Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 13. 8. 2012 v 18:12, spiderer napsal:

OMG :D

propagace fejků jak noha. Ten odkaz je plnej srač.koidních modelů od kopií submarinerů po daytony :eek:

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Romane ja na odkaz nekoukal, ale predpokladam, ze tam zase bude plno kopii vseho pod znackou Alpha - to uz se tu resilo tolikrat.. Je to inspirace, ne fejk, patenty to neporusuje a jestli to nekdo chce nosit je to jeho problem.. Je to to samy jako Parnis, Steinhart Ocean atp. Pokud tam jsou ale fejky jako fejky smazu to az budu na pocitaci - jsem ted na telefonu..

Návštěvník admira
Odesláno
  V 13. 8. 2012 v 18:16, Roman I. napsal:

propagace fejků jak noha. Ten odkaz je plnej srač.koidních modelů od kopií submarinerů po daytony :eek:

Kdy uz pochopis rozdil...

Odesláno

že se na to nevy.s..u, tak inspirace ok :)

spamerovi děkuji za starost o moje chápání :D

Odesláno
  V 13. 8. 2012 v 18:46, spiderer napsal:

Romane uz se to resilo tolikrat, ze to snad ani nema cenu resit znova ;) To ze to je sracka je jedna vec, ale zakazany to neni..

v pohodě, nechci nic řešit...

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Oni sa tou inspiraciou ani netaja :) Mozno to je na nich celkom sympaticke.

Upraveno uživatelem Roman-ZA
  • Po roku...
Odesláno

Taky by mě zajímal rozdíl mezi tímto výrobcem a např. marina militare, který tu jsou tabu... Mimochodem měl jsem odsud jedny Alphy GMT Pepsi a větší sra... jsem neviděl (i když je tu spousta lidí vychvaluje). Ale možná to byla zkopírovaná kopie...  

Odesláno
  V 19. 11. 2014 v 14:49, Majk1 napsal:

Taky by mě zajímal rozdíl mezi tímto výrobcem a např. marina militare, který tu jsou tabu... Mimochodem měl jsem odsud jedny Alphy GMT Pepsi a větší sra... jsem neviděl (i když je tu spousta lidí vychvaluje). Ale možná to byla zkopírovaná kopie...  

No vidis,ja je mel taky a naprosto super hodinky na ktery nedam dopustit. Tak stale nevim,co z toho plyne?inspirace vic nez jasna,ale zakazany tady nejsou,teda zatim :-)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...