Baker Odesláno 4. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 S Hirsch Duke jsou kompatibilní všechny spony z naší nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 (upraveno) Od června by se měli objevit v nabídce Hirsch nějaké zulu strapy ... konečně. Upraveno 14. května 2015 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Našel by se u vás nějaký prodloužený řemen na pevné stěžejky? Zjistil jsem, že ta pánská délka je pro některé jedince prostě málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Ahoj.Rád bych u Vás koupil řemen k Laco Casablanca.Můžu prosit o doporučení.Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Našel by se u vás nějaký prodloužený řemen na pevné stěžejky? Zjistil jsem, že ta pánská délka je pro některé jedince prostě málo. Ahoj, teoreticky je možné objednat Rios Diplomat Clip v XL provedení. Řemínek má po celé své délce cca. 2.5 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Rád bych u Vás koupil řemen k Laco Casablanca.Můžu prosit o doporučení. Ahoj, myslím, že ty hodninky snesou v pohodě většinu řemenů, takže je to opravdu jen otázka osobního vkusu. Osobně bych vybral něco z těchto řemenů: RIOS Montana, RIOS Colorado, RIOS Moscow, RIOS Pensa případně z nějakých vintage style řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Děkuji za ochotu.Prošel jsem si celou nabídku vašich řemenů.Velmi si mi zamlová řemen Hirsch Liberty.Černé provedení.Půjde tento řemen vzhledem k tlouštce k uvedeným hodinkám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Ahoj, teoreticky je možné objednat Rios Diplomat Clip v XL provedení. Řemínek má po celé své délce cca. 2.5 mm. Díky za odpověď. Na vašem webu jsem ho ale nenašel. V hnědé by byl taky? Když tak to můžeme dořešit v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Děkuji za ochotu.Prošel jsem si celou nabídku vašich řemenů.Velmi si mi zamlová řemen Hirsch Liberty.Černé provedení.Půjde tento řemen vzhledem k tlouštce k uvedeným hodinkám? Liberty bude svoji výškou k hodinkám naprosto v pohodě. Také dobrá volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Díky za odpověď. Na vašem webu jsem ho ale nenašel. V hnědé by byl taky? Když tak to můžeme dořešit v SZ. Poslal jsem SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Díky.Hirsch Liberty objednán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 100 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Ahoj potřeboval bych poradit s výběrem řemínku hirsch šířky 20 mm k hodinkám seiko,líbí se mi highland,kent nebo duke a nevím jestli se tam hodí třeba tmavě hnědýSEIKO SNDC89P2 http://www.hodinky-ceske-sperky.cz/zbozi/quartz-panske-hodinky-seiko-sndc89p2/Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Děkuji.Hirsch Liberty je skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Ahoj potřeboval bych poradit s výběrem řemínku hirsch šířky 20 mm k hodinkám seiko,líbí se mi highland,kent nebo duke a nevím jestli se tam hodí třeba tmavě hnědý Ahoj, ten Highland mi k těm hodinkám moc nesedí, naopak Kent je skvělá volba. Duke je zcela univerzální řemínek, který sedne snad na všechny hodinky.S tou hnědou si nejsem jist vzhledem k žlutým prvkům na ciferníku. Určitě zajímavý by pak mohl být HIRSCH Andy se žlutým základem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr 100 Odesláno 25. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2015 Ahoj diky za ochotu mrknu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 chcem objednat Rios Louisiana 22mm a rad by som vedel ci sa k nej hodi motylova spona 18mm ktoru ponukate za 650Kc a ci je k tomu treba objednat 18mm stezejky. Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Ano, Rios Louisiana 22mm je kompatibilní se motýlovou sponou s pojistkou a stěžejku do této spony je potřeba objednat zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Dakujem Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekj333 Odesláno 26. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 vyplnam objednavku a vypisalo mi ze ziskavam k objednavke odkladaciu podlozku zdarma a pod tym uplatnenie certifikatu vlozte kod...mozem vediet co to znamena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2015 Neznamená to nic, tam se uplatňují pouze tyto dárkové kupóny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se