Přejít na obsah

Baker

Doporučené příspěvky

On to není zrovna levný špás, abych vzal 2 nebo 3 a zkoušel, co tomu bude lépe sedět. Proto jsem Tě prosil o odkaz na někoho z Prahy, kdo některý z nich bral. Do Ostravy to mám trochu z ruky... Vedle toho barevného bych rád vzal i nějaký celočerný, nešel by tam Rios Advance nebo Kansas? A do třetice jsem uvažoval o nějakém černém koženém, jednoduchém (pořádný kus kůže).

Poslal jsem Ti SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ahoj,

tady bych pořeboval trochu nasměrovat jaky preferuješ vzhled, barvu, atd. U těchto hodinek si můžeš díky nerezovaé lunetě a leštěnému pouzdru dovolit téměř vše.

Ahoj,

na pravé ruce nosím tmavě hnědý kožený náramek bez prošívání, kdy v jedné kůži se proplétá druhá, tak mě napadlo něco v tomhle stylu, ale asi něco matného. :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ani jsem nevěděl, že tyhle FC jsou ještě v kruhu :)

Vem je někdy na pivko.

A když vidím pf 2015, tak mě napadá, že bychom ten Performance James (bílá nebo červená niť), mohli v příštím roce zkusit.

Jak je vidět na pokusu s řemenem z Nytechu, ty moje pilotky zvládnou jak historizující kůži tak i moderní materiály...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Ani jsem nevěděl, že tyhle FC jsou ještě v kruhu :)

Vem je někdy na pivko.

V kruhu nejsou a v podstatě nikdy pořádně nebyly, zkoušeli jsme se sectem SJM, ale pak si koupil rolády a přestala s ním být sranda. :bag:

Ted je má člen, který je myslím jen tak neprodá, no a občas nám pošle nějakou pěknou fotku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...