vraby Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 No podívat se na to mohu,ale jestli to zvládnu:-) to elek.čidlo se pozná jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Buđ je tam vadný blokování dveří,to je ta věc do který zajíždí zobáček dveří,nebo je vadná elektronika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 To blokování funguje,zobáček zacvakne,teď jsem do toho rejpal. Tak to asi vypadá na elektroniku. Někdy to vypere s jednou chybou,pak to nemůžu vůbec rozchodit.....kuwa. Nechce se mi jí jen tak zbavit,za těch 16 let jsme si k sobě vytvořili vztah. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Zobáček tam zacvakne,a pak se to blokování elektricky sepne. Jinak z toho blokování jdou do elektroniky tři nebo čtyři káblíky. Musel bys najít kam jdou. Některý starší elektroniky od Samsungu,se ještě nezalejvaly do gumy. Takže potom stačí tu elektroniku vymontovat,a najít tam ten studenej spoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Já koupil pračku Indesit.Tehdy jsem říkal značka asi nic moc,ale milá pračka už maká přes 14,5 roku bez chyby (ťuky,ťuk na dřevo). Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Tak mám z toho hlavu v pejru. Zakvrdlal jsem kablíkama a pračka vyprala bez chyby. (žádně velké rozebírání,jen jsem tam strčil pracku)Druhý pokus,pračka nebere a zase ta stejná chyba. Zítra se pustím do rozborky a uvidím co z toho bude. Může to být těmi kontakty? Vůbec tomu nerozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 přestřihni červenej drát ...... červenej !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 Německý pračky Miele jsou údajně nesmrtelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Pračka je kaput,co by jste doporučili do 10 litrů? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 co by jste doporučili do 10 litrů? kýbl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 kýblDíky,plech nebo plast? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 jasně že plech, abys moh vyvářet .... to sou otázky todlentonc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Pračka je kaput,co by jste doporučili do 10 litrů?DíkyJa som mal ten isty problem na AEG pracke...pocas prania vypla. AEG maju taky trojhmat (tri tlacidla zamacnut spolu) a gunguje to ako diagnostika. Vraj ze zavrene dvierka. POdla cisla chybovej hlasky. Nakonie cely problem bol uplne inde. ZA filtrom (nie vo filtri) uviazla..mala detska ponoska. Pracka nevedela vypustat vodu..a zblbla...hlasila chybu dvierok Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Co LG F84B8TDA1 ? Koukal jsem na stránky LG a žádný pořádný popis,je tam i F84B8TDA jaký může být rozdil s tou 1 na konci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Co porad resis? Kup si, co se Ti libi, a na nazor ostatnich se vyprdni! Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Ptal jsem se na tu LG jen nikde nic moc popis. Nechci nějakou starou šlupku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 poptej neco u FrantiskaH jestli sem este strka rypak .... loni mi nadelil samsunga za seriozni penize a zatim este hrka .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 LG mame doma a maka už 6 let v pohodě....není čeho se bat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Franta už tady dlouho nebyl,do toho LG bych šel jen to info. Pozeptám se po prodejnách jestli budou vědět něco víc než co jsem našel já na netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atjof Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Asi jsem slepej,ale já mezi těma dvěma modelama,žádnej rozdíl nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se