Peter78 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Zdravim panove, tak nez se konecne ke me dostanou moje RW, trpim nejakym podivnym nutkanim a pokukuji po potapkach.. jiz jsem tady jednou resil TH nb Longines, ale bylo to s jinymi modely. Tyto jsou oba mnohem povedenejsi. Cenove cca to same, vlastnosti cca to same, v obou je 7750, oba 41mm, cili je to spise otazka vzhledu.. Co byste si vybrali a proc? Pokud naahodou nekdo nektery z modelu mate, muzete dat nejake info o spokojenosti? Longines HydroConquest L3.673.4.76.6Tag Heuer Aquaracer CAF2110.BA0809 Diky!
richard12 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 TH kvôli čitateľnému ciferníku. (biele ručičky na čiernom pozadí). Longines má biele ručičky na bielom pozadí!
Gustaf Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 za mně TH - lepší čitelnost, hezčí subcifry (na Londžínách se mi nelíbí ta veliká 12 a ta čitelnost na prt)
soigia Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Ja jsem dlouhodobe priznivcem TH, ale jak na to tak koukam, tak vzhledove se mi ty Longines libi snad dokonce vic..... Ale pod vodou se mozna bude blbe odecitat cas...
Frostik Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 za mě Longines - přijdou mi celkově elegantnější, mají efektně řešená "tlačítka pro ovládání stopek" ... u TH se mi nelíbí, že se cifry z lunety opakují na kroužku po obvodě ciferníku a nesedí mi tam ani nápis "chronograph", a leštěné plošky na lunetě na pozicích 5-15-25 atd. jsou taky podivné
kaplanj Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 za mne TH, Longines je vice nez nutne videt "nazivo", hlavne tlacitka s ochrannou korunky, v realu jsou vyraznejsi nez na fotkach. Rozhodl bych se nekde kde je muzu mit na ruce oboje.
cretino Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 mne sa viac pozdavaju TH, ta biela skor ci neskor cloveka omrzi a je menej univerzalna..
vraby Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 postnu tady jiné foto"živější" tady hodinky vypadají o dost jinak. Šel bych do TH. U těch Longines mám problém s bazmekem okolo korunky i u jiných modelů.
Peter78 Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2012 (upraveno) za mne TH, Longines je vice nez nutne videt "nazivo", hlavne tlacitka s ochrannou korunky, v realu jsou vyraznejsi nez na fotkach. Rozhodl bych se nekde kde je muzu mit na ruce oboje. heh idealisto jsem rad, ze je maj v 2 ruznych kramech 500m od sebe.. ale alespon je maj.. ..ale jinak s tebou souhlasim postnu tady jiné foto"živější" tady hodinky vypadají o dost jinak. Šel bych do TH. U těch Longines mám problém s bazmekem okolo korunky i u jiných modelů. perfektni prispevek vraby, dik moc.. THcka jsem uz na ruce asi 2 mes dozadu mel, ale checknu to jeste jednou.. ty lonzinky vypadaj nazivo malinko preplacane.. pujdu to testnout jeste jednou ale Zatim vede TH ..a diky vsem za prispevky! Upraveno 4. září 2012 uživatelem Peter78
Pavel K. Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Longinsky mám rád, ale z těchto dvou modelů určitě TH.
kaplanj Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 (upraveno) heh idealisto jsem rad, ze je maj v 2 ruznych kramech 500m od sebe.. ale alespon je maj.. ..ale jinak s tebou souhlasim myslim ze v brne u Hanaka by to mozna slo, nebo Wempe v Drazdanech... Upraveno 4. září 2012 uživatelem kaplanj
relativ Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Tiež TH. Longines mi pripadá taký nesúrodý.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 Já měl jak TH tak Londžíny a víc se mi líbily TH
misoo Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 je to predsa jasne... pre panov TH a pre damy Longi... neni o com...
shag Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Odesláno 4. září 2012 vezmi tie vacsie... tie su fajnzdroj: niffko.com
Peter78 Odesláno 4. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2012 vezmi tie vacsie... tie su fajnzdroj: niffko.com :dik shag, vies poradit toto je trosku iny model, ale je super.. dobra foto
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se