Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

post-17935-068515700 1343572109.jpgpost-17935-095439900 1343572099.jpgDobrý den,rád se pochlubím novým přírůstkem v naší rodině.Dlouho jsem ho svojí drahé polovičce rozmlouval /vodotěsnost,baterie.../ ale na konec jsem samozřejmě podlehl.Zamilovala se do modelu Festina F16531-1A Ceramic.Model dámských hodinek s několika komplikacemi v kombinaci bílé keramiky a ocele.Komplikace ukazují datum,den v týdnu a čas ve 24 hod. formátu.Na dámské ruce vypadají velice elegantně a zvláště vynikají při momentálním opálení.Okamžitě nahradily starší model/druhé foto/ od Bruno Banani,se kterým byla spokojena a jak vidíte na fotografii,který již něco pamatuje.post-17935-081007600 1343572069.jpg

Odesláno

Jó, bílá keramika bude v létě vždycky in. Hlavně, že paní má co chtěla a je spokojená :)

Díky za reakci,jak je vidět tak to moc lidí nezajímá a já se ani nedivím Manželka spokojená je,líbí se jí drobné elegantní hodinky vyloženě dámského střihu.Já ale spokojen nejsem,tímhle to neskončilo.:smile_anim:

Odesláno

Kde jsi je kupoval Démone ? Drahá polovička po nějakých pošilhává a Ceramicy se jí líbi v bicoloru...Díky

Odesláno

Mne sa táto kombinácia farby a materiálu takisto páči, Dámy, pri všetkej úcte, vo väčšine tie technické záležitosti vo vnútri nezaujímajú, alebo to tak neriešia ako my. A u Bruna Banánovníka som myslel, že sú Tvoje a ha - je to inak :)

Odesláno

Kde jsi je kupoval Démone ? Drahá polovička po nějakých pošilhává a Ceramicy se jí líbi v bicoloru...Díky

Mrkni na Aukro,jsou tam o 1000,- levnější než kdekoliv jinde.Přišly mi za 3 dny.Bezproblémový obchod.Je jich několik druhů,tak pozor na průměr hodinek.Jinak je maj třeba v Koscomu ale za standartní cenu.

Odesláno

Mne sa táto kombinácia farby a materiálu takisto páči, Dámy, pri všetkej úcte, vo väčšine tie technické záležitosti vo vnútri nezaujímajú, alebo to tak neriešia ako my. A u Bruna Banánovníka som myslel, že sú Tvoje a ha - je to inak :)

Takhle se banány nezdaj ale ve skutečnosti jsou drobounký.Mě by slušely na ukazováku.

Odesláno

Z prvej fotky to tak vyznelo, ale, jasné, vzájomné porovnanie je na druhej fotke. Predpokladám, že Festiny budú tak do 32-35mm.

No původně měla být fotka Festin první,ale když jsem to psal,fotky naskákaly v tomto pořadí a tak jsem to už nechal.Staré jsou střídány novými.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Díval jsem se na ty Festiny, jsou dost líbivé. Zkoušel jsem je jen tak zkusmo pohledat jak na Aukru, tak na Koscomu, ale nenašel jsem je. Zkusmo jen pro to, že žena hodinky moc nenosí crying_anim.gif

Odesláno

pěkné a elegantní ... a jde to i bez výše zmiňovaných kamínků "alá Swarovski" :)

líbí se mi strohá luneta - místo "teček" by byly možná vhodnější "čárky", které jsou i na ciferníku

Odesláno

pěkné a elegantní ... a jde to i bez výše zmiňovaných kamínků "alá Swarovski" :)

líbí se mi strohá luneta - místo "teček" by byly možná vhodnější "čárky", které jsou i na ciferníku

Měli oba modely ale popravdě jsem se bál právě těch kamínků,že se nějakej pod sklíčkem uvolní a tradá do servisu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...