Bolthorn Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Nevíte o někom kdo by mi pomohl s renovací těchto hodinek?
baratona Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Prepáč, ale načo ich chceš renovovať? Takéto hodinky sa dajú kúpiť funkčné v celkom slušnom a nositelnom stave za nejakých 20-30 ?. Skús si dať do google - Poljot Stadium. Na e-bay sa ich tiež niekolko predáva ...
bohus76 Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Pokud k nim má vztah a citovou vazbu,tak proč ne dát do pucu.Renovací bych to asi nenazýval,opravdu by stačilo vyměnit sklo,vyčistit,přeleštit a promazat /pokud jsou funkční/ a hurá na ruku.
Bolthorn Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Parexo jsem zkoušel, a sklíčko mi na ně nevybrousí.. Nemáte s někým zkušenost, neříkejte, že mi nikdo neudělá oválné sklíčko..
Návštěvník tolja Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Parexo jsem zkoušel, a sklíčko mi na ně nevybrousí.. Nemáte s někým zkušenost, neříkejte, že mi nikdo neudělá oválné sklíčko.. neudělá, protože tohle sklíčko není ploché, má rantl/zámek nebojaksetomunadává, imhomusíš koupit vrak, nebo otravovat hodináře v okolí blízkém i dalekém
bohus76 Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Je tam minerál nebo plast?Přesně jak píše Tolja,oběhat /obvolat/ hodináře,zda takové sklo někdo nemá.
Bolthorn Odesláno 11. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2012 Je tam plast.. Zítra asi rozešlu maily, popř. obvolám hodináře.. Stavím se ještě u svého hodináře, ale mám strach, že to s ním sekne až mě uvidí ve dveřích, pač má už ode mě troje hodinky na kompletním servisu.. Ale ten mi s tím asi nepomůže si myslím.. Možná poradí, každopádně je chci dát do kupy..
valjoux Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Je to sklo ještě aktuální možná mám.
valjoux Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 sklo snad mám dokonce 3x akorát nevím zda se jedná o tento model protože byl vyráběn podobný kousek už nevím zda ČAJKA SLAVA nebo LUČ. A máš to kousek od baráku v Jablonci.
Onipep Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Zdarec , nějaké podobné, jsem zahlíd dneska na aukru!Tak na to mrkni cena asi 40kc.
Chosé24 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 Opravdu nevíte?No pro ty lidi co toho maj plný krabice a vybíraj zkusmo ,bych přidal rozměr a to by v tom byl čertík..
Onipep Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2012 Zdarec, je to nějakou dobu, ale teď jsem koukal na stránky ceske-kralostvi.cz a maj tam tři druhy oválnejch skel!!Bratru po dvacce!!Tak snad ti nějaký pásne!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se