Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  cigi napsal:
Typografe,  rekapitulace, stav 10.02.07:

cíl: škoda 1000 MB roadster

cena: cca. 14.500,- Kč bez řemenu a rytí dýnka

pouzdro: nerez, rozměry viz stávající cca 38mm

sklíčko: plast

luneta: plast

dělení lunety: půlhodinové, čísla hodin 1-12

dýnko: průhledné

pozice korunky: na 3

korunka velká , průměr 7mm, na vrcholu žlutý plastový terč (největší libůstka dosud)

pozice datumky: na 4.30

berva datového věnce: žlutá

barva ciferníku: žlutá

umístění loga: vodorovně: ELTON sport

minutová sklala s čísly minut

ručky: stávající, kov lesklý (leštěný nerez/chrom?)

počet přihlášených: 12 - viz tabulka výše

Ale živí jsou toho času: cigi, pepik, francin, kamil, olda, omni, skeleton, typograf,

Zbývá odhlasovat index na 12, dělení lunety - zatím vyrovnaná hlasování v tabulce výše a barvy. Pak ještě nápis na dýnku - můj návrh viz výše a řemen - ale ten je celkem jasný - černý žralok se žlutým obšitím, nebo žlutý žralok s černým obšitím - podle toho, co bude v rozteči 19mm k mání, má někdo jiný nápad??

Jestli nikdo další neobživne do pátku 16.02.2007, vypustím je z hlasování a uvidíme, jaký bude výsledek. Slíbil jsem, že do konce února bude hotovo a vzhledem k tomu, že všichni přestali rozhodovat, beru to, že je vám to buřt, takže, co nebude rozhodnuto do 28.02.2007, rozhodnu já sám 01.03.2007 - mám totiž jasno, a otevřu vlákno s objednávkovým formulářem, abyste mohli posílat zálohy.

Uzávěrka objednávek bude 31.03.2007.

OPĚT UPOZORŇUJU, ŽE VŠECHNY KUSY BUDOU NAPROSTO IDENTICKÉ, KROM ČÍSLA V SERII - ultimativní požadavek prima - skutečná limitovaná serie, žádné individualizace nejsou povoleny! Tak se snažme dohodnout na všech detailech!

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Oldo a všichni, uzávěrka všeho je 28.02.2007, ale jde o to napřít se správným směrem, nejde o to mít konečnou představu, ale zúžit výběr - tedy rozdat ty čtyři body a uvidí se, který varianty zůstanou - takže čím dřív, tím líp a větší šance, že se vybere to tvoje - vždy přece můžete aktivní hlasování změnit!

začnu hlasovat v prvním kole:

vosa kombi 2

parník 1

ledový dech (raději bych fialovou lunetu - ještě nakreslím) 1

Odesláno

Cigi, díky za rekapitulaci.

Co se týká tvých návrhů: Vycházel bych z varianty kill bill a to z důvodu zachování charakteru modelu. Na výkresech vypadá sice jakoby chudě, ale v reálu to dožene pasticita. U embéčka musí být na první pohled zřejmé, že se jedná o embéčko (Sport I.gen).

Ale co vidím jako prioritní je použití černé barvy (v kombinaci se žlutou), toho bych se držel!!!

Dále navrhuji zkusit zvýraznit orámování indexů černou tučnější linkou.

Na závěr bych vyzkoušel, jak by vypadalo použití zdvojeného indexu na 12 jako u C5.

Odesláno

Omlouvám se všem, hlavně cigimu :( ale podlahy a dveře mají přednost před časem :(:(. takže moje trojka je od nyní volná. držím vám všem palce a snad u nějaké příští l.e. ahoj :)

Odesláno

Typografe, musíš si to přečíst, zbývá hlasovat o indexu na 12, dělení lunety - můžeš už hlasovat, jsi v tabulce zanesen a máš 4 hlasy. A potom pochopitelně o barvě.

Další varianty:

killbill s dvojitým indexem

killbillC4.jpg

fialová, co jsem jí dal 1 hlas:

lfialovydech.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno

kill bill jednoduchý index na 12 - 2 body

kill bill "králičí zub" index na 12 - 2 body

A ČERNÝ potisk datového věnce.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  cigi napsal:
S tím černým číslem datového věnce to nebude killbill - krev musí bejt :D

Mně tam ta červená nesedí :(

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Tomasek napsal:
Tak udělejte červený jenom neděle.

Dobrý nápad!:)

Odesláno

Kill bill "králičí zub" dvojitý index na 12 - 4 body.

Černý potisk datového věnce a k tomu "dobrý nápad" červeně nedělě může být. Jo a ještě modré pondělí. :D

Dále navrhuji zkusit zvýraznit orámování indexů (trochu zesílit tah).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...