Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

4,1,3,2

Návštěvník Snow
Odesláno

100% Strela, ovšem ty s černým ciferníkem na fotce od Afrikaba

Odesláno

Pánové,

děkuji za názory. Situace je to nelehká, protože bych chtěl všechny, ale začnu asi Strelama i když safír hovoří pro Aviatory.

Hlavně se neunáhlit.

Návštěvník tolja
Odesláno

To mne moc mrzí,že jsem Ti zavařil :lol: .Být Tebou,tak bych volil strely,ale já nejsem objektivní,protože je mám taky,ale teď je nosí má drahá polovička(doufám,že ne nadlouho =) ).Co říkáš na ty moje(naše)?

Odesláno

Taky bych se přiklonil ke Strelám. Jsou takové, jak to říct, "svěží a při tom je to klasické?

Odesláno
To mne moc mrzí,že jsem Ti zavařil :lol: .Být Tebou,tak bych volil strely,ale já nejsem objektivní,protože je mám taky,ale teď je nosí má drahá polovička(doufám,že ne nadlouho =) ).Co říkáš na ty moje(naše)?

Ty jsou parádní.

Ty červený písmo jim sluší.

Jakej máš řemínek? Já jsem obecně zastáncem kovovejch tahů, ale ke Strelám musí bejt parádní koženej řemen jako řemen.

Ikdyž ty nový modely mají taky kovovej. Tak nevim.

čau

Návštěvník tolja
Odesláno

Ty jsou parádní.

Ty červený písmo jim sluší.

Jakej máš řemínek? Já jsem obecně zastáncem kovovejch tahů, ale ke Strelám musí bejt parádní koženej řemen jako řemen.

Ikdyž ty nový modely mají taky kovovej. Tak nevim.

čau

Zatím mám originál vošklivej od Juliána.Chci k nim dát silný červený řemen(už jsem po dlouhém shánění koupil červený alakrok,ale po konzultaci zde jsem si ho dal na tissotky-naštěstí se vešel do spony)nevím ještě jestli látku,nebo v kůži.A kovový tah by na léto taky nebyl špatný.Dnes jsem vznesl dotaz na luxusnihodinky,jestli také prodávají řemeny a tahy na poljoty,protože při koupi časů máš možnost volby mezi tahem a řemenem,případně barvou řemenu,a teď čekám,co z nich vypadne.

Odesláno

Tolja:

Jo, tahy prodávají, ale nabídka vůbec není zvýrazněna, mají to jen jako jednu položku u hodinek. Vůbec z toho nejsem chytrej. Dej pak vědět, co ti napsali

Návštěvník tolja
Odesláno
Tolja:

Jo, tahy prodávají, ale nabídka vůbec není zvýrazněna, mají to jen jako jednu položku u hodinek. Vůbec z toho nejsem chytrej. Dej pak vědět, co ti napsali

2Jerryl:Luxusní hodinky se ozvaly s tím,že by mi dokázaly požadované prodat za cca 600-700kč,a že lepší fotky nemají.Vzhledem k tomu,že jsem poptával jak řemen,tak i tah,tak z toho nejsem moc moudrej.Na fotce mají dva typy řemenů,a jeden tah.Napsal jsem jim žádost o upřesnění,tak uvidíme,jak to dopadne.

Odesláno

Tolja:

Na ty tahy pozor! na obrázku jsou vpravo nahoře 2. Takhle z dálky vypadají stejně, ale myslím, že by mohl být jeden leštěná ocel a druhej broušená ocel (tedy lesklej a matovej), jako to nabízí Julián.

Návštěvník tolja
Odesláno
Tolja:

Tak to vypadá,že budu nakupovat u Juriho Levenberga z Ebay

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...