špelda66 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tiger je skvelej remen, ta bila, no, je to odvazna kombinace ale mohlo by to fungovat.Cerno/cerveny Robby je sazka na jistotu. A co tak Hirsch Hevea Grey? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Anebo Hirsch Extreme ... Nebyl by to až moc masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Nevim, ta seda mi k tomu moc nejde, to spis ten bily Tiger.Extreme je proste extreme, ten je dobrej na hodne masivnich potapkach.Pokud chces neco odlisneho, co modry Rios Wave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Ahoj, rad bych se zeptal, jaky je rozdil mezi Rios Albatros a Advance? Myslim predevsim material?Jaky bys mi doporucil k pilotkam Alpina, prum. 44 mm? Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Ahoj, material je stejny, rozdil je pouze ve "strihu" a prositi. Dal bych spis Advance, pusobi malinko masivneji nez Albatros. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Nevim, ta seda mi k tomu moc nejde, to spis ten bily Tiger.Extreme je proste extreme, ten je dobrej na hodne masivnich potapkach.Pokud chces neco odlisneho, co modry Rios Wave? dobré ráno, kdybych zvolil ten bílý Tiger, šlo by s matnou sponou? Výrobce nabízí, viz. níže. Díky http://www.hirschstraps.com/products/hirsch-tiger-perforated-leather-performance-watch-strap-in-white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Jen bych dodal Tigra mam a remen je to fakt paradni. Mohu jen doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 dobré ráno, kdybych zvolil ten bílý Tiger, šlo by s matnou sponou? Výrobce nabízí, viz. níže. Díky Vyrobce to nenabizi, ale je to mozne. PVD prezka na tom vypada taky dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Jen bych dodal Tigra mam a remen je to fakt paradni. Mohu jen doporucit Díky, jenom si nejsem úplně jistej tou kombibací (DK11 + Tiger white), abych z nich neudělal spíše fashion watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Vyrobce to nenabizi, ale je to mozne. PVD prezka na tom vypada taky dobre. dobrá, objednávky dnes do 14 hod. i když je svátek, anebo stačí zítra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Staci zitra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 tak do toho jdu a s PVD sponou - uvedu to do poznámky k objednávce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 mam cervenyho tigra, taky trochu odvazne:) na beckach s kremovym cifrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 mam cervenyho tigra, taky trochu odvazne:) na beckach s kremovym cifrem To je dobrá kombinace. Jsem na něj zvědavej ... Už mám černo žlutý Robby a ten je taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dobry vecer panove, ktere remeny z vasi nabidky jsou velikosti 20mm (stezejky) -> 16mm (spona). Moc diky predem za informaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Hezké odpoledne,tyto řemínky jsou v rozměru 20/16mm HIRSCH LondonHIRSCH RegentHIRSCH Genuine CrocoHIRSCH Massai OstrichHIRSCH SienaHIRSCH Aristocrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Zdravím, prosím o radu. Chci svým budoucím Sarbum 033 (už jsou na cestě), pořídit černý kožený řemen ve zkrácené délce. Největší favorité jsou Hirsch Duke a Rios Louisiana. Je mezi nimi nějaký podstatný rozdíl? Nějaký další návrh? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Diky moc za rychlou reakci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Největší favorité jsou Hirsch Duke a Rios Louisiana. Je mezi nimi nějaký podstatný rozdíl? Nějaký další návrh? Díky. Vzhledově jsou oba řemínky velmi podobné, Rios je malinko robustnější.Co se týče dalších návrhů, tyhle hodinky snesou téměř vše, jen záleží v jakém stylu, zda spíš do sportova nebo víc naslušno.Třeba modelem HIRSCH James se nedá nic pokazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Zdravím vás, koupil jsem manželce úžasné jednoručky Botta Design UNO 24 NEO a právě mi psala, že má alergickou reakci na sponu. Jsem momentálně v cizině, tak to nemohu změřit, ale vypadá to na řemínek 20mm po celé délce. Jakou byste doporučili sponu, příp. celý řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se