Přejít na obsah

Baker

Doporučené příspěvky

ten e-shop není příliš zákaznicky přívětivý

Chci si koupit modrý řemen 21 mm - drtivá většina eshopů s řemeny má filtr, kde nastavím 21mm, color: blue a vybírám už jen z toho co splňuje tato kritéria.

Strapshop žádné filtry nemá - koukám jen na nic neříkající obchodní názvy řemenů. Musel bych rozklikávat jeden po druhém a zjišťovat jestli se děla v 21mm (a v modré - i když to je částečně řešitelné tím, že dám do vyhledávání "modrá"), to mě od nákupu odrazuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

ten e-shop není příliš zákaznicky přívětivý

Chci si koupit modrý řemen 21 mm - drtivá většina eshopů s řemeny má filtr, kde nastavím 21mm, color: blue a vybírám už jen z toho co splňuje tato kritéria.

Strapshop žádné filtry nemá - koukám jen na nic neříkající obchodní názvy řemenů. Musel bych rozklikávat jeden po druhém a zjišťovat jestli se děla v 21mm (a v modré - i když to je částečně řešitelné tím, že dám do vyhledávání "modrá"), to mě od nákupu odrazuje.

https://www.strapshop.cz/hledani-podle-parametru/
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Tak jsem se rozhodl pro osobní odběr a byla to chyba:-( . On tam ten Viktor toho má tolik, že jsem se hodinu nemohl rozhoupat které si vezmu a pak jsem ještě poletl platbu, jak jsem byl rozhozený  :mobile: .

Bylo to super, už se těším na další nákup. Viktore moc děkuji a moc se omlouvám za zmatek. :frusty: 

Přikládám pár mobilovek a pěkné pošlu o víkendu.

Ta modrá je ve skutečnosti fakt boží.  :eek:

post-10202-0-83729000-1541601911_thumb.jpg

post-10202-0-23327800-1541601917_thumb.jpg

post-10202-0-00316200-1541601925_thumb.jpg

post-10202-0-85478200-1541601928_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Viktore, mám rychlý dotaz. Do řemínkového nebe se mi odporoučel Hirsch Tiger 22mm na mých Orlíkách II C. Zkusil bych zase něco jiného. Potřebuju, aby byl měkký. Chvilku jsem zvažoval ISOFrane, než jsem ho dal na ruku. Ne. Což takhle Hirsch Accent ? Sedne tam ? Stavil bych se, ale nemáš ho v nabídce skladem Co myslíš, je to dobrá volba ? Nechám si klidně poradit.Nechci kůži ani NATO. Dík.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se rozhodl pro osobní odběr a byla to chyba:-( . On tam ten Viktor toho má tolik, že jsem se hodinu nemohl rozhoupat které si vezmu a pak jsem ještě poletl platbu, jak jsem byl rozhozený  :mobile: .

Bylo to super, už se těším na další nákup. Viktore moc děkuji a moc se omlouvám za zmatek. :frusty: 

Přikládám pár mobilovek a pěkné pošlu o víkendu.

Ta modrá je ve skutečnosti fakt boží.  :eek:

Rios ?

Odkaz ke komentáři

Viktore, mám rychlý dotaz. Do řemínkového nebe se mi odporoučel Hirsch Tiger 22mm na mých Orlíkách II C. Zkusil bych zase něco jiného. Potřebuju, aby byl měkký. Chvilku jsem zvažoval ISOFrane, než jsem ho dal na ruku. Ne. Což takhle Hirsch Accent ? Sedne tam ? Stavil bych se, ale nemáš ho v nabídce skladem Co myslíš, je to dobrá volba ? Nechám si klidně poradit.Nechci kůži ani NATO. Dík.

Ahoj Petře, pokud Ti vyhovoval Tiger, pak i ten Accent bude fajn, jsou typově velmi podobné. Ve středu bude skladem, tak se zastav.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...