Daemonultimate Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Dobrý den,rád se pochlubím novým přírůstkem v naší rodině.Dlouho jsem ho svojí drahé polovičce rozmlouval /vodotěsnost,baterie.../ ale na konec jsem samozřejmě podlehl.Zamilovala se do modelu Festina F16531-1A Ceramic.Model dámských hodinek s několika komplikacemi v kombinaci bílé keramiky a ocele.Komplikace ukazují datum,den v týdnu a čas ve 24 hod. formátu.Na dámské ruce vypadají velice elegantně a zvláště vynikají při momentálním opálení.Okamžitě nahradily starší model/druhé foto/ od Bruno Banani,se kterým byla spokojena a jak vidíte na fotografii,který již něco pamatuje.
T1000 Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Jó, bílá keramika bude v létě vždycky in. Hlavně, že paní má co chtěla a je spokojená
Daemonultimate Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Jó, bílá keramika bude v létě vždycky in. Hlavně, že paní má co chtěla a je spokojená Díky za reakci,jak je vidět tak to moc lidí nezajímá a já se ani nedivím Manželka spokojená je,líbí se jí drobné elegantní hodinky vyloženě dámského střihu.Já ale spokojen nejsem,tímhle to neskončilo.
TomCZ Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Kde jsi je kupoval Démone ? Drahá polovička po nějakých pošilhává a Ceramicy se jí líbi v bicoloru...Díky
StanoBare Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Mne sa táto kombinácia farby a materiálu takisto páči, Dámy, pri všetkej úcte, vo väčšine tie technické záležitosti vo vnútri nezaujímajú, alebo to tak neriešia ako my. A u Bruna Banánovníka som myslel, že sú Tvoje a ha - je to inak
Daemonultimate Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Kde jsi je kupoval Démone ? Drahá polovička po nějakých pošilhává a Ceramicy se jí líbi v bicoloru...Díky Mrkni na Aukro,jsou tam o 1000,- levnější než kdekoliv jinde.Přišly mi za 3 dny.Bezproblémový obchod.Je jich několik druhů,tak pozor na průměr hodinek.Jinak je maj třeba v Koscomu ale za standartní cenu.
Daemonultimate Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Mne sa táto kombinácia farby a materiálu takisto páči, Dámy, pri všetkej úcte, vo väčšine tie technické záležitosti vo vnútri nezaujímajú, alebo to tak neriešia ako my. A u Bruna Banánovníka som myslel, že sú Tvoje a ha - je to inak Takhle se banány nezdaj ale ve skutečnosti jsou drobounký.Mě by slušely na ukazováku.
StanoBare Odesláno 30. července 2012 Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Z prvej fotky to tak vyznelo, ale, jasné, vzájomné porovnanie je na druhej fotke. Predpokladám, že Festiny budú tak do 32-35mm.
Daemonultimate Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Z prvej fotky to tak vyznelo, ale, jasné, vzájomné porovnanie je na druhej fotke. Predpokladám, že Festiny budú tak do 32-35mm. Neměřil jsem,ale píšou 35.
Daemonultimate Odesláno 30. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. července 2012 Z prvej fotky to tak vyznelo, ale, jasné, vzájomné porovnanie je na druhej fotke. Predpokladám, že Festiny budú tak do 32-35mm. No původně měla být fotka Festin první,ale když jsem to psal,fotky naskákaly v tomto pořadí a tak jsem to už nechal.Staré jsou střídány novými.
vlastimil.talanda Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 nemá cenu ženu přesvědčovat. Mám doma to samé. U nás na tom musí být ještě navíc kamínky :-) Jinak moc pěkné hodinky a žena bude určo spokojená
lucid Odesláno 27. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2012 Díval jsem se na ty Festiny, jsou dost líbivé. Zkoušel jsem je jen tak zkusmo pohledat jak na Aukru, tak na Koscomu, ale nenašel jsem je. Zkusmo jen pro to, že žena hodinky moc nenosí
Daemonultimate Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2012 nemá cenu ženu přesvědčovat. Mám doma to samé. U nás na tom musí být ještě navíc kamínky :-) Jinak moc pěkné hodinky a žena bude určo spokojená Díky
Frostik Odesláno 29. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 pěkné a elegantní ... a jde to i bez výše zmiňovaných kamínků "alá Swarovski" líbí se mi strohá luneta - místo "teček" by byly možná vhodnější "čárky", které jsou i na ciferníku
Daemonultimate Odesláno 29. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. srpna 2012 pěkné a elegantní ... a jde to i bez výše zmiňovaných kamínků "alá Swarovski" líbí se mi strohá luneta - místo "teček" by byly možná vhodnější "čárky", které jsou i na ciferníku Měli oba modely ale popravdě jsem se bál právě těch kamínků,že se nějakej pod sklíčkem uvolní a tradá do servisu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se