JJ Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Co třeba Sport I s bílým nebo krémovým ciferníkem? Za mizerné provedení se omlouvám...
Medvěd Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 To nevypadá zle. Možná by nebyla špatná barva "perleti". Každopádně díky za inspiraci, možná si ji u PRIMA objednám ;-)
31682 Odesláno 31. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2007 Bílý určitě, ale krémový by možná splýval s indexy. Dnes jsem na ČT2 viděl pana Šimka podepisovat antichartu a měl na ruce Sport I. Černobílá fotografie, ale i tak bych přísahal na černý ciferník.
Prokop Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 To JJ: na mém displeji jsou takové hezky růžovoučké.
typograf Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 To JJ: na mém displeji jsou takové hezky růžovoučké. Tak, tak, takové holčičí.....
safi Odesláno 1. února 2007 Nahlásit Odesláno 1. února 2007 To JJ: na mém displeji jsou takové hezky růžovoučké. Tak, tak, takové holčičí..... jaké holčičí? ty jsou úplně super!!!! hned bych si je vzal.
JJ Odesláno 1. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2007 To JJ: na mém displeji jsou takové hezky růžovoučké. No jo. 247/217/219 - trochu té červené tam zůstalo :-) V reálu budou nejspíš v Pantone 9140U nebo 9063U.
roon Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Odesláno 14. února 2007 jaké holčičí? ty jsou úplně super!!!! hned bych si je vzal. tak tak, jen by ta růžová mohla být světlejší. V bílé nebo krémové by to taky vypadalo dobře, jinak bych řekl, že na ciferník Sport I se hodí jakákoliv barva.
JJ Odesláno 29. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Tak tady jsou s finální versí číselníku. Sice jsem chtěl tu barvu ještě krémovější a tahle je moc do bíla, ale už se v tom vrtat nebudu. Pouzdro není v obvyklé kombinaci kartáčovaných a leštěných ploch, ale je celé matné. Bohužel opět starý problém se svítícími indexy. Jak jsem si stěžoval na ručky a indexy na původním nažloutlém ciferníku, tak proti tomuhle to svítilo odhadem 4-8x víc. Fakt naprosto netuším, co v tom Eltonu se svítícími barvami vyvádějí, možná by opravdu bylo lepší si na nic nehrát a místo tohoto aušusu tam svítící barvu nedávat vůbec :-(( Ty hodinky jsou jinak skvělé, ale tohle je opravdu zbytečně poškozuje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
X-Bob Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Klobou dolů. Toto jsou opravdu I. gen zajímavé a nositelné třeba i k saku. A souhlasím s tím, že u těchto by asi nevadilo, kdyby neměly svítící indexy - ručky. Jenže - jakou by pak měly mít barvu? Nechat indexy jen jako prázdné obdélníčky? Nebo kdyby byly např. proti lehce krémovému číselníku sněhově bílé? Jinak gratuluji, mě osobně se moc líbí.
peter34 Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Tak v tejto farebnej kombinácii sú to prvé PRIM Sport I.gen, ktoré sa mi naozaj páčia. Aj ku obleku, aj na voľný čas, proste paráda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se