kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Romane, až je budeš mít, tak dej vědět, jsem na ně zvědav ( jestli teda nevybereš zase něco jinýho , jak tě znám.
instant Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 No najít vlastní styl v dnešním světě hodinek je takřka nemožné. Vždyť kopírují všichni od všech. Viz.všichni výrobci, kteří dělají pilotky. Viz všichni výrobci, co dělají potápky. Vždyť to je všechno obšlehnuté. Kdyby Parnis, Garton, MM a jiní činští kopíráci začli hledat vlastní styl, tak by se jim to určitě nevyplatilo. Teoreticky dělají, to co ostatní, jen nevyužívají ověřené strojky od ETY, ale kopírují je taky :-) pochopitelne ze to je nemozne, napriek tomu sa to dari mnohym. Je totiz rozdiel medzi tym kto "umi" a tym kto "neumi". A talent sa kupit neda - iba zaplatit. Ak by to robili rovnako amatersky ako amatersky kopiruju tie osvedcene dizajny, tak by sa im to urcite nevyplatilo. a btw, nerozumiem ako moze mal vlakno o Parnise 12 stran.. NA HODINKOVOM FORE. radsej chlastajte alebo praste frajerky, toto tu je proste mrhanie zivotom chlapi..
pooletr Odesláno 4. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 Proč by vlákno o Parnisech nemohlo mít 12 stran? Však je dobře zařazené v čínských hodinkách. 10 174 zobrazení nemá ani hodinářský slovník, takže to asi o něčem svědčí
lib Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2012 To svedci jen o tom, ze se milovnici stejku nestaci divit nad tim, co u nich doma dela 'babiccina sekana' namleta ze starych rohliku.
pooletr Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 A milovníky steaků někdo nutí jíst babiččinu sekanou? :-) :-)
martin.951 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 To svedci jen o tom, ze se milovnici stejku nestaci divit nad tim, co u nich doma dela 'babiccina sekana' namleta ze starych rohliku. smiř se s tím, že nejsi doma sám a někdo sekanou rád, obzvláště od babičky
mrazik Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 pochopitelne ze to je nemozne, napriek tomu sa to dari mnohym. Je totiz rozdiel medzi tym kto "umi" a tym kto "neumi". A talent sa kupit neda - iba zaplatit. Ak by to robili rovnako amatersky ako amatersky kopiruju tie osvedcene dizajny, tak by sa im to urcite nevyplatilo. a btw, nerozumiem ako moze mal vlakno o Parnise 12 stran.. NA HODINKOVOM FORE. radsej chlastajte alebo praste frajerky, toto tu je proste mrhanie zivotom chlapi..Ten prostor zde jim věnovaný je výrazně menší, než na některých zahraničních fórech, kde se k této problematice přistupuje s otevřenou myslí a bez předsudků. A co týče kopírování designu, tak už začíná být spíše výmluva, než racionální argument. Dělá to spousta firem, nikoliv pouze z Číny a já osobně vidím similarity i u některých značek Swiss ( Zeno -> IWC ). Týká se i jiných oborů.
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 to mrazík: Díky za tvou nestrannost a rozumnou objektivitu - vždy to, co tu napíšeš, sedí...! ano, např. je zvláštní, že tu nikdo nevičítá Steinům kopírování Rolexů...
misoo Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 obcas mi to tu trochu pripomina situaciu (nemyslim len parnis a konkretnych clenov uz vobec nie) zo zakladky ked isty spoluziak dostal nike tenisky (vtedy to bolo terno jak cyp), tak sa kazdeho vypytoval kedy si uz kupi poriadne tenisky, ze jak moze nosit obycajne... proste bolo citit, ze ho zivot velmi bil a zrazu nasiel oblast kde bol king, naramne si to uzival... proste majster svetla...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 ano, např. je zvláštní, že tu nikdo nevičítá Steinům kopírování Rolexů...Seš si jistý? Mrkni třeba sem, sem, sem, sem nebo sem.Opravdu máš ten pocit s (ne)řešením Steinů a Rolexů tady?
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Seš si jistý? Mrkni třeba sem, sem, sem, sem nebo sem.Opravdu máš ten pocit s (ne)řešením Steinů a Rolexů tady? aha. máš pravdu - tak se omlouvám, za uvedený příklad... nicméně, narozdíl od čínkských hodinek, kde převládá kritika, se u štajnů toho "kopírování" spíše lidé zastávají - převládá tu argumentace, že to dělá kdekdo - a to je pravda, věhlasné značky se docela často vzájemně kopírují, třeba IWC a AP... ale to nás může tak akorát mrzettakže v tomto ohledu se opravdu čínské výrobky nijak nevymykají, možná jen tím, že to dělají až příliš okatě... na druhou stranu, je asi kvalita swiss hodinek i přes kopírování vzhledu někde jinde, to je fakt, přesto se obávám, že je to jen otázka času - a jak už jsem uvedl - dnes známe a kvalitní japonské značky začínaly svůj vývoj podobně, nejen co se týká hodinek... (co se týká fejků, čili kopírování včetně loga a záměrného zaměňování za pravý výrobek, tam je to o něčom jinom)
zekon7302 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Já obavy vůbec nemám,je to záměr potešit ty kteří nejsou ochotni investovat,za těch pár kaček nepředpokládám že bych tam hledal kvalitu,funguje to spíš jako placebo.Swiss výrobci si s tím hlavu nelámou a vůbec tomu ani nevěnujou pozornost,naopak ti druzí zoufale hledají řešení jak to zlepšit,čím zaujmout,na vlastní nápady není čas ani peníze,tak proto spoléhají na tradiční dizajn.Takže je to na té úrovni,dám za hoďky 100k-wow,pecka,jsem frajer,nebo 3k-hezké,za ty prachy?,co jsem čekal víc,neříkám že by tam to nadšení nebylo,na druhou stranu,když na náledí uklouzneš,v kterém případě se ti co bude honit hlavou
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Já obavy vůbec nemám,je to záměr potešit ty kteří nejsou ochotni investovat,za těch pár kaček nepředpokládám že bych tam hledal kvalitu,funguje to spíš jako placebo.Swiss výrobci si s tím hlavu nelámou a vůbec tomu ani nevěnujou pozornost,naopak ti druzí zoufale hledají řešení jak to zlepšit,čím zaujmout,na vlastní nápady není čas ani peníze,tak proto spoléhají na tradiční dizajn.Takže je to na té úrovni,dám za hoďky 100k-wow,pecka,jsem frajer,nebo 3k-hezké,za ty prachy?,co jsem čekal víc,neříkám že by tam to nadšení nebylo,na druhou stranu,když na náledí uklouzneš,v kterém případě se ti co bude honit hlavou jasně, i tohle je regulérní pohled na věc... BTW... hm, spadl jsem už několikrát (na kole, lyžích i pěšky), že jsem měl zlomenou nohu, štíplá žebra, vakloubené rameno, ale nikdy se mým hodinkám nic nestalo... a to mám na ruce vždycky nějaké
kuncák7 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Pánové, jak tak nějak spíš nechápu, proč, když vás ty hodinky odpuzujou, rozdmýcháváte ohýnek dalšíma příspěvkama ( vše v dobrém, jen čistě řečnická otázka ) ? Nejsem zastánce ani jednoho pohledu - odsouzení nebo naopak okouzlení touto značkou, ale beru to tak, jak to je- prostě je tu, prodává se, jsou to hodinky a jsou lidé, kteří je kupují. Proto sem prostě naprosto logicky patří.Pro zekona 7302 - již několikrát jsem sebou šlehl nejen na ledě, vždy měl na ruce nějaké tikající stvoření a je pravda, že první pohled patřil na ně a až pak jsem zjišťoval, zda vstanu a můžu jít dál.
zekon7302 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Pánové, jak tak nějak spíš nechápu, proč, když vás ty hodinky odpuzujou, rozdmýcháváte ohýnek dalšíma příspěvkama ( vše v dobrém, jen čistě řečnická otázka ) ? Nejsem zastánce ani jednoho pohledu - odsouzení nebo naopak okouzlení touto značkou, ale beru to tak, jak to je- prostě je tu, prodává se, jsou to hodinky a jsou lidé, kteří je kupují. Proto sem prostě naprosto logicky patří.Pro zekona 7302 - již několikrát jsem sebou šlehl nejen na ledě, vždy měl na ruce nějaké tikající stvoření a je pravda, že první pohled patřil na ně a až pak jsem zjišťoval, zda vstanu a můžu jít dál.
pooletr Odesláno 5. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 obcas mi to tu trochu pripomina situaciu (nemyslim len parnis a konkretnych clenov uz vobec nie) zo zakladky ked isty spoluziak dostal nike tenisky (vtedy to bolo terno jak cyp), tak sa kazdeho vypytoval kedy si uz kupi poriadne tenisky, ze jak moze nosit obycajne... proste bolo citit, ze ho zivot velmi bil a zrazu nasiel oblast kde bol king, naramne si to uzival... proste majster svetla... Sám bych to lépe nepopsal! Hezká ukázka toho, jak to někdy v životě bývá..
Maiestatus Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Dobrý den pánové, pořídil jsem si taky jedny Parnisy, tak se pokusím dát dohromady své dojmy po třech týdnech. Zpracování nemůžu nic vytknout, řemínek mi taky nepřišel až tak děsivý, ale vyměnil jsem ho kvůli tomu, že jsem na hodinkách chtěl mít zavírací sponu. Když přišly, tak dělaly 30s+, poté jsem trochu upravil mikroregulaci a dělají tak 1s+, rezerva chodu je 56 hodin a přesnost se v průběhu měnila asi o 10 vteřin. Zatím jsem nadšený a nosím je s radostí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 ... a dělají tak 1s+Ta odchylka je konstatní?
Maiestatus Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Ta odchylka je konstatní? přeštěloval jsem to teďka ve středu, takže nemůžu hodnotit dlouhodobě, ale zatim konstantně
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.