PrimFanatic Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 ten e-shop není příliš zákaznicky přívětivýChci si koupit modrý řemen 21 mm - drtivá většina eshopů s řemeny má filtr, kde nastavím 21mm, color: blue a vybírám už jen z toho co splňuje tato kritéria. Strapshop žádné filtry nemá - koukám jen na nic neříkající obchodní názvy řemenů. Musel bych rozklikávat jeden po druhém a zjišťovat jestli se děla v 21mm (a v modré - i když to je částečně řešitelné tím, že dám do vyhledávání "modrá"), to mě od nákupu odrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 ten e-shop není příliš zákaznicky přívětivýChci si koupit modrý řemen 21 mm - drtivá většina eshopů s řemeny má filtr, kde nastavím 21mm, color: blue a vybírám už jen z toho co splňuje tato kritéria. Strapshop žádné filtry nemá - koukám jen na nic neříkající obchodní názvy řemenů. Musel bych rozklikávat jeden po druhém a zjišťovat jestli se děla v 21mm (a v modré - i když to je částečně řešitelné tím, že dám do vyhledávání "modrá"), to mě od nákupu odrazuje.https://www.strapshop.cz/hledani-podle-parametru/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 DÍK (strapshop by ti taky měl poděkovat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garminak Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 DÍK (strapshop by ti taky měl poděkovat)Není zač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 (strapshop by ti taky měl poděkovat)Strapshop nemůže za to, že si pořádně neumíš prohlédnout stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2018 Ahoj Viktore,zakoupil jsem si před nějakým měsícem Prim Diplomat po GO v Eltonu.Chtěl bych k nim nějaký pěkný řemen šíře 18mm.Jaký by jsi mi prosím tě doporučil.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Ahoj Marceli,dal bych tam nějakou ještěrku, třeba toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Ahoj Viktore,moc děkuji.Objednávku provedu,až mne pustí ze špitálu.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Tak jsem se rozhodl pro osobní odběr a byla to chyba:-( . On tam ten Viktor toho má tolik, že jsem se hodinu nemohl rozhoupat které si vezmu a pak jsem ještě poletl platbu, jak jsem byl rozhozený .Bylo to super, už se těším na další nákup. Viktore moc děkuji a moc se omlouvám za zmatek. Přikládám pár mobilovek a pěkné pošlu o víkendu.Ta modrá je ve skutečnosti fakt boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Viktore, mám rychlý dotaz. Do řemínkového nebe se mi odporoučel Hirsch Tiger 22mm na mých Orlíkách II C. Zkusil bych zase něco jiného. Potřebuju, aby byl měkký. Chvilku jsem zvažoval ISOFrane, než jsem ho dal na ruku. Ne. Což takhle Hirsch Accent ? Sedne tam ? Stavil bych se, ale nemáš ho v nabídce skladem Co myslíš, je to dobrá volba ? Nechám si klidně poradit.Nechci kůži ani NATO. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Tak jsem se rozhodl pro osobní odběr a byla to chyba:-( . On tam ten Viktor toho má tolik, že jsem se hodinu nemohl rozhoupat které si vezmu a pak jsem ještě poletl platbu, jak jsem byl rozhozený .Bylo to super, už se těším na další nákup. Viktore moc děkuji a moc se omlouvám za zmatek. Přikládám pár mobilovek a pěkné pošlu o víkendu.Ta modrá je ve skutečnosti fakt boží. Rios ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 11. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2018 Rios ?Jojo, ten modrej je Rios Wave a ten na Longinach je Campagnolo Bolzano. Oba parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 12. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 Viktore, mám rychlý dotaz. Do řemínkového nebe se mi odporoučel Hirsch Tiger 22mm na mých Orlíkách II C. Zkusil bych zase něco jiného. Potřebuju, aby byl měkký. Chvilku jsem zvažoval ISOFrane, než jsem ho dal na ruku. Ne. Což takhle Hirsch Accent ? Sedne tam ? Stavil bych se, ale nemáš ho v nabídce skladem Co myslíš, je to dobrá volba ? Nechám si klidně poradit.Nechci kůži ani NATO. Dík. Ahoj Petře, pokud Ti vyhovoval Tiger, pak i ten Accent bude fajn, jsou typově velmi podobné. Ve středu bude skladem, tak se zastav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 12. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2018 (upraveno) Ahoj Petře, pokud Ti vyhovoval Tiger, pak i ten Accent bude fajn, jsou typově velmi podobné. Ve středu bude skladem, tak se zastav.Dík. Dík.O.K. Upraveno 12. listopadu 2018 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2018 Koukam spatne, nebo jste se nezapojili?https://www.dendopravyzdarma.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak asi koukam dobre... skoda, mohla byt objednavka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak asi koukam dobre... skoda, mohla byt objednavka To jako že kvůli 75,- Kč si neobjednáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 To jako že kvůli 75,- Kč si neobjednáš?neobjednam ted, protoze nutne ten reminek nepotrebuju, kdyby nebyla doprava, tak bych ho do zasoby objednal (900,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 neobjednam ted, protoze nutne ten reminek nepotrebuju, kdyby nebyla doprava, tak bych ho do zasoby objednal (900,-)Aha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2018 Hotovo. Orlíky na Hirsch Accent. Děkuji Viktorovi za excelentní servis - objednání, vyzkoušení, nasazení. Vše jako vždy, rychlé a profesionální. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se