Přejít na obsah

Baker

Doporučené příspěvky

A ja bych si pral doporuceni na reminecek ke steinhart apollon automatic :)

Extravaganci se meze nekladou;)

Je to roztec 24 mm a zapesti mam 200 mm.

Diky

Upraveno uživatelem nekdo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásné dobré ráno,

uměli byste prosímtě najít a případně opatřit nějaký pěkný černý kožený řemen na Blancpain Léman Aqualung pro překlápěčku? 

Měl by to být stejný trik, jako omega spona - tj. volný konec se zavléká dovnitř, na protikusu není očko na provlečení. Obdoba Rios Engineer nebo Master, které máte v sekci omega, ovšem rozměry jsou 20 -> 16. Pokud možno tenčí provedení, jsou to dost subtilní hodinky. Matná černá kůže.

Díky.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Bakere, potřeboval bych řemen na sarb017. Celkem se mi líbí rios havana ve světlejším provedení, ten k ním bude sedět ( to už vím viděl jsem někde na fotkách) ale chtěl bych ještě nějaký řemen ještě trochu světlejší v surové kůži. Díval jsem se na terra - tady zase nevím jak bude vypadat se sponou ( už jsem si nějak zvykl je nosit ) Klidně může být i něco úplně jiného. Co myslíš ? Díky.

Přijel bych si vybrat, ale teď když už tak bývám v ostravě jen přes víkendy, takže nestíhám.

Odkaz ke komentáři

Dotaz na překlápěcí sponu ( náhrada Breitling) na řemen, předpokládám, že spona se uchytí přes stěžejku a druhý konec se vsune pod sponu přes průvlak a následně přes otevřený ..... Jak drží volný provlečený konec při nasouvání na ruku. Děkuji za info.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...