Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, po dlooouhém prodeji jsem prodal svoje Milgaussy, což byla moje vnitřní podmínka pro nákup dalších hodinek. Sice vím, že mi tady nikdy neporadíte a že budu tam, kde jsem teď a stejně se rozhodnu podle sebe, ale i tak si rád čtu Vaše postřehy a názory na jednotlivé hodinky, které zvažuji. Ve hře tedy jsou Rolex SDDS, Rolex Daytona a nebo AP Offshore Diver. Teď mám doma jedny potápky od Seika a keramický zelený submarinery. Jedny SDDS jsou v prodeji tady, jsou to super tool kukačky, které mě táhnou už dlouho, ale asi by se tloukly s těma subama. Pak je ve hře ta legenda Daytona, vím, že si jí stejně jednou pořídím, ale kdykoliv si je dám na ruku, nějak mi to pustí. No a již dlouho zvažuji AP, teď jsem dostal celkem zajímavou nabídku, takže jsou také ve hře, alespoň bych měl celou akvizici laděnou do potápek. Inu, co vy na to?

post-2928-006882800 1344443153.jpg

post-2928-008379700 1344443157.jpg

post-2928-036424400 1344443165.jpg

Odesláno

Nemyslel jsem si, že to někdy vyslovím - ale z těchto hodinek Daytony. Jsou to ultimátní hodinky "až do hrobu".

Případně ještě takový status mají pro mně staré Seadwellery - suby s největšíma koulema :)

Odesláno (upraveno)

Neni o čem, AP! Už jsi je měl na ruce?

Jasně, že měl, dokonce dvakrát. Ještě si je asi před rozhodnutím vyzkouším. Proti nim hraje to, že u nich bude horší likvidita a já jsem prostě pako, co je bude za půl roku dávat pryč... Ale jsou to favoriti.

Co se týče gasových inženýrů, když IWC 7days, pak pouze Big Pilot a ty jsem už měl. Sice bych si je jednou znovu koupil, coby definitivky, ale tak znáte to :D

Upraveno uživatelem volfda
Odesláno

Bile daytony, ha ha. Koupil jsem je ted pritulce, idealni babske hodinky, ty si kup, na tu tvou tlapu, kde se ztratily i BP ti vazne sednou :D

To je právě to, co mě od nich vždycky, když je na tu tlapu dám, odradí. Vypadaj na mně jak dětské hodinky na slonovi :)

Odesláno (upraveno)

až budu jednou velkej a budu mít na to ruku tak SDDS, ty maj koule a je to legenda :)

jestli do nich nedorostu tak AP Offshore :D

co ještě třeba JLC master compressor?? nebo nějaký prďacký panerai v keramice třeba? :)

edit. takže pokud na to máš ruku tak SDDS...

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno (upraveno)

Mám už dlouho na nočním stolku kromě rozečtené knihy taky dva hodinkový katalogy.

GO a AP. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Nic. Zbytečný. Potřebuješ jinej koníček...

...z toho výběru jsou jednoznačně nejlepší AP. Znám tě ale a vím, že by ti vydržely měsíc, dva... Na D nemáš ruku, sorry. DSSD si kup.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno (upraveno)

Skvělé Rolexy, ale AP je jinde... A s tou likviditou - řekl bych že to je součást příběhu obou značek ;) takže skončíš u DSSD :lol2:

Edit: prozatím...

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Nic. Zbytečný. Potřebuješ jinej koníček...

...z toho výběru jsou jednoznačně nejlepší AP. Znám tě ale a vím, že by ti vydržely měsíc, dva... Na D nemáš ruku, sorry. DSSD si kup.

Musím Ti dát ve všem za pravdu. I když si tak říkám, že SDDS a AP by to spolu slušelo...

Odesláno (upraveno)

Kdyby Submariner nebo AP, tak bych neváhal... :) Ale u SDDS bych měl brouka v hlavě... Máš to těžký :D

vyštrachej někde poslední kusy bronzových Panerai, cena závratně roste :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

.......Davide nevopič se jo :-)))))))))))))mám přesně kombinaci viz obrázek v příspěvku 1 :-).......tak koukám,že jsi zpátky z dovolené a plný elánu :-))

Odesláno

Daytony, jak ctu, ti male proste jsou, takze nane muzes rovnou zapomenout. Mne osobne se jednoznacne nejvic libi AP. Pokud ale vis, ze je budes davat pryc, tak to nema cenu. Resp. pokud vis, ze cokoli dalsiho budes davat pryc, tak byla spravna odpoved o zmene konicka :D

No a co treba nejake Zenithy? To neni tvuj salek kavy?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...