volfda Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Ahoj, po dlooouhém prodeji jsem prodal svoje Milgaussy, což byla moje vnitřní podmínka pro nákup dalších hodinek. Sice vím, že mi tady nikdy neporadíte a že budu tam, kde jsem teď a stejně se rozhodnu podle sebe, ale i tak si rád čtu Vaše postřehy a názory na jednotlivé hodinky, které zvažuji. Ve hře tedy jsou Rolex SDDS, Rolex Daytona a nebo AP Offshore Diver. Teď mám doma jedny potápky od Seika a keramický zelený submarinery. Jedny SDDS jsou v prodeji tady, jsou to super tool kukačky, které mě táhnou už dlouho, ale asi by se tloukly s těma subama. Pak je ve hře ta legenda Daytona, vím, že si jí stejně jednou pořídím, ale kdykoliv si je dám na ruku, nějak mi to pustí. No a již dlouho zvažuji AP, teď jsem dostal celkem zajímavou nabídku, takže jsou také ve hře, alespoň bych měl celou akvizici laděnou do potápek. Inu, co vy na to?
Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) nic dál, dva sifony. 7days od gasa Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Peta-Biker
Jakubisko Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Nemyslel jsem si, že to někdy vyslovím - ale z těchto hodinek Daytony. Jsou to ultimátní hodinky "až do hrobu".Případně ještě takový status mají pro mně staré Seadwellery - suby s největšíma koulema
volfda Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Neni o čem, AP! Už jsi je měl na ruce?Jasně, že měl, dokonce dvakrát. Ještě si je asi před rozhodnutím vyzkouším. Proti nim hraje to, že u nich bude horší likvidita a já jsem prostě pako, co je bude za půl roku dávat pryč... Ale jsou to favoriti. Co se týče gasových inženýrů, když IWC 7days, pak pouze Big Pilot a ty jsem už měl. Sice bych si je jednou znovu koupil, coby definitivky, ale tak znáte to Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem volfda
gas Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Bile daytony, ha ha. Koupil jsem je ted pritulce, idealni babske hodinky, ty si kup, na tu tvou tlapu, kde se ztratily i BP ti vazne sednou
volfda Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Bile daytony, ha ha. Koupil jsem je ted pritulce, idealni babske hodinky, ty si kup, na tu tvou tlapu, kde se ztratily i BP ti vazne sednou To je právě to, co mě od nich vždycky, když je na tu tlapu dám, odradí. Vypadaj na mně jak dětské hodinky na slonovi
Lion Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) až budu jednou velkej a budu mít na to ruku tak SDDS, ty maj koule a je to legenda jestli do nich nedorostu tak AP Offshore co ještě třeba JLC master compressor?? nebo nějaký prďacký panerai v keramice třeba? edit. takže pokud na to máš ruku tak SDDS... Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Lion
honza71 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Mám už dlouho na nočním stolku kromě rozečtené knihy taky dva hodinkový katalogy.GO a AP. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem honza71
tombed Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 SDDS, AP a Daytony jsou konečná, a na to jsi dost mladý
Návštěvník dlubix Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Nic. Zbytečný. Potřebuješ jinej koníček... ...z toho výběru jsou jednoznačně nejlepší AP. Znám tě ale a vím, že by ti vydržely měsíc, dva... Na D nemáš ruku, sorry. DSSD si kup. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem dlubix
gougy Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Skvělé Rolexy, ale AP je jinde... A s tou likviditou - řekl bych že to je součást příběhu obou značek takže skončíš u DSSD Edit: prozatím... Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem gougy
xxx.rada Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Urcite AP. Pro me jsou to brutalne skvely potapky.
volfda Odesláno 8. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Nic. Zbytečný. Potřebuješ jinej koníček... ...z toho výběru jsou jednoznačně nejlepší AP. Znám tě ale a vím, že by ti vydržely měsíc, dva... Na D nemáš ruku, sorry. DSSD si kup.Musím Ti dát ve všem za pravdu. I když si tak říkám, že SDDS a AP by to spolu slušelo...
panedge Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Pro tebe,jakože člověka,kterej to sřídá,určitě ne AP,jednoznačně si kup SDDS.Nebo nějaký 47mm Panerai
Lion Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) Kdyby Submariner nebo AP, tak bych neváhal... Ale u SDDS bych měl brouka v hlavě... Máš to těžký vyštrachej někde poslední kusy bronzových Panerai, cena závratně roste Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem Lion
Street Glide Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 .......Davide nevopič se jo :-)))))))))))))mám přesně kombinaci viz obrázek v příspěvku 1 :-).......tak koukám,že jsi zpátky z dovolené a plný elánu :-))
vatra Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Tak to si pospěš. U Bechyněho mají do pátku superslevu na GO 25% !!!!
Jakubisko Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Jak se vůbec pohybují ty SDDS? Na TZ-UK jsou teď za 5750 liber.
Peter78 Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Daytony, jak ctu, ti male proste jsou, takze nane muzes rovnou zapomenout. Mne osobne se jednoznacne nejvic libi AP. Pokud ale vis, ze je budes davat pryc, tak to nema cenu. Resp. pokud vis, ze cokoli dalsiho budes davat pryc, tak byla spravna odpoved o zmene konicka No a co treba nejake Zenithy? To neni tvuj salek kavy?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se