Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Týjo, tady je Bremont historií a já ho objevil až teď. A opravdu mne zaujal. Je to sice mladá firma, ale oba bráchové zakladatelé jsou piloti, v leteckém prostředí vyrůstali a s krásným leteckým příběhem je spojen i název Bremont. Je to britská firma (aspoň ji tak beru, i když vlákno je v sekci o švýcarských hodinkách) zaměřená na letectví (trochu i motorsport atd.) a já mám Velkou Británii rád, přestože se mi to v poslední době snaží rozmluvit. Souvislost mezi Británií, Československem a letectvím je ale historicky významná a snad i proto mne ty hodinky zaujaly. Navíc se mi líbí, některé hodně. Zatím se moc neorientuji v technické stránce, mají svůj kalibr ale netuším, z čeho vychází, mají údajně nějakou vychytávku, která zajišťuje hodinkám vysokou odolnost, ale ani o tom zatím nic bližšího nevím, určitě se tady ale najdou zasvěcenější lidé i majitelé Bremontů, protože by mne zajímaly i praktické zkušenosti. Pravda, cena Bremontů je na mladou firmu poměrně sebevědomá, na druhou stranu je jejich filosofie, přístup a obchodní politiky vynesly na úroveň, kde si to mohou dovolit, jakkoliv je to pro mne ta horší informace. Ale mohu se plést.

Kolik je tu majitelů Bremontů a jak jste s nimi spokojeni?

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
  • po měsících...
Odesláno

Bremont-Terra-Nova-40-5-Tunring-Bezel-Power-Reserve-2.jpg

Bremont-Supermarine-300m-Date-3.jpg

• po měsících...
Odesláno

A ještě jeden Spy shot z Geneva watch days - měl to Kristian Haagen v sestřihu - vypadá to jako Supermarine, ale v nějaké DLC/gunmetal verzi, která ještě není nikde k nalezení.

IMG_20240901_134115.jpg

Odesláno

Oprava, je to dokonce keramika, a už se chystá, i zelená limitka:

https://www.gphg.org/en/watches/supermarine-500-m-green-ceramic-limited-edition

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem šel podle obchodu Bechyně na Václaváku, sleva 30% na všechny Bremonty. Jedny se mi líbily, prý list 140 tis. tedy - 42 tis. sleva není blbý. Samozřejmě nelikvidní hodinky, ale pro radost pěkný.

No slečna nevěděla o hodinkách nic a mladík vypálil cenu 140k a když se podívám na jejich web, vidím docela jinou cenu, ale nevidím tu slevu :)

https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-bremont-s502-s502-bk-l-s/?_gl=1*14fvlba*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiAm-67BhBlEiwAEVftNmnD_5cvYS17h25FDsjIcXoV0sbxjRv8Ae4S5Hya1om-aWZQvjNyYhoCz1IQAvD_BwE

Upraveno uživatelem Josef01
  • po měsíci...
Odesláno

Bremont jsem zakoupil z fandovství pro značku a nadšení na mé straně. Leč: firmu bratři střelili, takže starý Bremont končí a je přebrandován. U Bechyněho mají v krámě 30% a na netu 40%? Teď dokonce ceny zmizly a jsou na vyžádání? Tak nevím co to znamená. Ale hodinky vypadají festovně a není to ouplně mainstream😀.

IMG_4331.jpeg

• Like 1
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...