Přejít na obsah

AUKRO - hodnocení prodejců

Doporučené příspěvky

Tak jsem dal první negativ... a vzápětí i první dostal.

Obchodním partnerem byl zde už nechvalně známý Miamon.

Vzal jsem od něj za celkem dobrou cenu jedny ruské hodinky.

Bohužel po doručení nešly, resp. pokud je člověk desetkrát otočil a desetkrát na různých místech poklepal, tak se asi na půl hoďky rozeběhly. Natažené jsou na max. Jak moc je to vlivem pošty nevím.

Když jsem si s nima tak hrál, vypadlo ještě sklíčko :-)

Kontaktoval jsem Miamona, že je jako vrátím nebo mi dá slevu a on mě odmítl, že psal "bez záruky". Načež jsem mu vysvětlil, že to chápu, ale že podle mě je záruka, že zboží je ok, ale není dále ručeno za jeho správný chod a ne že mi dojde už nefunkční. Vyměnili jsme si pár mailů, načež jsem mu plácnul negativ a to jen s suchým popisem průběhu aukce.

V zápětí mi ta špína dala negativ taky.

Dá se proti tomu nějak bránit? Fakt nechápu, že osolíte nesolidního prodejce, tak že Vám to klidně vrátí.

(no teda chápu, že aukro na negativech s ohledem na provize nemá zájem, ale i tak...)

Od Miamona jsem cca před půl rokem koupil hodinky, v popisu - funkční, v chodu, přesnost neměřena. Přišly s vysypaným prasklým sklíčkem, ručičky mimo, nešly. Po deseti dementních emailech jsem se rozzuřil zapakoval jsem je a poslal mu je zpět. Pravda, peníze pak vrátil, což byl jediný důvod, proč jsem mu nedal negativ. Ale po každém jeho emailu jsem měl dojem, že si píšu s nějakým pacientem psychonemocnice.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem dal negativ nesolidnimu prodejci. On mi ho vzapeti vratil a jeste delal ramena. Napsal jsem na Aukro, vysvetlil situaci, dolozil korespondenci a svete div se, fungovalo to. Aukro odepsalo, dovysvetlili jsme si par veci a muj negativni komentar byl stazen...

Odkaz ke komentáři

Taky jsem dal negativ nesolidnimu prodejci. On mi ho vzapeti vratil a jeste delal ramena. Napsal jsem na Aukro, vysvetlil situaci, dolozil korespondenci a svete div se, fungovalo to. Aukro odepsalo, dovysvetlili jsme si par veci a muj negativni komentar byl stazen...

Tim muj jsem samozrejme myslel ten, co mi dal.on...

A neresil jsem to pres Andela, ale normalne ofiko cestou.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Od Miamona jsem cca před půl rokem koupil hodinky, v popisu - funkční, v chodu, přesnost neměřena. Přišly s vysypaným prasklým sklíčkem, ručičky mimo, nešly. Po deseti dementních emailech jsem se rozzuřil zapakoval jsem je a poslal mu je zpět. Pravda, peníze pak vrátil, což byl jediný důvod, proč jsem mu nedal negativ. Ale po každém jeho emailu jsem měl dojem, že si píšu s nějakým pacientem psychonemocnice.

Jsem se musel mrknout do mailů, jsi mi něco připomněl. A bylo to taky s Miamonem. Skončená aukce kup teď, nikdo nepřihazoval. Poslal jsem mu slušný a seriozní mail, jestli bude předmět vystavovat znovu a jestli se dá jednat o lepší ceně. Poměrně nevybíravě mě poslal doprdele, že to prodá za 100k a Kup Teď dal s cenou o třetinu vyšší. Vyměnili jsme si 4 maily a o další komunikaci zájem nemám.

Odkaz ke komentáři

Mně se před víc než rokem stalo to samé. Napsal jsem na aukro a doložil, že to byl pouhý akt msty od neseriózního prodejce. A světe div se, bylo mi odpovězeno, že to je tvrzení proti tvrzení a negativ mi nechali. Když jsme u toho, co na to Angelous?

Pánové, komentáře jsou velmi citlivé téma, každý uživatel to vidí subjektivně a pro nás je velmi težké rozhodovat o tom čí prvada je "pravdivější".  Každopádně se snažíme držet zásady, že do komentářů nezasahujem, pokud nejsou vulgární, urážlivé nebo prokazatelně udělené za účelem msty nebo poškození uživatele. Každý takový případ se musí posuzovat individuálně a velmi záleží na jemnocitu administrátora, který to zrovna řeší.

@Honzo, pošli mi klidně do SZ o jaký komentář se přesně jedná a já na to mrknu.

@Odjinud, ty koukni na komentáře :whistling:

Odkaz ke komentáři

Všeobecně jsou hodinky problém, zvlášť ty naše staré primky, kdy fakt transport může způsobit nefuknčnost. Na druhou stranu oprava, byť jen za pár stovek je navýšení ceny klidně o 100%, což zamrzí. Pokud se to ale jistým prodejcům děje opakovaně a současně problémy neřeší, není to pak už náhoda.

Nicméně řada prodejů hodinek prokazatelně podvodná je (fejky, skládačky, lživé popisky, záměrně matoucí fotky (viz. Nickii a její hrátky s Photoshopem) atd. - a to pomíjím "marketing" jako "rare", "ulra rare", "rarita", "vojenské" (u nevojenských)) a jsem rád, že si to aukro začalo hlídat.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Včera jsem vydražil tyto Igeny. Prodejce je z Lipníku. Tady jsem o Lipníku četl a tak ve mě hlodá malý červík, jestli jsem nenaletět. Nebudu psát jak mě 4 minuty před koncem zvedl uživatel, který má 0 komentářů.

Poznáte podle těchto fotek, jestli se nejedná o Parexo? Díky...

post-32673-0-46659100-1395052497_thumb.jpeg

post-32673-0-14407500-1395052512_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...