siwi Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 To je samozřejmě možné, že u nových modelů je to jinak.
U.turn Odesláno 6. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 siwi: Ale to nevyvrací můj příspěvěk, spíš potvrzuje-u starých hodinek tomu tak může být. U novějších jsem to zatím neviděl U.turn: Je to plast. Mají v tom velký guláš, ale třeba na amazonu, uvádí resin, což dává celkem velký smysl, když se podíváš v kolika barvách se T80 dělají. Našel jsem na amazonu i jiné sdělení, ale to u nějakého pochybného prodejce, u kterého není žádné hodnocení hodinek. Takže myslíš, že i ty Timexy 80 jsou plastový???
ggrand Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 siwi: Samozřejmě díky za doplnění U.turn: Podle mého jsou.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Já myslím, že je lepší sáhnout po nějakém tom starším modelu v pěkném stavu. Člověk získá kvalitu a k tomu i takový ten hezký pocit(alespoň pro mne), že ty hodinky i pamatují něco z historie.
t2 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 (upraveno) Tady jedny kovový. Škoda že nepošle sem. Upraveno 6. srpna 2012 uživatelem t2
digitalnick Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Já jsem fakt nevěděl, že se to tady probíralo nějak vzevrubně, ale něco jsem o tom slyšel tak jsem se raději zeptal. A navíc třeba u těch Timexů 80, na některých stránkách uvádějí, že mají ocelové pouzdro, na jiných, že mají mosazné tak čemu pak má člověk věřit. Timex80 Silver ADJ - Plastic case Timex80 Silver - Plastic case
SvoP43 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Nové kovové digitálky značky KOMONO jsem koupil za 1090,- Kč někdy v dubnu v Praze. Je tady o tom celé vlákno: ZDESice to není přímo Casio, ale nevypadají špatně. Jako retro mě připadají dobré. Nevím ale, jestli je ještě mají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se