Liqid Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Zdravím vás tu pánové, mám problém s mojí galérii. Mám momentálně nahrány 4 obrázky, bohužel jeden je tam omylem a chtěl bych ho smazat a nevím jak. Poradí někdo? Díky
bandicoot Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 V galerii klikneš na předmětný obrázek a vpravo se ti nabízí možnosti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Nevím proč, ale tohle mi tam chybí
bandicoot Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Máš možnost editace tý fotky a popisku? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Případně zkus mrknout přes nastavení profilu, záložky uspořádání příloh, jestli ti funguje třeba tohle.Dost možná se podělalo víc než jen SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Napis sem kterou fotku chces smazat, mozna to bude jednodussi.
Liqid Odesláno 14. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Možnost popisku mám, ale v přílohách nemám nic. Prosil bych o smazání této fotky
Baker Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Prosil bych o smazání této fotkyHotovo
Jay Doll Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Díky Bakere. Jen obecně do budoucna, kdyby někdo něco takového potřeboval, tak ať se ozve přímo moderátorovi. My moderujeme nejen forum, ale i blogy a galerie, ačkoliv to většina z nás asi neví
xpap Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 zdravim, prosím o smazání alba s fotkou (citizen) v mém profilu a pak klidně i tuhle žádost , děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se