Přejít na obsah

Pračka

zid

Doporučené příspěvky

Františku prosím o radu. Tatíkovi chci koupit pračku do paneláku do malé koupelny. Potřebuji slimku v ceně kolem 12 tisíc plus -mínus, strop je 15. Horní plnění nechce jen z boku. Doporučil by jsi mě nějakou. Díky. Vůbec se v tom nevyznám.

zkráceně ti řeknu, že se vyplatí vybírat z předních výrobců, Bosch/Siemens, AEG, LG. Konrétní model doporučovat nechci, protože v téhle cenové kategorii to bude plus mínus stejné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

...my se doma chystáme na ledničku a do oka mi padla Liebherr CBPesf 4033. Může někdo potvrdit, že za tu cenu dostanu i solidní výrobek? 

Děkuji

Co se Liebherru týče, je to léty ověřená neměcká kvalita, co se týče vlastností a designem ten asi výrazně neosloví, ale zpracování je u modelů téhle kategorii jinde než u ostatních výrobců. Použité materiály nastavení a podobně ..samotnej agregát průměr ostatní super takhle bych to řekl..

Odkaz ke komentáři

my máme již několik let Liebherr Premium, myslím, že je to tento model http://www.elektro-chmelar.cz/cbnp-3956-premium-biofresh-nofrost a naprostá spokojenost...vysoká kvalita zpracování..snese i hrubší zacházení..vše velmi funkční, bytelné...

Odkaz ke komentáři

videl jsem nedavno odstrojenou siemensku, aeg a bosch (relace +/- 14k).. trochu me zarazil kus betonu, kterym vyvazujou buben.. u miele nic takoveho.

.. myslim, ze se cca 5-7 litru na zakladni miele vyplati prihodit.

edt.: jinak, lednicku mam 21 let (!).. uz jsme ji chteli nekolikrat vymenit, ale kdyz ona funguje porad skvele.. za celou dobu jedina oprava - termostat a 2x vymena zarovky...

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

miele vyvažuje litinou...nemysim si, že by to byl až takovej zázrak celý slavný miele..základní pračka stojí 20k umí toho co Bosch/AEG za 12

a to že tu bude tvrdit, že MIele má menší poruchovat tak to je další imho nesmysl..procentuelně to vychází naprosto stejně jako ostatní značky..

Odkaz ke komentáři

pračku Miele máme asi 3 roky...a maximální spokojenost...dost se platí za značku, patentovaný voštinový buben.a hlavně výrobu v Německu..ostatní výrobci už přesunuli výrobu dávno do východní Evropy...

Odkaz ke komentáři

videl jsem nedavno odstrojenou siemensku, aeg a bosch (relace +/- 14k).. trochu me zarazil kus betonu, kterym vyvazujou buben.. u miele nic takoveho.

.. myslim, ze se cca 5-7 litru na zakladni miele vyplati prihodit.

edt.: jinak, lednicku mam 21 let (!).. uz jsme ji chteli nekolikrat vymenit, ale kdyz ona funguje porad skvele.. za celou dobu jedina oprava - termostat a 2x vymena zarovky...

a na elektroměru brousíš nože.. při troše štěstí en. třída C

Odkaz ke komentáři

miele vyvažuje litinou...nemysim si, že by to byl až takovej zázrak celý slavný miele..základní pračka stojí 20k umí toho co Bosch/AEG za 12

a to že tu bude tvrdit, že MIele má menší poruchovat tak to je další imho nesmysl..procentuelně to vychází naprosto stejně jako ostatní značky..

Přesně tak. Lidi myslí co s miele neudělají za kauf a ono je to obyčejná pračka.

Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Lidi myslí co s miele neudělají za kauf a ono je to obyčejná pračka.

Miele umí skvěly pračky, ale v kategorii 60+ co se týče technologii, ale pořád je to jenom pračka za dvanáct co ti sama nasype prášek..

http://miele.cz/cz/domacnost/produkty/pracky_pristroje_W_5000_WPS_Supertronic-42214.htm

Odkaz ke komentáři

je pravda, že ta vítězství v testech jsou vykoupena dvojnásobnou PC oproti konkurenčním modelům...a přitom ten kvalitativní rozdíl v reálu je asi minimální...(dlouhá životnost se asi v testech moc nezohledňuje)

http://www.guenstiger.de/Test/Testbericht/Tricks_fuer_Sparmaschinen_Waschmaschinen_469039.html

Odkaz ke komentáři

Já bych chtěl mít pračku dvacet let. Nebudou žádný jiný prostředky na praní. Vše bude jak dnes. Nic nepozoruji za posledních 20let, že by se zásadně v praní změnilo. Vlasně ano, tričko co jsem si koupil před 20lety je jak nové......to co mám rok a půl je na vyhození. V tom vidím větší rozdíl něž v pračce a praní.

Odkaz ke komentáři

Já bych chtěl mít pračku dvacet let. Nebudou žádný jiný prostředky na praní. Vše bude jak dnes. Nic nepozoruji za posledních 20let, že by se zásadně v praní změnilo. Vlasně ano, tričko co jsem si koupil před 20lety je jak nové......to co mám rok a půl je na vyhození. V tom vidím větší rozdíl něž v pračce a praní.

nechci polemizovat, ale v tomhle oboru došlo za posledních dvacet let k výraznym posunum..od programů na 60 co trvaly hodinu k těm co trvaj hodiny tři ale spoteřebujou polovinu energie a vody.. v tkaninách taky dochází permanentně k novým věcem..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...