Jump to content

Recommended Posts

Posted

jenže narozdíl od béček jdou třeba k obleku

Jo, bandi, k fialovému z dob živelného kapitalismu v Čechách.

Prostá nádhera.

• Upvote 3
  • Downvote 2
Posted

tak konečne viem čo to vlastne mám doma :D

Ty černé aspoň tak moc nebijí do očí. Teda, soudím alespoň podle fotky.

Posted (edited)

Aj v Invicte sa dajú nájsť dobré modely, len treba hľadať  :oneeyed02:

.. a za tú cenu

Edited by robo
Posted

Priklad ako sa daju relativne pekne hodinky (model v ciernom) pokazit totalne nevhoodnou kombinaciou farieb cifernika, remienka a puzdra. Nehovorim o kvalite a napodobenine loga z Becek.:sick01:

Posted

Priklad ako sa daju relativne pekne hodinky (model v ciernom) pokazit totalne nevhoodnou kombinaciou farieb cifernika, remienka a puzdra. Nehovorim o kvalite a napodobenine loga z Becek.:sick01:

tieto hodinky som kúpil ešte predtým ako som objavil chronomag.cz. Samozrejme som následne presedlal na mechaniku :rolleyes: no napriek tomu si tieto invicty z času na čas nasadím. Vizuálne mi stále prídu podarené, na rozdiel od farebnej kombinácie hore. A čo sa týka image značky a kvality - čo by ste za tie prachy čakali :D

Posted

jenže narozdíl od béček jdou třeba k obleku

nejak si nedovedu predstavit ten "oblek".. a to ´sem v kancelari rozhodne zazil i fialová saka....

Posted

inak tie modre vyzeraju na zivo velmi dobre sam ich mam..aj kvalita je super..ked si zobereme pomer kvalitu a cenu..aj ked mne pridu ako taky lacny brat breitlingu..nieco ako v autach FIAT coupe..ze ferrari pre chudobu :offtopic:

Posted

vyzeraju zle??? 

ÁNO VYZERAJŮ,za ty prachy co chce Ivicta za hodinky bych vzal něco jiného.Poptával jsem se tu tady taky po nich pro bratra,ale naštěstí jsem mu je rozmluvil.
  • 3 weeks later...