Vit Odesláno 10. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna před 20 hodinami, Baker napsal: Nově máme skladem stěžejky 2.0 mm se zakončením 1.1 mm (jako Seiko stěžejky). Vhodné zejména pro klasický řemínek v kombinaci se Seiko, kam se tlusté Seiko stěžejky (2.5mm) nevejdou a klasické v otvorech Seiko kvedlaj. https://www.strapshop.cz/stezejky/stezejka-nerez-20-mm Super zpráva Viktore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. dubna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Dobrej řemen! Dík chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 10 minutami, Vit napsal: Pěkné Jirko, jestli je to ARNE, tak dobrá volba, mám jej také. Vite, jasne, Arne, taky jsem tam videl tvoji recenzi:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 9 minutami, Baker napsal: Dobrej řemen! Dík chlapi. Superfast delivery jako vzdy. Diky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Lepsi svetlo:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapelnik Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 32 minutes ago, Kid_A said: Lepsi svetlo:)) To vypadá skvěle. Mohl by jít dobře i k Orlíkům (Anthropoid). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Před hodinou, Kapelnik napsal: To vypadá skvěle. Mohl by jít dobře i k Orlíkům (Anthropoid). Urcite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 9. května Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května Před par dny koupeny mesh na Cockpity, dekuji za další remen do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června Hirsch Arne v nových barvách a i dámských délkách ... pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. června Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Nezapomeň na tátu ...! https://www.strapshop.cz/aktuality/fds 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
splitas Odesláno 23. června Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června V 9. 4. 2024 v 12:54, Baker napsal: Nově máme skladem stěžejky 2.0 mm se zakončením 1.1 mm (jako Seiko stěžejky). Vhodné zejména pro klasický řemínek v kombinaci se Seiko, kam se tlusté Seiko stěžejky (2.5mm) nevejdou a klasické v otvorech Seiko kvedlaj. https://www.strapshop.cz/stezejky/stezejka-nerez-20-mm zkusim objednat na Certiny ds podium do tahu jelikoz se mi na tahu obraci koncovka a nemuzu najit original stezejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna V 26. 4. 2024 v 14:32, Kid_A napsal: Lepsi svetlo:)) Je to takový ten tvrdý řemínek anebo se pěkně tvaruje kolem zápěstí. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 8 minutami, Backgramond napsal: Je to takový ten tvrdý řemínek anebo se pěkně tvaruje kolem zápěstí. Dík Je to moc prijemny remen a diky spodni strukture se skvele tvaruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Backgramond Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna před 7 hodinami, Kid_A napsal: Je to moc prijemny remen a diky spodni strukture se skvele tvaruje. Dík, asi zase navštívím strapshop. Je to lákavé na moje Leco Stuttgart, ještě když mám prodejnu 3minuty od kanclu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 10 hodinami, Backgramond napsal: Dík, asi zase navštívím strapshop. Je to lákavé na moje Leco Stuttgart, ještě když mám prodejnu 3minuty od kanclu Rozhodne jdi do toho, remen je vynikajici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 13. září Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Dnes objednáte, zítra dodáme. Opakovaně mě překvapila rychlost dodání a profesionalita…jen jsem měl potřebu pochválit veřejně. Díky a těším se na další kousky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Ahoj Viktore, potřebuji poradit nějaký řemen na Avengery.Origo guma mi nedělá dobře a mám k nim řemen počítám že je z řady performance.Není špatný,ale chtělo by to něco masivnějšího a voděodolnějšího.Můžeš mi prosím nějaký poradit? Díky Marcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října A ještě nějaký na Seiko 481.Zvažuji řadu Performance.Dobrý nápad?Špatný nápad?Díky,M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 21. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 20. 10. 2024 v 0:27, mlsoun1 napsal: ale chtělo by to něco masivnějšího a voděodolnějšího.Můžeš mi prosím nějaký poradit? Kovový tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se