurice Lacroix, Raymond Weil + Breitling mimo Heritage...
Bolthorn Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 JVD, Q&Q, Bentime, Festina, Timex Po zkušenostech také nemusím fashion hodinky, jako např. Armani apod..
African Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Osobně si u všech kvalitních hodinářských značek dokážu najít něco, co mě zaujme Samozřejmě ovšem mezi hodinářské firmy nepočítám srač.. jako jsou MPM, Jet a tisíce dalších
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Já nesnáším Perrelet.
vanderB. Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 (upraveno) já jsem velkej chronofob Maurice Lacroix - kvuli původu jménaRaymond Weil - zní divněBreitling - fejky a kvůli většině lidí, který je maj na ruceFestina - brrrPerrelet - zní divně a pak halda mně splývajících značek z maloměstských hodinářství - JVD, Bentime,... jo Jet sety, Joe Rodeo a jiný disco koule (odmítám je nazývat hodinkami) Fortis, Tissot a Orient - nijakej vztah naopak jsem se zbavil averze k Rolexu a Casiu edit: dodán Perrelet Upraveno 31. července 2012 uživatelem vanderB.
Slim_brno Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Maurice Lacroix - kvuli původu jména Můžu se zeptat na původ jména? Rád se nechám poučit
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 edit: dodán Perrelet Přitom to není zas tak špatná značka...
Chorche Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Jo tak Perrelet mi vadí taky. A u Maurice Lacroix bojuju s názvem, ale hodinky mi nevadí. A tak nějak mi vadí i Hublot, ale nevím proč.
vanderB. Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Můžu se zeptat na původ jména? Rád se nechám poučit Když vymýšleli jméno, tak se podívali na jména zaměstnanců... a tak se zrodil ML Přitom to není zas tak špatná značka... To né no...ale zní to prostě lacině edit: a tak Upraveno 31. července 2012 uživatelem vanderB.
fermuello Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 U-bout - proste hrôza, ani to neznie dobre a ani nemajú pekné hodinky Dávnejšie som bojoval s názvom Hamilton, ale to je už za mnou, momentálne vnútorne bojujem so slovíčkom Glycine
odjinud Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Kdybychom od značek zabrousili i do konkrétních typů, tak bych taky na ruce nemohl mít nic s nápisem "PRC", "PRS" ani "PRD" nebo co všechno to Tissot ještě dělá. I když to úplně škaredý hodinky nejsou Tohle mě napadlo taky :-) Jinak jak už tu bylo zmíněno: JVD, Q&Q, Bentime a Orient. U těch Orientů jsem si pořád myslel, že to dělají Veitnamci... Dále, a doufám, že mě neukamenujete, mě apriory vadí něměčtí výrobci dělající repliky hodinek Luftwaffe čili Laco, Stowa, Archiemede atd. Tohle není podle mě co oslavovat. Jinak Laco - taky cikánský jméno, to je fakt. Prim mě donedávna taky vadilo, dneska ty starší sbírám... Pak mě prudí firmy, co nemají s hodinkama co dělat jako Dolce&Gabana, Hilfinger, Adidas, Hugo Boss.... Jinak dobrej topic.
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Já ještě moc nemusím značku Buran ale možná to je jen nějakej komplex.
Slim_brno Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Když vymýšleli jméno, tak se podívali na jména zaměstnanců... a tak se zrodil ML Už na to koukám na googlu. Nevím jestli je to úplně pravda, ale i kdyby jo, je to náhodou výborné To by se u nás Primky mohly jmenovat třeba Pepa Navrátil
NIGHTinGALE Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 To né no...ale zní to prostě lacině Abraham-Louis Perrelet se narodil v roce 1729 a v roce 1777 vymyslel automatický nátah. Co je na tom laciného, prosím tě??? A Patek Philippe ti nevadí? Dva polští emigranti založili firmu v roce 1839 (Patek, Czapek & Cie). To zní ještě laciněji, ne?
Chorche Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Já ještě moc nemusím značku Buran ale možná to je jen nějakej komplex. to by mě zajímalo z čeho
African Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 Jo tak Perrelet mi vadí taky. A u Maurice Lacroix bojuju s názvem, ale hodinky mi nevadí. A tak nějak mi vadí i Hublot, ale nevím proč. Nechápu, jak někomu může vadit Hublot
misoo Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Paradne nazory/suvislosti/fobie niektore Supr vlakno! Slim: :D Upraveno 31. července 2012 uživatelem misoo
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 to by mě zajímalo z čeho Jsem z Hradce Králové, nemám než základní vzdělání a do 28 let jsem byl stejnoběžník. http://cs.wikipedia.org/wiki/Homokinetick%C3%BD_kloub
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se