vor Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Hele, co jsem našel v komoře. Nevím, čemu dát přednost.
Návštěvník Snow Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Já to spletl, to měla být tahle: Tak to by mi bylo zle jak psovi
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Hele, co jsem našel v komoře. Nevím, čemu dát přednost. Špiritus, o tom žádná....
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Já ji ještě neotevřel... Edit: Koukám na fotku a ono to vypadá, že už někdo z lahve pil, ale není to pravda. Jen jsem ji vyfotil nakloněnou...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Já ji ještě neotevřel... A já ji ještě nepil. Nikdo mi ji zatím nedal ochutnat a kupovat se ji zatím neodvažuju.
31682 Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Kamil: ty zvrhlíku! Copak v širokém okolí nemáte rum z Božkova?! Tohle jsi sebral ženě a ta to dává jenom do buchet
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Já ji ještě neotevřel... A já ji ještě nepil. Nikdo mi ji zatím nedal ochutnat a kupovat se ji zatím neodvažuju. Já ji mám ode dneška (viz. rubrika Nové přírůstky). Pokud mi to vyjde a pojedu do Basileje, jsem ochoten ji vzít s sebou, pokud byste měli zájem a byli ochotní mi s ní pomoci
Návštěvník Snow Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Tohle cigiho položí , pěkně mu to tady plevelíme
vor Odesláno 11. března 2007 Nahlásit Odesláno 11. března 2007 Tohle cigiho položí , pěkně mu to tady plevelíme
Návštěvník Kamil Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Kamil: ty zvrhlíku! Copak v širokém okolí nemáte rum z Božkova?! Tohle jsi sebral ženě a ta to dává jenom do buchet Když Božkov, tak Eierlikör:
31682 Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Hned po shlédnutí vaječňákového fota jsem navštívil mrazák a odřízl kus polárkáče. Ten jsem zalil vaječňákem a uvařil si kávičku. Srkám k tomu mysliveckou
Návštěvník Kamil Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Hned po shlédnutí vaječňákového fota jsem navštívil mrazák a odřízl kus polárkáče. Ten jsem zalil vaječňákem a uvařil si kávičku. Srkám k tomu mysliveckou Jenže mně veškerou zmrzlinu sežrali potomci. Ale dal jsem si do mrazáku ten vaječňák a jdu ho ochutnat. Když už jsem ho chudinku zaprášenýho vyhrabal... Tomu se říká zdravá výživa.
31682 Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Tomu se říká zdravá výživa. Pochopitelně, že je to zdravá výživa! To by mohla velice dobře dosvědčit Kulhánkova Elvíra Jinak tě lituji, bez zmrzliny to fakt není ono
Návštěvník Kamil Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Pochopitelně, že je to zdravá výživa! To by mohla velice dobře dosvědčit Kulhánkova Elvíra Jinak tě lituji, bez zmrzliny to fakt není ono Tak si jdu dát aspoň čokoládu a pak spát. Když už jsme u té Elvíry.
Návštěvník Snow Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 Hned po shlédnutí vaječňákového fota jsem navštívil mrazák a odřízl kus polárkáče. Ten jsem zalil vaječňákem a uvařil si kávičku. Srkám k tomu mysliveckou Páni, tomu se říká kombinace : polárkáč, vaječňák, kávička + myslivecká , Ty máš dobře oplechovaný žaludek , to bych do rána natáhl ráfy
cigi Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 že to bude stát za víc, než ubohá dvacka (průměrný měsíční plat včetně lenochů, ženskejch, podvodníků, sociálů, družstevních rolníků, státních zaměstrnanců, učitelů a já nevím, kdo má ještě nízký platy .........) to je jasný big_smilebig_smile. ja osobne bych se take pozastavil nad pojmem uboha dvacka... ses vedle jak ta jedle, Cigi No tě buch, ještě, že jsem nenapsal třeba ubohej meloun!! :D:D:D To by mě nezachránil ani Kamil ! - díky, Kamile :)
typograf Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 No tak to já si myslím, že za tu dvacetikorunu ty hodinky přeci stojí, ne? Vžyť to je vlastně takový menší tuzér! :D Ale stejně je to tady taková rodinná atmosféra: Cigi si pustí pusu na špacír a Kamil to potom za něj žehlí.
cigi Odesláno 12. března 2007 Nahlásit Odesláno 12. března 2007 máš recht, typografe, Kamil to holt vzal za správnej konec - u vaječňáku se to holt dobře žehlí
cigi Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Pánové, jak slíbeno, otevřel jsem objednávkové vlákno elton sport Igen chronomag limited edition 2007, kam Vás prosím přesunout vážně a závazně míněnou diskuzi. Tohle vlákno navrhuji ponechat pro vaječňákové hovory s nadsázkou A mám hned první BOMBU ! Úplně mě to rozhodilo a dojalo: POPSHOP objednal číslo 5!!!! - ještě jednou tímto děkuji za důvěru Víte, co to znamená? Popshop není hocikto, ale uznávaný nezávislý zahraniční expert a profesionál v oboru a : - hodinky se mu líbí! - věří, že jejich cena poroste v čase! nejlepší reference, já se picnu, jakou mi to udělalo radost !
Ondraj Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Pánové, jak slíbeno, otevřel jsem objednávkové vlákno elton sport Igen chronomag limited edition 2007, kam Vás prosím přesunout vážně a závazně míněnou diskuzi. Tohle vlákno navrhuji ponechat pro vaječňákové hovory s nadsázkou A mám hned první BOMBU ! Úplně mě to rozhodilo a dojalo: POPSHOP objednal číslo 5!!!! - ještě jednou tímto děkuji za důvěru Víte, co to znamená? Popshop není hocikto, ale uznávaný nezávislý zahraniční expert a profesionál v oboru a : - hodinky se mu líbí! - věří, že jejich cena poroste v čase! nejlepší reference, já se picnu, jakou mi to udělalo radost ! A co když je objednal jako odstrašující případ a nebo se válí smíchy, že něco takového musí mít ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se