cigi Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Odesláno 11. února 2007 cigi napsal: Typografe, rekapitulace, stav 10.02.07: cíl: škoda 1000 MB roadster cena: cca. 14.500,- Kč bez řemenu a rytí dýnka pouzdro: nerez, rozměry viz stávající cca 38mm sklíčko: plast luneta: plast dělení lunety: půlhodinové, čísla hodin 1-12 dýnko: průhledné pozice korunky: na 3 korunka velká , průměr 7mm, na vrcholu žlutý plastový terč (největší libůstka dosud) pozice datumky: na 4.30 berva datového věnce: žlutá barva ciferníku: žlutá umístění loga: vodorovně: ELTON sport minutová sklala s čísly minut ručky: stávající, kov lesklý (leštěný nerez/chrom?) počet přihlášených: 12 - viz tabulka výše Ale živí jsou toho času: cigi, pepik, francin, kamil, olda, omni, skeleton, typograf, Zbývá odhlasovat index na 12, dělení lunety - zatím vyrovnaná hlasování v tabulce výše a barvy. Pak ještě nápis na dýnku - můj návrh viz výše a řemen - ale ten je celkem jasný - černý žralok se žlutým obšitím, nebo žlutý žralok s černým obšitím - podle toho, co bude v rozteči 19mm k mání, má někdo jiný nápad?? Jestli nikdo další neobživne do pátku 16.02.2007, vypustím je z hlasování a uvidíme, jaký bude výsledek. Slíbil jsem, že do konce února bude hotovo a vzhledem k tomu, že všichni přestali rozhodovat, beru to, že je vám to buřt, takže, co nebude rozhodnuto do 28.02.2007, rozhodnu já sám 01.03.2007 - mám totiž jasno, a otevřu vlákno s objednávkovým formulářem, abyste mohli posílat zálohy. Uzávěrka objednávek bude 31.03.2007. OPĚT UPOZORŇUJU, ŽE VŠECHNY KUSY BUDOU NAPROSTO IDENTICKÉ, KROM ČÍSLA V SERII - ultimativní požadavek prima - skutečná limitovaná serie, žádné individualizace nejsou povoleny! Tak se snažme dohodnout na všech detailech!
Olda Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Odesláno 11. února 2007 Kdy bude uzávěrka pro výběr barevné kombinace. Budu do soboty pravděpodobně bez přístupu k internetu.
cigi Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Odesláno 11. února 2007 Oldo a všichni, uzávěrka všeho je 28.02.2007, ale jde o to napřít se správným směrem, nejde o to mít konečnou představu, ale zúžit výběr - tedy rozdat ty čtyři body a uvidí se, který varianty zůstanou - takže čím dřív, tím líp a větší šance, že se vybere to tvoje - vždy přece můžete aktivní hlasování změnit! začnu hlasovat v prvním kole: vosa kombi 2 parník 1 ledový dech (raději bych fialovou lunetu - ještě nakreslím) 1
Cyber Odesláno 11. února 2007 Nahlásit Odesláno 11. února 2007 cigi napsal: zkusil jsem z pilnosti i variantu C5 , co se mi taky docela zamlouvá. http://xs412.xs.to/xs412/07064/kombiC4.jpg Hezký. Bude to v té původní velikosti nebo oversized?
typograf Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Cigi, díky za rekapitulaci. Co se týká tvých návrhů: Vycházel bych z varianty kill bill a to z důvodu zachování charakteru modelu. Na výkresech vypadá sice jakoby chudě, ale v reálu to dožene pasticita. U embéčka musí být na první pohled zřejmé, že se jedná o embéčko (Sport I.gen). Ale co vidím jako prioritní je použití černé barvy (v kombinaci se žlutou), toho bych se držel!!! Dále navrhuji zkusit zvýraznit orámování indexů černou tučnější linkou. Na závěr bych vyzkoušel, jak by vypadalo použití zdvojeného indexu na 12 jako u C5.
zdenda Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Omlouvám se všem, hlavně cigimu ale podlahy a dveře mají přednost před časem :(. takže moje trojka je od nyní volná. držím vám všem palce a snad u nějaké příští l.e. ahoj
cigi Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 cyber- bude původní velikost, zvětšení neprošlo - bejt tebou, skočim po té trojce po zdendovi! ještě jde totiž hlasovat !
cigi Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Typografe, musíš si to přečíst, zbývá hlasovat o indexu na 12, dělení lunety - můžeš už hlasovat, jsi v tabulce zanesen a máš 4 hlasy. A potom pochopitelně o barvě. Další varianty: killbill s dvojitým indexem fialová, co jsem jí dal 1 hlas:
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 kill bill jednoduchý index na 12 - 2 body kill bill "králičí zub" index na 12 - 2 body A ČERNÝ potisk datového věnce.
cigi Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 S tím černým číslem datového věnce to nebude killbill - krev musí bejt varianta kamil:
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 cigi napsal: S tím černým číslem datového věnce to nebude killbill - krev musí bejt Mně tam ta červená nesedí
Francin Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 kill bill 3 body vosa 1 bod index jednoduchý 2 body index dvojitý 2 body datový věnec ten je mě buřt- bo červenou stejně nepoznám
Návštěvník Kamil Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Tomasek napsal: Tak udělejte červený jenom neděle. Dobrý nápad!
typograf Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Kill bill "králičí zub" dvojitý index na 12 - 4 body. Černý potisk datového věnce a k tomu "dobrý nápad" červeně nedělě může být. Jo a ještě modré pondělí. Dále navrhuji zkusit zvýraznit orámování indexů (trochu zesílit tah).
pavel23 Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 Varianta Kamil, králičí zub. Ta červená je tam příšerná.....
cigi Odesláno 12. února 2007 Nahlásit Odesláno 12. února 2007 pavle 23 - nechceš si rezervovat trojku? typografe - s tím lemováním indexů jdeš moc do detailů, proporce stejně nejsou přesný, je to jen náčrt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se