Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prepáč, ale načo ich chceš renovovať? Takéto hodinky sa dajú kúpiť funkčné v celkom slušnom a nositelnom stave za nejakých 20-30 ?. Skús si dať do google - Poljot Stadium. Na e-bay sa ich tiež niekolko predáva ...

Odesláno

Pokud k nim má vztah a citovou vazbu,tak proč ne dát do pucu.Renovací bych to asi nenazýval,opravdu by stačilo vyměnit sklo,vyčistit,přeleštit a promazat /pokud jsou funkční/ a hurá na ruku.

Návštěvník tolja
Odesláno

Parexo jsem zkoušel, a sklíčko mi na ně nevybrousí.. Nemáte s někým zkušenost, neříkejte, že mi nikdo neudělá oválné sklíčko..

neudělá, protože tohle sklíčko není ploché, má rantl/zámek nebojaksetomunadává, imho

musíš koupit vrak, nebo otravovat hodináře v okolí blízkém i dalekém

Odesláno

Je tam plast.. Zítra asi rozešlu maily, popř. obvolám hodináře.. Stavím se ještě u svého hodináře, ale mám strach, že to s ním sekne až mě uvidí ve dveřích, pač má už ode mě troje hodinky na kompletním servisu.. Ale ten mi s tím asi nepomůže si myslím.. Možná poradí, každopádně je chci dát do kupy..

• po měsících...
Odesláno

sklo snad mám dokonce 3x akorát nevím zda se jedná o tento model protože byl vyráběn podobný kousek už nevím zda ČAJKA SLAVA nebo LUČ. A máš to kousek od baráku v Jablonci.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...