cigi Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 škoda Viktore, kdo teda chce osmičku?? Máme to hotový, numericky to vyhrává killbill s dvojitým indexem a červenou datumkou. Máme ještě čas oproti plánu, takže nechávám věc otevřenou až do pondělí 26.02., to se vracím z hor a otevřu vlákno na placení a zamlouvání. Zbývá nám dýnko, bude prosklené, to je myslím už odhlasované. Co ale není, je technologie rytí nápisů, jsou pokud vím 2 možnosti: A. parciální kalení - to je v ceně B. frézování - příplatek (bez záruky tuším 500,-), ale podle mě se bohatě vyplatí takže hlasuju pro B frézování. A dále, co tam napsat, že. Máme k dispozici 6 polí mezi zářezy pro otvírák. Vzhledem k tomu, že na cierníku je bohudík spoře informací, navrhnul jsem : chronomag 2007 / No.xx/xx / manufacture / prim 1949 / czech made / prim cal. 68 - to aby bylo jasný, na co čovek zírá je taky možnost češtiny a technické údaje bez značky výrobce a czech made dát někam dospodu ciferníku: chronomag 2007 / č. xx/xx / prim kal. 68 / 17 rubínů / nározuvzdorné / vodotěsné 4 at - to je tribut nápisu na původním dýnky, tuším, že to tam tak bylo. hlasujte, prosím, TEĎ !
Olda Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Pánové, hlavne cigi, omluva, nepočítejte se mnou, číslo 8 je volný . Hodinky se mi docela líbí, ale nějak jsem došel k závěru, že bych žádný žlutý hodinky nenosil. Přece není potřeba je nosit. A když budou v krabičce ležet tak ona se nějaká šílenitost kdy si je vzít najde. Šílenitost=stažený tvar šílená příležitost.
vlah Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Pánové, pokud je volná 8, vzal bych jí. Asi je pozdě, ale návrh na červenou neděli se mi tuze líbí... A co ty kapsle tritia, to je nesmyslné?
Bulli Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 tak nakonec přeci killbill, to byl také můj favorit, nakolik ta sranda přijde, řekněte, ať nemusím pročítat celé vlákno
pavel23 Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Bulli: vyjde to kolem 15 tis. nechám ti mou trojku, já tu červenou neděli nestrávím. Půjdou jedničky na renovaci.
Bulli Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 pavel23: díky za nabídku, ten zájem byla spíše zvědavost...
Pachollini Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Sakra práce, 15 není tak moc, ač je to asi 4x víc, než jsem teď ochoten do hodinek investovat, navíc potřebuju něco na víkendy a to by tyhle nebyly...
cigi Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 vlahu, kapsle nejsou nesmyslné, ale nerealizovatelné. Používáme jen retrotechnologie . Máš osmičku, můžeš v pohodě hlasovat, máš 3x 4 hlasy, tabulka je na předchozí straně. A ještě něco - když budeš mít tyhle hodinky na ruce, každý den pro tebe bude červená neděle! To už za to stojí. Viktore, vidíš a já už teď nosím jenom žlutý hodinky (humberta) a fakt už mi pár menažerů při tom brebendění kolem jednání řeklo - nojo primky už zas přicházejí do módy a bude to luxus ! :D Proto jsem taky prosazoval tu atomovou lunetu - výrazný hodinky, klidně k obleku, jsou asi v kurzu. Pachollini, vždyť na víkendy jsou ideální - takové to odpočinkové domácí tikání.........
Francin Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 škoda Viktore, kdo teda chce osmičku?? Máme to hotový, numericky to vyhrává killbill s dvojitým indexem a červenou datumkou. Máme ještě čas oproti plánu, takže nechávám věc otevřenou až do pondělí 26.02., to se vracím z hor a otevřu vlákno na placení a zamlouvání. Zbývá nám dýnko, bude prosklené, to je myslím už odhlasované. Co ale není, je technologie rytí nápisů, jsou pokud vím 2 možnosti: A. parciální kalení - to je v ceně B. frézování - příplatek (bez záruky tuším 500,-), ale podle mě se bohatě vyplatí takže hlasuju pro B frézování. A dále, co tam napsat, že. Máme k dispozici 6 polí mezi zářezy pro otvírák. Vzhledem k tomu, že na cierníku je bohudík spoře informací, navrhnul jsem : chronomag 2007 / No.xx/xx / manufacture / prim 1949 / czech made / prim cal. 68 - to aby bylo jasný, na co čovek zírá je taky možnost češtiny a technické údaje bez značky výrobce a czech made dát někam dospodu ciferníku: chronomag 2007 / č. xx/xx / prim kal. 68 / 17 rubínů / nározuvzdorné / vodotěsné 4 at - to je tribut nápisu na původním dýnky, tuším, že to tam tak bylo. hlasujte, prosím, TEĎ ! Frézování bude asi hlubší?? Rozumím tomu?
Pachollini Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 No, já myslím hodinkama na výlety něco, s čím se nebudu bát třísknout o šutr... Už jsem si koupil jedny takový, Fotris Flieger, ten nejlevnější model, ale zjistil jsem, že se mi moc líběj a potřebuju něco, co se dá v klidu odřít... Jinak tyhle Primky by byly ideální na bigbítové koncerty a automobilistické výlety ;-)
vlah Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 -> cigi dík za body. 4 b. pro dvojitý index 2b. pro vosu 2b. killbill 4b. černá datumka, nejlépe s červenou nedělí Dýnko mi je šumafuk.
pavel23 Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 cigi: Ještě jsem to nevzdal mám ten návrh teď na ploše a pořád studuji. Pro popis dýnka, jsem pro frézování, když to bude kolem 500, jinak 26.2. nemůžu hlasovat jedu na hory tak až 3.3.2007 díky za pochopení. Mám víc času si to necht projít hlavou....Jsem pro první uspořádání nápisu, ale to czech made na ciferníku by nebylo špatné.
Skeleton Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 Frezovani do 500Kc beru - tedy B. Napisy - kdyz uz, tak ja jsem pro cestinu.
cigi Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 francine, je to tak, frézování je prostě rýha v materiálu, kalení je jen povrchové - ale zase má tmavou kovovou barvu. Nicméně frézování působí MNOHEM hodnotněji a je retro! pavle23 - já vím, že to nevdáš, kvůli nějakému detailu, kdy jsi byl přehlasován. Hlasuj raději před 26.2. - ten rozdíl fakt neni velký, nic nevykoukáš a na zvyknutí budeš mít léta. až ti budou ležet v tresoru! pachollini - na cesty není nic vhodnějšího, než primsport - sportovní klasika, odře se (sklíčko, luneta) a vymění se! Když se zatopí, tak se usuší, nebo vymění. Já jsem taky dřív nosil na vodu a tak fortisky, dneska už humberta - přeplavaly lamanš, nosili je do jeskyní (mechano o tom básní...). Vlahu, zanáším tě, černá datumka stahuje!
mechano Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 No já to tedy cítím jako suchou prózu.
hciq Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 francine, je to tak, frézování je prostě rýha v materiálu, kalení je jen povrchové - ale zase má tmavou kovovou barvu. Nicméně frézování působí MNOHEM hodnotněji a je retro! pavle23 - já vím, že to nevdáš, kvůli nějakému detailu, kdy jsi byl přehlasován. Hlasuj raději před 26.2. - ten rozdíl fakt neni velký, nic nevykoukáš a na zvyknutí budeš mít léta. až ti budou ležet v tresoru! pachollini - na cesty není nic vhodnějšího, než primsport - sportovní klasika, odře se (sklíčko, luneta) a vymění se! Když se zatopí, tak se usuší, nebo vymění. Já jsem taky dřív nosil na vodu a tak fortisky, dneska už humberta - přeplavaly lamanš, nosili je do jeskyní (mechano o tom básní...). Vlahu, zanáším tě, černá datumka stahuje! cigi je totiž bratr sokolnickej.. já na to přišel
jinjo Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 Jestli je nějaké číslo volné tak se hlásím. Díky
Francin Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 cigi, dík za odpověď co se týče kalení a frézování dýnka.Tušil jsem to(frézovaný mám sporty a kalený supersporty),ale nebyl jsem si jistý a když nevím tak se prostě zeptám . Jsou hezký oboje,ale po Tvém krásném vysvětlení hlasuji pro frézování. A pro nápis v češtině. Označení:CZECH MADE někde dole na ciferníku by také nemuselo být špatné,protože když se udělá decentně, tak budí dojem: kdo nechce nevidí a kdo chce tak si ho tam přečte aspoň to je moje zkušenost.
31682 Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 Frezovani do 500Kc beru - tedy B. Napisy - kdyz uz, tak ja jsem pro cestinu. Pánové, jenom bych se chtěl ujistit o výhodnosti vaší investice... Skutečně tu panuje všeobecné povědomí, že frézovavý nápis bude stát do 500Kč?
VS Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Bulli: vyjde to kolem 15 tis. nechám ti mou trojku, já tu červenou neděli nestrávím. Půjdou jedničky na renovaci. Já tu červenou neděli považoval za vtip a vy to fakt myslíte vážně? To jako každý měsíc budete měnit datový věnec, jak zrovna vyjdou neděle?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se