Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 A kde je definitivní skicovní verze?
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 V pátek bude odhlasovaná, je to jedna z těch osmi na straně 31, myslím, že největší šanci má varianta A1 a C3. cigi hlasuje: index na 12: A1: 3 - je nejvíc primácký C4: 1 - nejlepší z céček - ale mám obavu, aby proporce příliš nepřipomínaly ten slavnej a krásnej britišarmy potápěčskej ciferník s óbr trojúhelníkem na 12- omega, CWC, vždyť víte.. luneta: B: minutová 1 - obojí použití C půlhodinová:3 - napadlo mě to až teď a musím vám to vysvětlit a musím to i nakreslit - čárky na půlhodinách jsou jediná odpověď na celých hodinkách té datumce na 4.30 - TO JE PODSTATNÁ VĚC! mohou ji totiž opravdu vyvážit - nakreslím později
Prokop Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Ok, počkám na tu definitivní.
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 jméno číslo index12: stávající/puntíky/ dvojitý/ zdvojený luneta: ° /min/půlhod/hod kamil 1. 3 0 1 0 0 4 0 0 omni 2. 0 0 4 0 0 0 3 1 decebal 3. pepik 4. 2 0 2 0 0 0 4 0 steel 5. bulli 6. 3 0 1 0 0 0 4 0 skeleton 7. 1 0 3 0 0 1 0 3 zdenda 8. 2 0 2 0 0 0 0 4 olda 9. 3 0 1 0 0 0 4 0 viktor 10. 2 0 2 0 0 0 1 3 cigi 11. 3 0 1 0 0 1 3 0 pavel 23 12. 2 0 2 0 0 0 0 4 sup 13. 4 0 0 0 0 0 4 0 ctiba 14. celkem 11 25 0 19 0 0 6 23 15 panečku, to je fofr, běží to jak po drátku, asi nás čeká první zmatečné hlasování - alspoň vyřadíme plívy!!! stav hlasování 20/11 19.00
sup Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Byl jsem mimo tak hlasuji ciferník: A1-3 A2-1 luneta:čísla bez čárek
cigi Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Pánové, tak mám ty verze lunety - posuďte tu půlhodinovou - pozor, jsou i časová pásma po půlhodině a navíc to značí těch 45°, je to záhadné a přeci jen to kapku reguje na tu datumku. varianta C: půlhodiny varianta D. jen hodiny
Bulli Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 tak nevím, když tak mě opravte, barva lunety se ještě neřešila, nebo bude tedy žlutá, myslím že i to hraje roli při verzi lunet, např. když bude žlutá volil bych stávající, šlo nám o optické zvětšení celých hodinek, což si myslím, že bez minut na lunetě by nebylo tak zdařilé. Naopak pokud bude luneta černá nebál bych se možná, když to tak vidím i některé z lunet té jednoduší verze. Takže co barva :cool:
omni Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Indexy C3 zdvojený - 4 body Dělení lunety C - po půhodině (jedna dělící čárka) - 3 body D - jinak - žádné čárky, jen číslice 1-11 - 1 bod
Olda Odesláno 15. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2006 Hlasuji: Index A2 - 3 C2 - 1 Luneta čísla a čárky - 4 Luneta pouze s čísly mi přijde hrozně prázdná.
cigi Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Oldo - myslíš čarky po půlhodině, minutě ?? VS - co si takhle zahlasovat a připojit se ke smečce ???
VS Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Oldo - myslíš čarky po půlhodině, minutě ?? VS - co si takhle zahlasovat a připojit se ke smečce ??? Když mi se takové Disney hodinky nelíbí Navíc jsem letos koupil víc hodinek, než za celý dosavadní život.
cigi Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Co je na nich disney, jě měl za to, že jsme killbill?
VS Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Co je na nich disney, jě měl za to, že jsme killbill? Neřeš detaily a navrhuj, hlavně, že se tobě se budou líbit. Mi se z produkce Primu líbí SportII a Milan l.e a ty už mám nové v nerezu a renovované s novým pouzdem. PS: co je KillBill? To není Strýček Skrblík? Nějak to ide mimo mě.
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Mohl by někdo připomenou, v jaké cenové hladině se s touto L. E. pohybujeme? Docela se mi líbí, kam se to dostává.
cigi Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 hasňo - cca 13.000,- kaček, ale na předchozí stránce to stojí.
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Díky. už jsem to našel. Kdy je dudlajn pro rozhodnutí?
Prokop Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Toto byla kalkulace od které se odvíjejí veškeré diskuze z posledního měsíce: 5017,- Kč - Komplet pouzdro s plastovým sklem a laserovým popisem (s korunkou na 3. hodině) 1200,- Kč - příplatek za výrobu zadního víka s průhledem z minerálního skla 1500,- Kč - číselník včetně tisku 1200,- Kč - přetisk datového věnce ( nerozhoduje barva tisku, ale počet uchazečů - kalkulováno na 20 účastníků) 600,- Kč - sada ruček + 3000,-Kč - repase kalibru 68 (vycházím z toho, že by si každý dodal 2 kalibry 68, aby se minimalizovalo riziko nutné výměny dílů za hůře dekorované z vlastních zásob) + 3000,-Kč / počet zájemců - grafická příprava a matrice pro tisk číselníku 3000,-Kč / počet zájemců - grafická příprava a matrice pro tisk otočného kroužku Když tedy počítám, že by se mohlo najít 20 zájemců, vychází mi minimální cena 12817,-Kč včetně DPH. V této ceně není zakomponována přesunutá datumka, řemen a případné frézování popisů na dýnku nebo dekorace/individualizace strojku. Na obrázcích se také ukazuje velká korunka, ta však také není součástí kalkulace, nicméně ovládání Sport Igen je bezproblémové díky absenci zahloubení korunky a optimálnímu usazení korunky v pontonu pouzdra. Důležité je, že je nutné počítat s tím, že snižující se počet tuto cenu ovlivní.
cigi Odesláno 16. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2006 Hasňo ten závěrečnej termín přihlášek je otázka do pranice. Jde nám to od ruky, takže myslím, že pokud se nekousneme, do 31.12. jsme schopný to zvládnout. Prostě platí, čím dřív tím líp a taky, že pořád je dost věcí, které můžeš ovlivnit.
cigi Odesláno 17. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2006 Tak pánové, máme první zmatečné hlasování, lunety jsou 3 úplně vyrovnané, indexy dva typy. Navrhuju nechat to cvíli ustát a udělat druhé kolo. Taky by prospělo, kdybyste kapku popsali, proč jste tak hlasovali. Barvy už docela umím měnit, díky VS, budu to sem cpát. Vzhledem k primovým vyjádřením bych teďka nechal hlasovat o logu: ELTON sport - pro hovoří jasná návaznost na tento model (viz foto), nenavazujeme přece na celou řadu několika generací prim sport, nikdo si je nesplete s prim MPM, bude to možná sběrateská rarita. Proti hovoří to, že Prim se s nimi jistě nebude chlubit - bude to tajná serie. PRIM sport - pro hovoří tradice, proti vše, co je uvedeno výše. Jsou jen 2 možnosti, každý jen 1 hlas! Dále bych udělal ANKETU o KORUNCE, protože to může znamenat příplatek, ale zase jedinou opravdovou parádičku na celé serii, protože tím získají 3D rozměr - mohli bychom dokonce prima poprosit o exkluzivitu. Nevíme sice na 100%, jestli to půjde, ale aby si prim nedělal zbytečně hlavu s něčím, co stejně nechceme. A. současná velikost, vršek bez úpravy - korunka jako na ferrari (bez příplatku) B. současná velikost, korunka se žlutým vrškem zalitým plexisklem - technologie jako luneta (příplatek) C. zvětšená korunka kam až to půjde, vršek bez úpravy (příplatek) D. zvětšená korunka, vršek žlutý, eventuálně potisk písmem - třeba logo manufacture prim 1949 (mastný příplatek) Prime - jaké dýnko je v ceně?? Prosklenné s kalenými nápisy, nebo bez nápisů? Kolik tedy stojí nápisy kalené a kolik nápisy frézované? Ze zkušenosti víme, že tady se láme chleba.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se