kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Vraby gratuluju, přesně po těhle taky koukám. Zatím mě do toho ale lezou jiný hodinky, který potřebuju nutně do sbírky ( jednou na ně ale asi taky dojde ).
Maiestatus Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Sorry, jsem slepoň. Podobný jsem viděl i v manuálu, tak mě to zmátlo.
mikymik Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Pánové, štvete mě. Právě jsem je objednal (nakonec s trochu tmavším řemenem) a můžete za to vy a vaše fotky Nějak si podvědomě říkám, že čím méně komplikací u takhle relativně levných hodinek, tím lépe. Jsem opravdu zvědav, co vydrží, ale samozřejmě doufám že hodně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Pánové, štvete mě. Právě jsem je objednal (nakonec s trochu tmavším řemenem) a můžete za to vy a vaše fotky Nějak si podvědomě říkám, že čím méně komplikací u takhle relativně levných hodinek, tím lépe. Jsem opravdu zvědav, co vydrží, ale samozřejmě doufám že hodně... Ahoj, mám je doma na černém řemenu. Musel se trochu seštelovat strojek ( přesnost byla rozhašená ), ale už rok šlapou, ostudu na ruce taky neudělaj a já si alespoň ošahal, jak se budou nosit pilotky ( mrzí mě jen ta vodotěsnost, tu radši neriskuju ). A dotaz- bude průhledné dýnko, nebo jsi ho nechal vyměnit? Ten průhled je parádní a vůbec neva, že v tom klepe "čínan".
mikymik Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Ahoj. S tím rokem provozu jsi mě opravdu potěšil. Předpokládám, že se u takových hodinek bude přesnost během prvních pár týdnů hodně měnit, takže štelovat začnu až třeba po měsíci nejdříve.Průhledné dýnko mi na nich přijde naprosto parádní. Rozhodně ho měnit nehodlám. Ten strojek se mi moc líbí. Připomíná mi strojky z cibulí ze začátku 20. století. Docela by mě zajímalo, co bylo "předlohou". Na vlastní invenci výrobce v tomto případě moc nevěřím
pooletr Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 jsou tady,tak nějaké pozdní foto(světlo) Tyhle se jim opravdu povedly. Máš modřené šroubky na strojku? Ebay?
pooletr Odesláno 21. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Pánové, štvete mě. Právě jsem je objednal (nakonec s trochu tmavším řemenem) a můžete za to vy a vaše fotky Nějak si podvědomě říkám, že čím méně komplikací u takhle relativně levných hodinek, tím lépe. Jsem opravdu zvědav, co vydrží, ale samozřejmě doufám že hodně... Taky gratulace! Jsem rád, že se tu setkalo pár lidí, kteří si dokáží hezky pokecat i o značce jako je Parnis. Takže všem co už je máte přeju ať vám šlapou!
misoo Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 ...Právě jsem je objednal (nakonec s trochu tmavším řemenem) a můžete za to vy a vaše fotky vyzeraju supr, som zvedavy na zive fotky
Maiestatus Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Předloha strojku je IWC Jones. http://img186.imageshack.us/img186/6337/regulateur3rl1.jpg , http://www.fototime.com/%7BC2F6C5C6-95D5-4220-A463-EAA9FB4FFFDA%7D/picture.JPG
Dali Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Ahoj. S tím rokem provozu jsi mě opravdu potěšil. Předpokládám, že se u takových hodinek bude přesnost během prvních pár týdnů hodně měnit, takže štelovat začnu až třeba po měsíci nejdříve.Průhledné dýnko mi na nich přijde naprosto parádní. Rozhodně ho měnit nehodlám. Ten strojek se mi moc líbí. Připomíná mi strojky z cibulí ze začátku 20. století. Docela by mě zajímalo, co bylo "předlohou". Na vlastní invenci výrobce v tomto případě moc nevěřím Inspirace je zřejmá.
mikymik Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Doufám, že si o značce Parnis budu moct pěkně pokecat i po pár letech Díky za odkazy na strojek. Včera jsem ho hledal sám a narazil jsem i na novodobé IWC Jones, ale v rychlosti jsem je považoval za Parnis a hledal dál. Přece jen jsem hledal spíš cibule Přikládám ještě jednou fotky strojků pro lepší srovnání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Dali- díky za foto, marně jsem si lámal hlavu, odkud je to opajcnutý ( teď už vím, u této značky jsem prostě nehledal ).Myslím, že o této značce bude pokec i nadále, už to nejsou takové s...y, jako na začátku ( není to sice ani žádná super kvalita, ale najdou se natuty o dost horší ).Mikymik- strojek je parádní, již několikrát jsem ho i lehce rozebral a zase složil a funguje jak má ( mám totiž hodinky dvoje, jedny z aukra za zlomek pořizovací ceny a zkouším na nich svůj um v rozebrání, "seřízení" a složení ). Průhled naprosto dokonalej.
Quido Morava Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 jsou tady,tak nějaké pozdní foto(světlo) Mně se celkem líbí, až na ten řemen, se k nim tento jaksi moc nehodí - spíš bych tam viděl najkýho krokouše nebo tak něco...
vraby Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 poolter: modřené šroubky tam jsou,průhledné dýnko,ale ne e-bay.Quido : ten řemen měl být původně jiný,asi jsme si s prodejcem nerozuměli
kuncák7 Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 poolter: modřené šroubky tam jsou,průhledné dýnko,ale ne e-bay.Quido : ten řemen měl být původně jiný,asi jsme si s prodejcem nerozuměli Ten řemen ale zase až tak špatně nevypadá.Cos měl vybranýho jinýho?
vraby Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 měl to být ten světle hnědý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Quido Morava Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 měl to být ten světle hnědý ten každopádně - udělá z nich úplně jiné hodinky, k lepšímu edit - toto je podle mého ta správná varianta:
vraby Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 jj to jeno a nebo tmavě modrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.