Baker Posted December 17, 2015 Author Report Share Posted December 17, 2015 Na masivní hodinky masivní řemínek, viděl bych to asi takto:RIOS KansasRIOS BassHIRSCH Heavy CalfHIRSCH AccentHIRSCH TigerHIRSCH Robby Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalker Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Děkuji.Zajímavý výběr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinzberatel Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Ahoj Baker a spol, zhanam nahradu za oranzovu kozu na 45.5 Planet Ocean orange, malo by to byt 22/18, zatial som vyhliadol rios master,ktorý je asi presne na to urceny.. Nejake ine navrhy alebo skusenosti s nim? hirsch nema nieco obdobne? Dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted December 28, 2015 Author Report Share Posted December 28, 2015 Ahoj, pokud potřebuješ řemínek pro originální překlápěcí sponu, pak je Rios Master jediná volba z našeho sortimentu. Hirsch tyto náhrady nenabízí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinzberatel Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Vdaka, tak pride objednavka coskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Ahoj Viktore, jaký, ideálně voděodolný, řemen bys doporučil na Eterny 4 hands XXL? Rozteč 24.. DíkyOndra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Ahoj Ondro,pokud voděodolný, asi bych tam dal HIRSCH Mariner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Diky Viktore, Diky za bleskovou odpoved. Koukam, ze v 24 neni skladem. Pokud bych objednal, jaka je cca dodaci lhuta? Jest by me zajimal tvuj nazor na vhodnost pouziti Hirsch accent, pripadne Pure? Ondra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Pokud jej pondělí objednáme, v pátek jej máš na stole.Ten Accent mi přijde k těm hodinkám už moc masivní, spíše bych tam dal Pure a nebo něco z řady Performance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 StrapShop.cz se po několika měsících úsilí stává od 1. ledna 2016 šestým autorizovaným Hirsch WebShop na světě!Děkujeme Vám všem, našim zákazníkům, kamarádům a příznivcům. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Zdravím,uvažuji o koupi koženého řemínku k hodinkám ORIS Pro Pilot,chtěl bych aby se co nejvíce podobaly originálu.Za připadné doporučení děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted January 7, 2016 Author Report Share Posted January 7, 2016 Ahoj, nebudeš mít realné foto řemínku? Tyhle rendery jsou k ničemu, řemínek ve finále vypadá jinak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loner Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Ahoj, nebudeš mít realné foto řemínku? Tyhle rendery jsou k ničemu, řemínek ve finále vypadá jinak.Děkuji za odpověď,pokusím se sehnat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snipp Posted January 8, 2016 Report Share Posted January 8, 2016 Ahoj, prosím, jaký řemen bys doporučil, pro mé Hamilton X-Copter- rozteč 22m. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted January 11, 2016 Author Report Share Posted January 11, 2016 Ahoj, tyhle hodinky myslím, zvládnou jakýkoliv masivnější řemen, je to jen požadované barvě a osobním vkusu, osobně bych vybral něco z těchto řemínků. RIOS BassHIRSCH Heavy CalfHIRSCH HeritageHIRSCH LuccaHIRSCH Robby (oranžová/černá) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmako Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Ahoj Viktore, měl bych takový kulantní problém - říkejme tomu třeba výzva, ale daleko víc je to prosba: nahradit tah za řemen a sponu u autorizovaného dealera Jeanrichard v ČR je totální finanční nesmysl (a nějak jsem si nevšiml, že by švýcarský frank byl za pětačtyřicet), takže bych potřeboval: - zahnuté stěžejky 25mm / a nebo rovné 26mm, ze kterých snad ty zahnuté nějak vyrobím- řemen šířky 26mm, který se na ně pokusím napasovat - černý s černým prošitím, jako vhodné kandidáty jsem našel Hirsch Duke, Hirsch Highlands- černou motýlovou nebo překlápěcí sponu, která půjde na ten řemen nasadit (což je další trabl, protože 26mm se většinou zužují na 24mm) Umíš pomoci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baker Posted January 26, 2016 Author Report Share Posted January 26, 2016 Ahoj Vláďo,stěžejky 26mm nemáme, ale objednáme, v tom není problém, zahneš je doma sám dle zakřivení pouzdra, je to lepší řešení, než shánět zahnuté.Co se týče řemenu, Hirsch Highland nebo Hirsch Duke jsou cesta, ovšem černá motýlovka v rozměru 24mm bude problém, nerezovou dokážeme objednat, ale černou asi ne, zjistíme. Napadá mě jiná varianta, která zároveň nebude tak masivní, podívej se na Rios Milano, kde je možné objednat variantu 26>22mm a k tomu černou Hirsch Deployment sponu v šíři 22mm.Osobně bych volil tuto variantu, zůžení bude vypadat lépe a řemen nebude celkově půdobit na ruce jako "potítko" Jen musíme vyzkoušet, zda půjde spona na řemen nasadit z hlediska jeho tloušťky. V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmako Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Super, díky. Nevypadá to špatně - otázkou je ta tloušťka. Ty hodinky mají extrémně krátké nožky. Nicméně tenčí řemen z hověziny jsem tam napral i s rovnou stěžejkou. Takže by to mělo projít, pokud tam nebude potřeba nacpat víc, jak cca 2 milimetry materiálu. Ale u spony píšeš na webu, že zavře max tloušťku 3mm, takže se spíš bojím toho, aby tam šel protáhnout konec? Jinak jsem pro, navíc ta klasická deployment spona mi sedí víc, než motýlová... Ještě jednou díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmako Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Blbě čtu, Ty už to zmiňuješ. Mám doma obdobnou motýlovku i překlápěčku a našel jsem i ten Rios (v 22mm), vyzkouším do spony i na hodinky. Záložní řešení je normální černá trnová spona, tu jsem v 22mm viděl v katalogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmako Posted January 27, 2016 Report Share Posted January 27, 2016 (edited) Tak se zdá, že ta tloušťka je tak akorát na hraně - většinu cca 4mm řemenů jsem do té spony nějak uspokojivě prostrčil, a plus mínus i zavřel, aby to drželo. U tlustších to bylo jak který (víceméně tuhost materiálu), od cca 4.8mm výš už úplněbez šance. Tj. bude to záležitostí konkrétního kusu. A teď babo raď... Každopádně ty stěžejky určitě, alespoň čtyři, protože jsem nemehlo, budu potřebovat i nějaké další řemeny, tam už mám víceméně jasno, tak bych to k tomu potom přisypal. Operaci "tlustý řemen do tenké spony" nechám zatím na tom, co se podaří zjistit Tobě. Díky. Edited January 27, 2016 by mmako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts