Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdar kolegové.

Nadešel čas abych se začal poohlížet po nějakých hodinkách,které by mě posunuly zase kousek dál.

Takže vyhlašuji dlouhodobé výběrové řízení na pozici : "Hejdikovi lepčéší hodinky"

Vzhledem k tomu ,že chci tyto hodinky dobře promyslet,dávám si dostatek času a až narazím na ty pravé,tak to poznám.

Takže parametry:

- cena : do 20.000Kč.

-styl potápky min 200m (hloubkový kancl-diving)

-jednoduché bez chrona

-pohon: automat,nebo opravdu dobrý quartz.

-velikost pouzdra cca 43mm

-kovový tah,nejlépe Oyster-není podmínkou

-ciferník spíše černý,nebo modrý

-dobrá lumi

-samozřejmě safír

-preferuji švýcary,nebo japonce

No a teď co se týká výrazu hodinek:

Rád bych něco ,co má industriální hrubý vzhled,broušený povch,žádné leštěnky.

Otočná luneta nejlépe celokovová.

Poctivej kousek železa ,který je cítit na ruce.

líbí se mi něco ve stylu TH-aquaracer(viz obrázek) ,nebo tak něco.

Ale může to být i něco jiného,co já vím?

Hodinky ke koupi v ČR.

Tzn. dostupný servis a záruka.

žádné e-bay,nebo tak.

Nějaký přehled o dostupných hodinkách tohoto ražení mám,ale mám pocit,že mi něco uniká.

Děkuji za vaše případné podněty a rady.

post-13000-068819500 1344693461.jpg

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Za mě taky ty Orisy TT1 - divers date...ale jak tak koukám na ČR weby, tak nám nějak podražily :crying_anim02:

a proč ne třeba ty Hujery, nebo Longines Hydroconquest...ty bývaly taky kolem 25k - je to sice přes limit, ale

když si dáváš čas, tak tu pětku jistě došetříš ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

Už na začátku si poměrně nepochopitelnou podmínkou nákupu pouze v tuzemsku eliminoval spoustu skvělých hodinek, které by zcela odpovídaly zadání. Není v podstatě z čeho vybírat, z toho mála co zbylo Ti mohu nabídnout to jediné, co by zhruba mohlo odpovídat požadavku, sežeň si Certiny DS-3.

Jen na okraj, opravdu Ti TAG Heuery Aquaracery připadají jako hrubé, industriální hodinky :eek: ? Pod pojmem, který si definoval vidím tohle.

Odesláno

Ak by som sa mohol pripojiť a pritom nedostať vynadané, tak by som to videl na Citizen BN0055-53E alebo o niečo menšie Citizen PMX56-2811...

Nemajú zafír, ale s Tvojim finančným limitom môžeš sklíčko kedykoľvek vymeniť a ešte Ti ostane...

Odesláno (upraveno)

Osobně bych se také přiklonil ke Glycine Combat SUB automatic

nebo, splňují veškerá tvá kritéria, funglovky do 20tk v ČR, 200M WR, safír, Certina 43mm, Mido 42,5mm, swiss made.

40549-C013.407.11.051.00.jpg

19646-M011.430.11.051.02.jpg

Upraveno uživatelem zibarek
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Vážení ,

všem velice děkuji za vaše typy.:notworthy:

Vážím si toho,že jste obětovali svůj čas k tomu aby jste mi pomohli. :thumbsup_anim:

Navrhli jste mi opravdu některé dobré typy,které mě velice zaujaly. :speak_cool:

Vzhledem k tomu že výběr bude asi probíhat trošku delší dobu,než jsem měl původně v plánu(bude nová rohová sedčka :wacko: ),tak klidně můžete dávat další zajímavé možnosti.

Zadání stále trvá,ale rozhodl jsem se zrušit tu podmínku tuzemského nákupu,i když by to pro mě byla výhoda.

Ještě jednou díky a jedeme dál! :toot:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...