Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim panove,

tak nez se konecne ke me dostanou moje RW, trpim nejakym podivnym nutkanim a pokukuji po potapkach.. jiz jsem tady jednou resil TH nb Longines, ale bylo to s jinymi modely. Tyto jsou oba mnohem povedenejsi. Cenove cca to same, vlastnosti cca to same, v obou je 7750, oba 41mm, cili je to spise otazka vzhledu.. Co byste si vybrali a proc? Pokud naahodou nekdo nektery z modelu mate, muzete dat nejake info o spokojenosti?

Longines HydroConquest L3.673.4.76.6

Tag Heuer Aquaracer CAF2110.BA0809

Diky!

post-22142-060253200 1346748488.jpg

post-22142-080843500 1346748494.jpg

Odesláno

za mě Longines - přijdou mi celkově elegantnější, mají efektně řešená "tlačítka pro ovládání stopek" :smile_anim:

... u TH se mi nelíbí, že se cifry z lunety opakují na kroužku po obvodě ciferníku a nesedí mi tam ani nápis "chronograph", a leštěné plošky na lunetě na pozicích 5-15-25 atd. jsou taky podivné

Odesláno

za mne TH, Longines je vice nez nutne videt "nazivo", hlavne tlacitka s ochrannou korunky, v realu jsou vyraznejsi nez na fotkach.

Rozhodl bych se nekde kde je muzu mit na ruce oboje.

Odesláno

postnu tady jiné foto"živější" tady hodinky vypadají o dost jinak. Šel bych do TH. U těch Longines mám problém s bazmekem okolo korunky i u jiných modelů.

post-8590-052431700 1346759705.jpg

post-8590-098596700 1346759709.jpg

Odesláno (upraveno)

za mne TH, Longines je vice nez nutne videt "nazivo", hlavne tlacitka s ochrannou korunky, v realu jsou vyraznejsi nez na fotkach.

Rozhodl bych se nekde kde je muzu mit na ruce oboje.

heh :) idealisto :) jsem rad, ze je maj v 2 ruznych kramech 500m od sebe.. ale alespon je maj.. ..ale jinak s tebou souhlasim

postnu tady jiné foto"živější" tady hodinky vypadají o dost jinak. Šel bych do TH. U těch Longines mám problém s bazmekem okolo korunky i u jiných modelů.

perfektni prispevek vraby, dik moc.. THcka jsem uz na ruce asi 2 mes dozadu mel, ale checknu to jeste jednou.. ty lonzinky vypadaj nazivo malinko preplacane.. pujdu to testnout jeste jednou ale

Zatim vede TH :)

..a diky vsem za prispevky!

Upraveno uživatelem Peter78
Odesláno (upraveno)

heh :) idealisto :) jsem rad, ze je maj v 2 ruznych kramech 500m od sebe.. ale alespon je maj.. ..ale jinak s tebou souhlasim

:)

myslim ze v brne u Hanaka by to mozna slo,

nebo Wempe v Drazdanech...

Upraveno uživatelem kaplanj
Odesláno

vezmi tie vacsie... tie su fajn

zdroj: niffko.com

post-9929-078811100 1346763029.jpg

:

dik shag, vies poradit :D

toto je trosku iny model, ale je super.. dobra foto

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...