zibarek Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Zaujal mě jeden model s automatickým nátahem, jediné co jsem o ně našel je toto. Víte někdo o jaký strojek by se mohlo jednat? Díky Cal. PWP1-1126 jewelsunbreakable mainspringpower reserve 46 hours
T1000 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Nějaké foto ciferníku by pomohlo. Jestli mají kalendář, tak mě napadla Miyota 9100, ale nevím, jestli Swiss Militry Miyotu používá.
zibarek Odesláno 29. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. července 2012 (upraveno) V 29. 7. 2012 v 13:20, 'T1000' napsal: Nějaké foto ciferníku by pomohlo. Jestli mají kalendář, tak mě napadla Miyota 9100, ale nevím, jestli Swiss Militry Miyotu používá. Je to v manuálu u tohoto modelu. Upraveno 29. července 2012 uživatelem zibarek
jorgecallado Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Odesláno 4. března 2013 hanowa používá ETA u dražších modelů, dnešní standard je TechnoSablier, což jsou podle mnohých čínské komponenty kompletované a finišované ve švýcarsku, sám jsem měl Swiss Military Hanowa Regiment II s tímto strojkem a subjektivně můžu říct, že proti standardní ETě 2824 je to ruský tank, hlučný, něpříliš pěkný strojek na pohled...i přesto jsou takové hodinky "swiss made" strojky TechnoSablier rozhodně nedoporučuju V 29. 7. 2012 v 14:21, zibarek napsal: Je to v manuálu u tohoto modelu.
Daemonultimate Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Odesláno 5. března 2013 Vzhledem k tomu,že právě k tomuto kalibru není mnoho informací,bych si troufnul tvrdit,že se jedná o swiss made,který má před kompletací původ v číně.Obecně bych u těchto značek dal přednost quartzovým strojkům.Tam,kde mlží názvy použitých mechanických kalibrů v této třídě bych se rozhodoval pro výrobce,který jasně označuje stroj jako Eta a pod.,kde není sporu a je dostatek info o pravém swiss původu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se