cigi Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Nejsem si uplne jisty ale nekdo tu zminoval jeste modrou? Ale mozna se pletu
steel Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 odklizec napsal: to steel.. Zaklad krouzku je kov jak ve starych tak v novych. Tim plastem se mysli pruhledna vypln krouzku, ktera prekryva tisk. Tento plast byl jak ve stare verzi s chromovanym pouzdrem, tak v nove vyrobenem nerez pouzdre. to prim neslo by vymyslet neco lepsiho ?
nardin Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Změnil bych jenom barvu číselníku a ručiček .Myslím,že ani Prim nebude vylepšovat toto pouzdro ,když pracuje na vývoji nových sportovních hodinek Prim Codenis II.
cigi Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
steel Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 pisi to podruhe - codenis neni muj salek caje, ale ani trochu; prijde mi trochu kontraproduktivni vyrobit ocelove pouzdro s safirovym sklem a nechat kolem plastovy krouzek; nechci sportovni hodinky - na tyhle bych dal stejne kozeny remen - chci pouze hodinky , ktere vydrzi - chci je totiz obcas nosit, na sport stejne hodinky nepouzivam - spis comp :-) finske suunto; jinak tyto hodinky byly navrzeny pro nejaky ucel a respektovali dobu v ktere je nekdo navrhoval resp. respektoval tehdejsi moznosti, ktere jsou dnes prezite - rozhodne nedelam z erka porshe - to neni ucel k poznamce nejake konkurence novym modelum - prim zde jasne psal, ze tyto hodinky nehodla vyrabet masove
Viktor Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 to cigi: Šlo o barvy ciferníků u generace jedna. Já si je tak matně pamatuju, jak jsem je jako malej kluk chodil do výlohy Klenotů obdivovat hlavně v černé a tmavě zelené, ty vínově červené mě nějak nebraly, modrou variantu potvrdil Prim, tu si nějak nevybavuju. Já si na tu první generaci sám naspořil a když jsem si je šel koupit, tak mě prodavač s fotříkem přemluvili na novinku, Prim sport II soudkové. Já vůl se nechal přesvědčit a do dneška toho lituju
Ondraj Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 Viktor napsal: to cigi: Šlo o barvy ciferníků u generace jedna. Já si je tak matně pamatuju, jak jsem je jako malej kluk chodil do výlohy Klenotů obdivovat hlavně v černé a tmavě zelené, ty vínově červené mě nějak nebraly, modrou variantu potvrdil Prim, tu si nějak nevybavuju. Já si na tu první generaci sám naspořil a když jsem si je šel koupit, tak mě prodavač s fotříkem přemluvili na novinku, Prim sport II soudkové. Já vůl se nechal přesvědčit a do dneška toho lituju Tak to je pech. Otázka je, jestli bys je dneska ještě měl.
nardin Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 to cigi:pistáciově zelená barva číselníku
cigi Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 (upraveno) , Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
odklizec Odesláno 26. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 cigi napsal: co nutně potřebuju, je vysvětlit mi, jak může odklízeč a jiní měnit fotky hodinek, pak to můžu frkat na web jak baťa cvičky. Neni v tom zadna magie Jen trocha hrani si v nejakem foto editoru. Pouzivam Gimp, ale nemuzu rict, ze bych tenhle program miloval a uz vubec ne, ze bych ho ovladal. Pak uz si jenom pujcis lunetu tady..rucicky tam..trocha editace pri zvetseni 400 a vice procent a pak z toho nekdy vypadne i neco pouzitelneho. Jsou ale borci, u kterych by jsi nejakou editaci nepoznal a myslel by sis, ze je to fotka. Ja na to nemam ani trpelivost ani schopnosti.
Prokop Odesláno 26. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2006 To cigi: omlouvám se za opakování se, ale zdálo se mi, že je třeba to ostatním ještě trochu vysvětlit. Jestli jsem to omylem adresoval špatně, tak se omlouvám. To steel: safírové sklo nebude problém, ale upozorňuji, že nebude levné. Neříkám konkrétní cenu, protože ji zatím neznám. Až příjde první vážný zájemce, dám jí dokupy. V otázce otočného kroužku jste si zřejmě s cigim nerozuměli, protože on měl namysli nerezový koužek vykládaný plastovým z jedné strany potištěným transparentním kotoučkem. cigi napsal: Prime - proč nám nenabízíte hned to plnohodnotné těsnění? Vůbec nevím, o čem mluvíte! To nardin: minerální sklo tam jde už nyní - máme dvě verze tohoto pouzdra (každé s jinou konstrukcí zámku pro sklo), takže safírové tam dát půjde. Sklíčka jsou u některých hodinek jediné díly, které do hodinek dovážíme ze Švýcarska. Ne, že bych jim bez výhrad věřil, už se nás také pokusili podfouknout a dodali nám skla jiných parametrů než jsme si objednali, ale mohu s hrdostí říci, že jsme doposud vše odchytili na vstupu do firmy. Takže zatím nemáme jediný důvod se domnívat, že by skla na našich hodinkách neměly špičkové parametry. To steel: Otázka kroužku: šlo by to udělat parciálním povrchovým kalením a možná také vsazeným minerálním nebo safírovým kotoučkem, zespodu obdobně potištěným jako v případě plexi. Jinak by to šlo udělat ještě PVD povrchovou úpravou tedy nitridací titanu. Pak by ale byl kroužek černý i včetně jeho okraje. Myslím, že by to nebylo moc dobré pro celkový vzhled Sportu Igen. nardin napsal: Změnil bych jenom barvu číselníku a ručiček .Myslím,že ani Prim nebude vylepšovat toto pouzdro ,když pracuje na vývoji nových sportovních hodinek Prim Codenis II. Máte sice pravdu, ale zároveň nemáte. Záleží vždy na zákazníkovi. Změna tohoto charakteru je možná a splnitelná. Bude-li si to zákazník přát a bude-li akceptovat nabídnutou cenu, uděláme to ani nemrknu okem. U nás je pánem zákazník! Je třeba si však uvědomit nejen náklady takových úprav, ale i časový faktor (v jaké situaci požadavek příjde) a faktor postoje továrny k požadované úpravě.:)
steel Odesláno 27. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 prim - zkuste tedy rici cenu za safirove sklo, parcialni povrchove kaleni krouzku (pochopil jsem spravne, ze se jedna o stejnou techn ologii jako v pripade orliku ?) a pruhledne dynko, dekuji
cigi Odesláno 27. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
cigi Odesláno 27. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 (upraveno) . Upraveno 19. března 2011 uživatelem cigi
Lukáš Odesláno 27. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 to cigi: jaké zklamání? V reálu jsou opravdu pěkné, vyniká především kontrast ručiček a ciferníku. Na červených se ručičky trošku ztrácí, ale jinak je ten červenej číselník super! Já spíš přemýšlím nad renovací původního kousku, nové pouzdro, ručičky, číselník vyčistit (možná nový potisk), a zrenovování svítících indexů (chci uran ) Možná se mi ale podaří sehnat hodinky v zachovalém stavu, pak bych klidně od renovace upustil. A u druhého kousku bychšel do nějakých větších úprav. Ten krteček není zase tak špatný nápad jak se může zdát, umím si to dokonale představit a vůbec bych se nestyděl hodinky nosit. Ale na to by Prim asi nepřistoupil, možná kdybych se vydával za dítě To Prim: Jak byste reagoval pokud by Vaše hodinky byly upraveny a to ať už zdařile nebo naopak. Myslím třeba číselník, ručičky atd. Samozřejmě by úpravu provedl někdo jiný, ne právě Vy?
odklizec Odesláno 27. ledna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2006 Sorry, ale za mne ti muzu rict, ze datumovka mezi 4 a 5 mne teda vubec (ale ani trochu) neoslovuje. Navic to ve mne vyvolava pocit, ze se jedna o quartz. Nekteri vyrobci (napr. tissot) kteri delaji automatickou a quartz verzi ve stejnem pouzdre pouziva datumovku mezi 4 a 5 na odliseni obou verzi. Mi pak staci kouknout na obrazek (napriklad na ebay) a vim, ze kdyz clovek pise ze jde o automaticky model a vidim obrazek s datumovkou mezi 4 a 5, tak vim ze prodejce bud keca, nebo je to trouba Dlasi problem ktery mas, ze bud bude cislo datumu pootocene, nebo se vyrobi novy datovy venec, co nebude levne. A rekl bych, ze to ani tak nebude vypadat dobre. Datum na 6 hodnach je podle mne mnohem prijatlenejsi. Ale to definitivne znamena novy datovy venec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se