Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lichoběžníkové okénko zapomeňte, pokud se nechcete dostat s cenovkou výše, protože to právě obnáší vícenáklady na razící nástroje.

Jak říkám, lze to, ale nesměli byste se divit vyšší ceně.

Ferrari red je také zapovězená barva stejně jako provedení těchto hodinek. To má svou cenu, která se sice nemusí každému líbit, ale tak to je!

Krom toho, pokud to opět nemá být sada solitérů, je třeba, abyste se dohodli na barvách a grafice jak číselníku, tak datového věnce!

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

decebale a ostatní, co chcete remake (varianta 1) - to je nedorozumění, my nechceme dělat remake, ale variaci. Remake si můžete objednat hned bez další pomoci, nevidím ani proč se na to sdružovat, prim vám ho vyšlehne na počkání (tzn. do vánoc) - všechny komponenty má, a cena bude ještě nižší, než těch 13000, barvy na přání nestojí skoro nic. Nepočítám ani, že se na nich shodnem, ale možná jo. Takže stovková úspora by tam být mohla, zejména, bude-li se přetiskovat datumka, ale nevidím k tomu v případě remaku žádný důvod. Čtěte dforum, jsou tu mraky příspěvků a vláken kolem tohodle remaku, zjistíte původní barvy a jistě si vyberete.

Musíme tedy znovu udělat základní rozdělení, co kdo chce, abychom to vytříbili. Upřímně řečeno, je těch 4000 za posun korunky velmi velmi lákavé - večer udělám základní grafiky a přes víkend si vybereme.

Pánové, když se nás shodne 11, bude to max., ale těch jedenáct bude hrdo na svoje zápěstí, věřte mi. Po prodělání muk tvorby a výběru získáme k hodinkám vztah. Zároveň je to nácvik týmové práce.

Odesláno
  cigi napsal:
decebale a ostatní, co chcete remake (varianta 1) - to je nedorozumění, my nechceme dělat remake, ale variaci. Remake si můžete objednat hned bez další pomoci, nevidím ani proč se na to sdružovat, prim vám ho vyšlehne na počkání (tzn. do vánoc) - všechny komponenty má, a cena bude ještě nižší, než těch 13000, barvy na přání nestojí skoro nic. Nepočítám ani, že se na nich shodnem, ale možná jo. Takže stovková úspora by tam být mohla, zejména, bude-li se přetiskovat datumka, ale nevidím k tomu v případě remaku žádný důvod. Čtěte dforum, jsou tu mraky příspěvků a vláken kolem tohodle remaku, zjistíte původní barvy a jistě si vyberete.

Musíme tedy znovu udělat základní rozdělení, co kdo chce, abychom to vytříbili. Upřímně řečeno, je těch 4000 za posun korunky velmi velmi lákavé - večer udělám základní grafiky a přes víkend si vybereme.

Pánové, když se nás shodne 11, bude to max., ale těch jedenáct bude hrdo na svoje zápěstí, věřte mi. Po prodělání muk tvorby a výběru získáme k hodinkám vztah. Zároveň je to nácvik týmové práce.

Jenom malá poznámka: nevím jestli vám ho prim vyšlehne na počkání do vánoc, já na tu svoji renovaci sport I čekám již od začátku května :(

Odesláno
  cigi napsal:

A sakra!:) Zase jsem to podcenil.:):):)

Já Vás od toho chtěl spíše odradit, protože to skutečně bude pekelně práce.:) Ale když Vás bude dost, splním své slovo.:)

Odesláno
  viking napsal:
Jenom malá poznámka: nevím jestli vám ho prim vyšlehne na počkání do vánoc, já na tu svoji renovaci sport I čekám již od začátku května :(

Záleží v jaké podobě byla vaše objednávka, ale je skutečně pravda, že na renovaci čeká hodně hodinek a že se nám to nedaří výrazněji urychlit. Je toho skutečně hodně a všechno je to naprosto individuální práce, u každých hodinek je jiný problém. Mějte prosím strpení a případně mi napište e-mail, když máte pochybnost, jestli se na Vás nezapomenulo. Osobně to prověřím.

Odesláno
  PRIM napsal:
  viking napsal:

Záleží v jaké podobě byla vaše objednávka, ale je skutečně pravda, že na renovaci čeká hodně hodinek a že se nám to nedaří výrazněji urychlit. Je toho skutečně hodně a všechno je to naprosto individuální práce, u každých hodinek je jiný problém. Mějte prosím strpení a případně mi napište e-mail, když máte pochybnost, jestli se na Vás nezapomenulo. Osobně to prověřím.

Telefonicky mi bylo několikrát vysvětleno, v čem je problém. Určitě jste na mne nezapomněli. A navíc si aspoň prodlužuji tu fázi těšení :) což také není k zahození.

Odesláno

Prime - vždyť to pootočení celého ciferníku byla původně vaše iniciativa! Chtěl jste ale tenkrát myslím 40.000,- ! (pravda, včetně safírových ložisek lunety a safírového skla :)), takže to záhy zvadlo.

Odesláno

cigi, do otocene korunky se mi nechce,a to nikoliv z duvodu financnich, ale nelibi se mi to - prosim, jeste o navrh barev - ty chces zlute, byl bych rad za jeste jednu barvu napr. tmava zelena, modra, jinak ten datum je dobry, ale opet pod podminkou, ze bude tak jak jsi ho navrhnul tedy bez ramecku a datovy venec v barve ciferniku - to je fakt povedeny, jo a variantne s mineralem.

Odesláno

jako druhou barvu steele navrhuju tu indexovou zelenou, co je i na těch ferrari, byla by taková i luneta. Všechna čísla černá, kromě datumu, ten fialový (vychází to z teorie barev).

Odesláno
  cigi napsal:
Prime - vždyť to pootočení celého ciferníku byla původně vaše iniciativa! Chtěl jste ale tenkrát myslím 40.000,- ! (pravda, včetně safírových ložisek lunety a safírového skla :)), takže to záhy zvadlo.

To je pravda, jenže to byla cena za kus!:):)

Odesláno
  steel napsal:
cigi, do otocene korunky se mi nechce,a to nikoliv z duvodu financnich, ale nelibi se mi to - prosim, jeste o navrh barev - ty chces zlute, byl bych rad za jeste jednu barvu napr. tmava zelena, modra, jinak ten datum je dobry, ale opet pod podminkou, ze bude tak jak jsi ho navrhnul tedy bez ramecku a datovy venec v barve ciferniku - to je fakt povedeny, jo a variantne s mineralem.

S minerálem to nepůjde - buď plast nebo safír. Na minerální sklo je rádius moc velký. Neptejte se proč, ale naši švýcarští partneři nám po prvních kusech odmítli další minerální skla dodat s odkazem na příliš velký rádius zakřivení. Zřejmě měli vysokou zmetkovitost. Co já vím, na safír mají nějakou speciální mašinu, takže tam s tím problém není. Je mi jasné, že mi to teď hodně lidí nebude věřit, ale v tomto bodě Vás skutečně poprosím o důvěru.

Pár těch minerálních skel nám z první várky zbylo, ale asi by jich nebyl dostatek. Uvidíme, kolik nakonec zůstane lidí, třeba na to počet skel bude stačit.:)

Odesláno

steele, tvrdošíjně odmítáš připustit, že plastové sklo je v této retro edici výtvarný integrální prvek a NELZE jej nahradit ničím jiným. To je, jak kdybys chtěl do MB hliníkový kola!

Odesláno

ORIS má na modelu BIG CROWN taky plastový sklo a řekl bych, že to tak má být. Vždyť to jsou hodinky navazující na WWII a hodinky pro navigátory i když je nakonec ORIS nedodával.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...