Tondaa73 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Odesláno 29. září 2015 Poutě už asi žádný nebudou, tak snad na ňáký posvícení.....
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ......a tak ja neviem prečo len na poute......ten dizajn sa mi nahodou pači u rady diver,no a farba?....žlte vačšinou byvaju limitky a su cenene.....strojček seiko nh35 ........tak čo je teda na tychto invictach tak hrozne?...no dobre tie skafandre by tam byt nemuseli.
Tondaa73 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ......jako bych ten design už někde viděl....
SCIFI Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ......a tak ja neviem prečo len na poute......ten dizajn sa mi nahodou pači u rady diver,no a farba?....žlte vačšinou byvaju limitky a su cenene.....strojček seiko nh35 ........tak čo je teda na tychto invictach tak hrozne?...no dobre tie skafandre by tam byt nemuseli.co je tak hroznyho se píše na 40 stránkách zpět.
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ...ale ved ten desing kopireje vačsina značiek vratane švajčiarskych a nemeckych scifi........ja sa bavim o tejto rade diver a konkretnych hodinkach a len preto že je vačšina gyč to neznamena že nemožu byt aj pekne a nositelne kusky... ....skuste konkretne k tymto modelom prečo nie......a neodkazujte ma na 40stranok dazadu
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ......tak to mam pocit že su na tom horšie ako činani,alebo tu panuje všeobecny odpor. ..........kurva to mi nevrav že toto su hnusne hodinky, .....to mamtaky zly vkus ?
Tondaa73 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ......a neodkazujte ma na 40stranok dazadu ...proč ne ??? všeobecny odpor. .....to mamtaky zly vkus ? Jo...
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 .....ale jo ja som to prečital, ale prave da rada diver ma nijak neurazila kamoš ide v decembri do USA na par mesiacov a myslel som že za tych par dolarov by tie hodinky naozaj stali.
Tondaa73 Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ale ste ma znechutili To byl účel... Ne, v pohodě, podle podpisu už pár pěkných kousků máš, tak si sbírku nekaž...
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ....chcel som lacnejšie automaty stylu diver vo farbičke na leto ....aj ked som už stary chuj ešte si sem tam nejake pestre farby oblečiem v lete a k tomu som chcel take otlkanky aj do prace a pod.tieto splnali moje požiadavky diver style velikost,,mam zapestie 20cm,,datumovka,gulate indexy, avodotesnost
Micey Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Prohrab se třeba tady.http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/index-1-3a.html
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 .....jj ja už mam skx okukane ale na tych oranžovych sa mi fakt nepači vložka lunety a hlavne keby boli maaaaličko vačsie aspon 43mm,žlte sa zohnat nedaju a ked tak za paletu......a však to poznate a pačia sa mi ešte suma na tie by som ešte mal no ale keby som trochu dosporil mohli by byt aj marinemastery
Micey Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Tak zkus sehnat někde levný M-force od Orientu. Dobrej strojek s rezervou a jsou velký.
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 ......jj tie mam tiež okukane a tie červene su fakt super,len ta dostupnost vačšinou azia.....kamošovi som na 50tku kupil orient mako v modrom a bol som fakt prekvapeny milo spracovanim za tu cenu
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 .....ale toto je vlakno o invictach ........tož pridam sa k Vam budem hanit
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-m-force-power-reserve-automatic-el06001h-3965.html boha jeho tak to je paradna cena
Micey Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 Jo, a doprava zdarma. Jenže dph a pětikilo výpalnýho DHL.
Karol Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 (upraveno) ...zadal som adresu a stale mi to na fakture total 267euro ...kde mi to ešte prirata?......ake poplatky dhl ?...ešte som mimo eu neobjednaval viem clo a dph Upraveno 1. října 2015 uživatelem Karol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se