Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
cigi- pochopil jsem to dobře,že máme do pondělka znovu hlasovat mezi posledníma čtyřma návrhama??

Kdyby ano, tak muj hlas patri verzi KillBill s krvavou datumkou ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
cigi- pochopil jsem to dobře,že máme do pondělka znovu hlasovat mezi posledníma čtyřma návrhama??

Kdyby ano, tak muj hlas patri verzi KillBill BEZ krvave datumky. :)

A vlastně název KillBill tomu dal cigi a tvrdošíjně prosazuje červenou datumovku proti mínění většiny. Ke KillBill krev patří, ale my se bavíme o hodinkách a ne o filmu. To bychom mohli také tu verzi pojmenovat Biene Maja a barvy budou v pořádku.;) Rozhodně já červenou ani fialovou datumovku nechci. Přemýšlejte! Pokud ty hodinky hodláte nosit, za jak dlouho vám ten barevný nesoulad začne vadit?

Odesláno

killbill to nazval 31682! :D:D

Ale ten plakát (jistě vytvořen mezinárodně ostříleným a uznávaným grafikem) jasně dokazuje, že to není barevný nesoulad, nebo vilkýra ale logické oživení a barevné završení kompozice, (pohříchu ovšem taky velmi konformní - proto ten fialový pokus), jak správně cítí skeleton. Považuji to za svoji úlohu na to rázně upozornit zdejší publikum, jen se mrkněte na ty zenitky tak asi na str. 36 - přehršle nestrukturovaných čísel - jak dopadne hlasování, je už jiná věc. Jestli opravdu chcete radioaktivní varování, přizpůsobím se, ale mate mě :), že opět (prvně to byl typograf), teď zase pavel23- něco jinýho prohlašuju a jinak hlasuju! :)

Ano, do pondělka bychom mohli udělat definitivní hlasování 2. kola, myslím, že zatím jsou vlastně jenom 3 varianty - ta fialová nikoho nezaujala, ale ještě 4 přihlášení nehlasovali.

Pak zbývá jenom nápis na dýnku, už jsem svůj návrh dal, jestli se do pondělka nepřihlásí jiný, budu ho považovat za odsouhlasený !

A už to není proti většině - skeleton obrátil skore 18:12 pro červeného killbilla! DRAMA VRCHOLÍ :D

Odesláno

Jak už jsem tady psal,s některejma barvama jsem na štíru a tak jsem poprosil o názor mojí bývalou

kamarádku jakožto člověka nedoktnutého hodinkama (a taky vidí dobře barvičky :) ). Tady je její odpověď :

cituji:

" Můj světový názor na datový věnec ( bez vysvětlení by mi to trochu dalo :-)): červená je okatější v kombinaci se žlutou a černou ladí - ihned je vidět jaký den právě prožíváme. Černá je decentní. Normálně ten rozdíl je hodně vidět :-) promiň pravda někdy bolí :-) . Hlasuji pro okáče. ..........."

Napsala to tak pěkně,že fakt nevím.....

Odesláno
francine, dík tobě i přitelkyni  za poezii, ale jak to teda k čertu vlastně je??? jedna je hodně vidět a druhá je okatější, která je OKÁČ? :D

OKÁČ=okatější a tím i líp vidět je podle ní červená, její slova : "normálně ten rozdíl je hodně vidět" to už je narážka jenom na mě - pro mě ten rozdíl mezi červeným a černým datumem je fakt zanedbatelný,proto jsem se jí taky ptal,abych vůbec věděl o čem tady diskutujete :)

Odesláno

Pro jistotu potvrzuji své předchozí hlasování (aby čirou náhodou nedošlo ke zmanipulování hlasování):

Kill bill "králičí zub" dvojitý index na 12 - 4 body.

Černý potisk datového věnce.

Odesláno

Sice myslím, že můj názor nepatří do hlasování, ale ta červená datumovka mi tam jde líp než černá; prostě mi to nějak dává víc smysl a ani nevím proč...:-)

Odesláno

Vosa na plovárně (u stánku s citronovou limonádou), protože vypadá jako varování před ionizujícím zářením. Všechny 4 body. Třeba bych je mohl nosit do práce místo dosimetru. Datumovka raději černá, leda by limonáda byla malinová pak rudá. Takže datumovka 2/2 body.

Odesláno

Ještě byste si v rámci exklusivity mohli každý nechat tu červenou datumovku natisknout vlastní krví :-D A vůbec, on takový rozstříklý krvavý flek na ciferníku by také měl něco do sebe ;-) Jen by to chtělo pořešit stabilisaci, aby to nečernalo.

Odesláno
jméno        číslo index12: jednoduchý / dvojitý/         luneta:  killbill/ vosa / kombivosa/ kanárek    datumka: černá / červená

kamil           1.                       2               2                             4         0            0           0                            4               0

omni           2.                       0               4                              4         0            0          0                             0               4

pavel 23      3.                       0               4                              4         0            0          0                             4               0                              

francin        4.                       2               2                              3          1           0          0                             0               4

steel           5.          

pepik          6.                       0               4                              0           4          0           0  (cigi)                   0              4  (cigi)

skeleton      7.                      0               4                              4           0           0          0                             0              4

vlah           8.                       0              4                               2           2            0          0                            4              0

olda           9.                       3               1                             0            4            0          0                            2              2

typograf    10.                      0               4                              4            0           0          0                             4              0

cigi           11.                      0               4                              0            4           0          0                             0              4

eda          12.

sup předběžně 13.

jinjo          14.                                                                      4             0            0          0                            2              2

celkem       11                     7               33                            29           15           0          0                            20            24

stav hlasování 23.02. 11.00

Pěkně se to rozuzluje - prosím o doplňky, změny a hlasování, uzávěrka v pondělí 26.02.2007 12.00. Kdo se cítí přihlášen, měl by hlasovat!

Aktuální tabulka hlasování, kdo má výhrady, ozvěte se, nedorozumnění ihned napravím ! Dvojitý index kraluje, vosy stahují náskok killbilla, červená datuka se prosazuje!

Dneska jsem jezdil sám na vleku a nudil se, vytěžil jsem novou aktuální přezdívku pro vosu (s červenou datunkou) - nuclear sting :D:D

Odesláno

Pánové, hlavne cigi, omluva, nepočítejte se mnou, číslo 8 je volný :(.

Hodinky se mi docela líbí, ale nějak jsem došel k závěru, že bych žádný žlutý hodinky nenosil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...