Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, planuje nekdo nakup limitky od Jörga Schauera. Edition 15 racing? Mel by nabidnout Edition Czech. 10 ks v bile a 10 ks v cerne barve ciferniku. Cena 2900,- Euro na nerezovym tahu...

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Na webu jsem našel jen limitovanou edici 14 racing za 3400 EURO na kovovém tahu a 3100 na koženém řemenu, který se k nim myslím mnohem lépe hodí. Bude ta czech republic levnější? Jsou to krásný chronograf, to jsou.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Jj, to mas presne. On to umi prodavat do CR i bez dane, takze jsem to zohlednil. Cekaci doba je 8 mesicu. Myslim, ze kdyz jsem tam byl naposledy, mluvili i o moznosti rezervace se zalohou atd. Jediny, co mi na tom vadi je, ze tam na tom ciferniku neni ani "Made in Germany"... 8-(

Odesláno

Takmer som tieto chronografy kupil...az raz vecer, ked som si prezeral fotky a popijal pri tom cabernet, vedla v telke bezal walle (rozpravka o robotovi). Ked som sa Schauerovym hodinkam lepsie prizrel, zrazu som tam uvidel walle-ho s tym jeho "usmevom"... Ja viem, nemam chlastat....ale proste uz som to nerozchodil.

Odesláno

8-)))))) Ale ty jsi...! Myslis toho robota z recyklatu? Uf, tak ja se tedy taky budu poohlizet jinde, protoze uz se vidim, jak mi na srazech davaji prezdivky...

A Tobe by mel dat administrator ban na prispevky, ikdyz nejsou vulgarni. ;-)

Odesláno

Takmer som tieto chronografy kupil...az raz vecer, ked som si prezeral fotky a popijal pri tom cabernet, vedla v telke bezal walle (rozpravka o robotovi). Ked som sa Schauerovym hodinkam lepsie prizrel, zrazu som tam uvidel walle-ho s tym jeho "usmevom"... Ja viem, nemam chlastat....ale proste uz som to nerozchodil.

Já ho vidim taky a to jsem nasucho. :wine:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...