Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno
Já to spletl, to měla být tahle:

Tak to by mi bylo zle jak psovi

Návštěvník Kamil
Odesláno
:D Hele, co jsem našel v komoře. Nevím, čemu dát přednost.

Špiritus, o tom žádná.... :lol:

Návštěvník Kamil
Odesláno
Já ji ještě neotevřel...

A já ji ještě nepil. Nikdo mi ji zatím nedal ochutnat a kupovat se ji zatím neodvažuju.

Odesláno
Já ji ještě neotevřel...

A já ji ještě nepil. Nikdo mi ji zatím nedal ochutnat a kupovat se ji zatím neodvažuju.

Já ji mám ode dneška (viz. rubrika Nové přírůstky).

Pokud mi to vyjde a pojedu do Basileje, jsem ochoten ji vzít s sebou, pokud byste měli zájem a byli ochotní mi s ní pomoci ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Kamil: ty zvrhlíku! Copak v širokém okolí nemáte rum z Božkova?! Tohle jsi sebral ženě a ta to dává jenom do buchet :)

Když Božkov, tak Eierlikör: bozimg1200jj2.jpg :lol:

Odesláno

Hned po shlédnutí vaječňákového fota jsem navštívil mrazák a odřízl kus polárkáče. Ten jsem zalil vaječňákem a uvařil si kávičku. Srkám k tomu mysliveckou :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
Hned po shlédnutí vaječňákového fota jsem navštívil mrazák a odřízl kus polárkáče. Ten jsem zalil vaječňákem a uvařil si kávičku. Srkám k tomu mysliveckou :)

Jenže mně veškerou zmrzlinu sežrali potomci. Ale dal jsem si do mrazáku ten vaječňák a jdu ho ochutnat. Když už jsem ho chudinku zaprášenýho vyhrabal...:)

Tomu se říká zdravá výživa.:D

Odesláno
Tomu se říká zdravá výživa.:D

Pochopitelně, že je to zdravá výživa! To by mohla velice dobře dosvědčit Kulhánkova Elvíra ;)

Jinak tě lituji, bez zmrzliny to fakt není ono :(

Návštěvník Kamil
Odesláno
Pochopitelně, že je to zdravá výživa! To by mohla velice dobře dosvědčit Kulhánkova Elvíra ;)

Jinak tě lituji, bez zmrzliny to fakt není ono :(

Tak si jdu dát aspoň čokoládu a pak spát. Když už jsme u té Elvíry.:)

Návštěvník Snow
Odesláno

Páni, tomu se říká kombinace : polárkáč, vaječňák, kávička + myslivecká :) , Ty máš dobře oplechovaný žaludek :) , to bych do rána natáhl ráfy :)

Odesláno
že to bude stát za víc, než ubohá dvacka (průměrný měsíční plat včetně  lenochů, ženskejch, podvodníků, sociálů, družstevních rolníků, státních zaměstrnanců, učitelů a já nevím, kdo má ještě nízký platy  .........) to je jasný big_smilebig_smile.

ja osobne bych se take pozastavil nad pojmem uboha dvacka... ses vedle jak ta jedle, Cigi

No tě buch, ještě, že jsem nenapsal třeba ubohej meloun!! :D:D:D:D To by mě nezachránil ani Kamil ! - díky, Kamile :):)

Odesláno

No tak to já si myslím, že za tu dvacetikorunu ty hodinky přeci stojí, ne? Vžyť to je vlastně takový menší tuzér! :D :D :lol:

Ale stejně je to tady taková rodinná atmosféra: Cigi si pustí pusu na špacír a Kamil to potom za něj žehlí. :)

Odesláno

Pánové, jak slíbeno, otevřel jsem objednávkové vlákno elton sport Igen chronomag limited edition 2007, kam Vás prosím přesunout vážně a závazně míněnou diskuzi.

Tohle vlákno navrhuji ponechat pro vaječňákové hovory s nadsázkou :)

A mám hned první BOMBU ! Úplně mě to rozhodilo a dojalo: POPSHOP objednal číslo 5!!!! - ještě jednou tímto děkuji za důvěru :) Víte, co to znamená? Popshop není hocikto, ale uznávaný nezávislý zahraniční expert a profesionál v oboru a :

- hodinky se mu líbí!

- věří, že jejich cena poroste v čase!

nejlepší reference, já se picnu, jakou mi to udělalo radost !

Odesláno
Pánové, jak slíbeno, otevřel jsem objednávkové vlákno elton sport Igen chronomag limited edition 2007, kam Vás prosím přesunout vážně a závazně míněnou diskuzi.

Tohle vlákno navrhuji ponechat pro vaječňákové hovory s nadsázkou :)

A mám hned první BOMBU ! Úplně mě to rozhodilo a dojalo: POPSHOP objednal číslo 5!!!!  - ještě jednou tímto děkuji za důvěru :) Víte, co to znamená? Popshop není hocikto, ale uznávaný nezávislý zahraniční expert a profesionál v oboru a :

- hodinky se mu líbí!

- věří, že jejich cena poroste v čase!

nejlepší reference, já se picnu, jakou mi to udělalo radost !

A co když je objednal jako odstrašující případ a nebo se válí smíchy, že něco takového musí mít ? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...