Baker Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 On to není zrovna levný špás, abych vzal 2 nebo 3 a zkoušel, co tomu bude lépe sedět. Proto jsem Tě prosil o odkaz na někoho z Prahy, kdo některý z nich bral. Do Ostravy to mám trochu z ruky... Vedle toho barevného bych rád vzal i nějaký celočerný, nešel by tam Rios Advance nebo Kansas? A do třetice jsem uvažoval o nějakém černém koženém, jednoduchém (pořádný kus kůže). Poslal jsem Ti SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Baker: SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Prischera: SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Ahoj Bakere, prosím o radu, jaký řemen bys mi doporučil na Seiko SRP599K1:http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-sports-89/seiko-5-sports-automatic-srp599k1-srp599k-mens-watch-5555.html , díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Ahoj,tady bych pořeboval trochu nasměrovat jaky preferuješ vzhled, barvu, atd. U těchto hodinek si můžeš díky nerezovaé lunetě a leštěnému pouzdru dovolit téměř vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan13 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Hirsch Mariner je fajn řemen a myslím si, že by na těch H-Khaki mohl vypadat dobře. Tak ten Mariner im sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Ahoj,tady bych pořeboval trochu nasměrovat jaky preferuješ vzhled, barvu, atd. U těchto hodinek si můžeš díky nerezovaé lunetě a leštěnému pouzdru dovolit téměř vše.Ahoj,na pravé ruce nosím tmavě hnědý kožený náramek bez prošívání, kdy v jedné kůži se proplétá druhá, tak mě napadlo něco v tomhle stylu, ale asi něco matného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Zkus se podivat na Rios Diver, Rios Chicago, HIRSCH James nebo HIRSCH Heavy Calf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Tak ten Mariner im sekne Tak fotku sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Baker nemáš náhodou foto Fortisek B42 s tímhle řemenem?http://www.strapshop.cz/hirsch-performance/hirsch-tigerJá mam ty se světlým ciferníkem a tenhle řemen mě láká, ale cena je výš, abych ho jen tak koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Mám tyhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 Pavle to bohužel nemám, ale modrý Tiger k nim myslím sedne dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Pekna kombinace Hirsch Tiger a Omega PO Foto: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2014 Malá nápověda, pokud vám chybí drobnost pod stromeček, náramky a hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 super komboPekna kombinace Hirsch Tiger a Omega PO S28w.jpg Foto: WUS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan13 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Tak fotku sem Teraz som si iba všimol, tak rýchle foto (mobilom) ... Hamilton + Hirsch Mariner Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem ivan13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 pf2015.jpgkrasny.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 (upraveno) Ani jsem nevěděl, že tyhle FC jsou ještě v kruhu Vem je někdy na pivko. A když vidím pf 2015, tak mě napadá, že bychom ten Performance James (bílá nebo červená niť), mohli v příštím roce zkusit.Jak je vidět na pokusu s řemenem z Nytechu, ty moje pilotky zvládnou jak historizující kůži tak i moderní materiály... Upraveno 22. prosince 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Ani jsem nevěděl, že tyhle FC jsou ještě v kruhu Vem je někdy na pivko. V kruhu nejsou a v podstatě nikdy pořádně nebyly, zkoušeli jsme se sectem SJM, ale pak si koupil rolády a přestala s ním být sranda. Ted je má člen, který je myslím jen tak neprodá, no a občas nám pošle nějakou pěknou fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se